Dětský den pro DOSPĚLÉ 2008
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Senovrh: hod pytlem naplněným senem. Nic jednoduchýho. Jak mrštit kusem něčeho relativně lehkýho, zato ale pěkně objemnýho - toť otázka techniky! 
Pivotour: to se zavěsí žebřik naležato a ručkuje se pro pívo, který visí na konci. Je to pěknej hukot a chlapum u toho vylejzaj panděra z trik a košilí...
Hrady: To se postaví hrady z dřevěných hranolů a petankovou koulí se borci a borkyně koulením z jisté vzdálenosti pokoušejí hrad porazit. Oblíbená disciplína i mezi dětskými účastníky.
Zatloukání hřebíků: toť opět disciplína, kterou krom dospělých vyhledávaj ti, kteří mety tohoto věku dosud nedosáhli. Na čas zatluč hřebík do špalku, nezab u toho sebe, ni další persony.
Pilořez: rámovou pilou uřízni co nejdřív poleno. Na začátku všichni buší, ku konci kde dechu jest už jen tuší. Eště že se po place pohybuje zdravotní sestra - starší ročníky někdy vypadaj, že to tam s nima švikne, takže co kdyby. Našli se ale i borci, co řezali s doutníčkem v zubech (PaMi ).
 ). 
Vejcohod: neboli vejcenepusť. Dva - nejlépe manželé, partneři, rodič a dítko si mezi sebou házejí vajíčko od mety k metě. Kdo nejvícekrát přehodí, aniž by vejce újmy utrpělo, vítězí.
De kolečko: Podle mě the best of! Naložíte na kolečko manželku, či kočku, s níž chodíte nebo žijete na hromádce a vyznačenou trasou v co nejkratší době projeti musíte. Nedoporučuje se: podnapilým, těhotným ženám, kopyťákům a kardiakům.
Házení na plechovky: klasika všech klasik
Za všechny disciplíny se sbíraj platidla zvaná Arboříky, s jejichž pomocí můžete na závěr akce vydražit pěknou řádku zajímavejch cen v tombole. Loni působil při dražbě smích slabším povahám problémy se svěrači
U buřtů se báječně krafe. Předpokládám, že bude zase točená rezavá voda s bílou pěnou hore, u který se taky dobře krafe.
Fotky z loňska najdete tutady (c) Kryglik.
Jedinečná možnost se bez křeče podružit - vemte i dítka.

Pivotour: to se zavěsí žebřik naležato a ručkuje se pro pívo, který visí na konci. Je to pěknej hukot a chlapum u toho vylejzaj panděra z trik a košilí...
Hrady: To se postaví hrady z dřevěných hranolů a petankovou koulí se borci a borkyně koulením z jisté vzdálenosti pokoušejí hrad porazit. Oblíbená disciplína i mezi dětskými účastníky.
Zatloukání hřebíků: toť opět disciplína, kterou krom dospělých vyhledávaj ti, kteří mety tohoto věku dosud nedosáhli. Na čas zatluč hřebík do špalku, nezab u toho sebe, ni další persony.
Pilořez: rámovou pilou uřízni co nejdřív poleno. Na začátku všichni buší, ku konci kde dechu jest už jen tuší. Eště že se po place pohybuje zdravotní sestra - starší ročníky někdy vypadaj, že to tam s nima švikne, takže co kdyby. Našli se ale i borci, co řezali s doutníčkem v zubech (PaMi
 ).
 ). Vejcohod: neboli vejcenepusť. Dva - nejlépe manželé, partneři, rodič a dítko si mezi sebou házejí vajíčko od mety k metě. Kdo nejvícekrát přehodí, aniž by vejce újmy utrpělo, vítězí.
De kolečko: Podle mě the best of! Naložíte na kolečko manželku, či kočku, s níž chodíte nebo žijete na hromádce a vyznačenou trasou v co nejkratší době projeti musíte. Nedoporučuje se: podnapilým, těhotným ženám, kopyťákům a kardiakům.
Házení na plechovky: klasika všech klasik
Za všechny disciplíny se sbíraj platidla zvaná Arboříky, s jejichž pomocí můžete na závěr akce vydražit pěknou řádku zajímavejch cen v tombole. Loni působil při dražbě smích slabším povahám problémy se svěrači

U buřtů se báječně krafe. Předpokládám, že bude zase točená rezavá voda s bílou pěnou hore, u který se taky dobře krafe.
Fotky z loňska najdete tutady (c) Kryglik.
Jedinečná možnost se bez křeče podružit - vemte i dítka.
3. Dětský den pro dospělé
Tak již tuto sobotu 

Re: 3. Dětský den pro dospělé
schovej mi, sím tě, ňáký lízátko... jsem mimoVečernice píše:Tak již tuto sobotu

- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Tak už to neber...punker píše:schovej mi, sím tě, ňáký lízátko... jsem mimoVečernice píše:Tak již tuto sobotu

Škoda. Sem se těšil, jak budeš ručkovat po žebřiku - nebo drandit de kolečko...
to já jsem mimo porád, v jednom kole... ani nemusím nic brát, či konzumovatJiri Nyvlt píše:Tak už to neber...punker píše:schovej mi, sím tě, ňáký lízátko... jsem mimoVečernice píše:Tak již tuto sobotu
Škoda. Sem se těšil, jak budeš ručkovat po žebřiku - nebo drandit de kolečko...

snad příště...

schovám žúžo žužúpunker píše:schovej mi, sím tě, ňáký lízátko... jsem mimoVečernice píše:Tak již tuto sobotu

Fotky
Neco malo obrazku z akce, kde skoro nikdo nebyl  

http://picasaweb.google.com/obec.chyne/ ... oDospL2008

http://picasaweb.google.com/obec.chyne/ ... oDospL2008
tak có? schovala mi ňáký žúžo žužú?Večernice píše:schovám žúžo žužúpunker píše:schovej mi, sím tě, ňáký lízátko... jsem mimoVečernice píše:Tak již tuto sobotu

...schovala, ale nevím kampunker píše:tak có? schovala mi ňáký žúžo žužú?Večernice píše:schovám žúžo žužúpunker píše: schovej mi, sím tě, ňáký lízátko... jsem mimo

tak to koukala hledat!Večernice píše:...schovala, ale nevím kampunker píše:tak có? schovala mi ňáký žúžo žužú?Večernice píše: schovám žúžo žužú

- Ondřej Fingerhut
to: punker
to: punker
.... jsi si měl přijít vybojovat........, já zkoušel asi 10x shodit plechovky a trefil jsem se jen jednou...... ))....... příště si stoupnu na čáru pro nejmenší..........
))....... příště si stoupnu na čáru pro nejmenší..........

.... jsi si měl přijít vybojovat........, já zkoušel asi 10x shodit plechovky a trefil jsem se jen jednou......
 ))....... příště si stoupnu na čáru pro nejmenší..........
))....... příště si stoupnu na čáru pro nejmenší..........Ondřej Fingerhut
						- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Re: to: punker
Zato v PETANQUE měl kliku.Ondřej Fingerhut píše:to: punker
.... jsi si měl přijít vybojovat........, já zkoušel asi 10x shodit plechovky a trefil jsem se jen jednou......))....... příště si stoupnu na čáru pro nejmenší..........