Kolaudace
Kolaudace
Ahoj,je tu někdo z Kaliště?dostala jsem info,že se mají domy připojovat na sítě,jestli už se nestalo a poté se bude žádat o kolaudaci.Nejednal někdo se stavbyvedoucím,jestli je možné v bytě už nechat dělat kuchyňskou linku,nebo až po kolaudaci?
-
-
punker píše:suše a jasně... Jen se optejte Oxesu jaké byly požadavky ke zdárné kolaudaci... nechci malovat čerta na zeď, ale ty domy jsou nezkolaudovatelné, z několika důvodů...Srneček píše:V kuchyňské lince bych problem neviděl, v připojení na sítě a v kolaudaci ano.
teda ty mě děsíš..,Oxes se netváří,že by měl být nějaký problém..proč myslíš,že jsou nezkolaudovatelné?
no tak už mě všeci předběhli...eliska píše:punker píše:suše a jasně... Jen se optejte Oxesu jaké byly požadavky ke zdárné kolaudaci... nechci malovat čerta na zeď, ale ty domy jsou nezkolaudovatelné, z několika důvodů...Srneček píše:V kuchyňské lince bych problem neviděl, v připojení na sítě a v kolaudaci ano.
teda ty mě děsíš..,Oxes se netváří,že by měl být nějaký problém..proč myslíš,že jsou nezkolaudovatelné?

kolaudace je podmíněna tím napojením na pražský vodovod, rozšíření čističky, komunikace jsou v oněch místech... navíc mi přijde, že jsou domy moc blízko trati... z několika domů mžete skákat z balkónu rovnou na vlak

ty zahrádky jsou taky dost šílený, ještě, že se dveře otvírají dovnitř...
nemluvim o nepochopitelnejch hromadách výkopku na silnici...
a kvalita prováděných prací na komunikacích a park stáních mi přijde taky dost šílená...

To by se asi nedockali, ne? To prece jeste par let potrva...punker píše:no tak už mě všeci předběhli...![]()
kolaudace je podmíněna tím napojením na pražský vodovod, rozšíření čističky, komunikace jsou v oněch místech... navíc mi přijde, že jsou domy moc blízko trati... z několika domů mžete skákat z balkónu rovnou na vlak...
ty zahrádky jsou taky dost šílený, ještě, že se dveře otvírají dovnitř...
nemluvim o nepochopitelnejch hromadách výkopku na silnici...
a kvalita prováděných prací na komunikacích a park stáních mi přijde taky dost šílená...
-
velikost zahrádky samo nemá vliv na kolaudaci...kolchoznik píše:Kolaudacni rozhodnuti samozrejme neni spojene s blizkosti domu k trati a uz vubec ne velikosti zahradky.
Samozrejme dum musi byt pripojen a musí mít pristupovou cestu.V jakej stavu je silnice, uz nema vliv na kolaudacni rozhodnuti.
ta vzdálenost od trati určitě bude dána nějakou normou, nevím neznám přesně. každopádně mi to přijde šíleně blízko noo. Neviděl jsem výkresy, ale předpokládám, že posunout domy oproti povolené pd, by si ani Oxes nedovolil...
Co vim, tak uz i v Haji mel oxes vyjimku od CD...punker píše:velikost zahrádky samo nemá vliv na kolaudaci...
ta vzdálenost od trati určitě bude dána nějakou normou, nevím neznám přesně. každopádně mi to přijde šíleně blízko noo. Neviděl jsem výkresy, ale předpokládám, že posunout domy oproti povolené pd, by si ani Oxes nedovolil...
no snad to nejsou totální magořííí... ale ta vzdálenost je fakt krutá... šílený!kryglik píše:Co vim, tak uz i v Haji mel oxes vyjimku od CD...punker píše:velikost zahrádky samo nemá vliv na kolaudaci...
-