KOMUNÁLNÍ VOLBY 2010
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
KOMUNÁLNÍ VOLBY 2010
Prezident rozhodl o termínu konání podzimních voleb
Prezident republiky Václav Klaus rozhodl v pátek dne 18. června 2010 o termínu konání voleb do Senátu Parlamentu České republiky, do zastupitelstev obcí a zastupitelstev městských obvodů a městských částí ve statutárních městech a do Zastupitelstva hlavního města Prahy a zastupitelstev jeho městských částí.
Prezident podle čl. 63 odst. 1 písm. f) Ústavy České republiky a podle § 1 odst. 3 zákona č. 247/1995 Sb., o volbách do Parlamentu České republiky a o změně a doplnění některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů, vyhlásil volby do Senátu Parlamentu České republiky ve volebních obvodech č. 1, 4, 7, 10, 13, 16, 19, 22, 25, 28, 31, 34, 37, 40, 43, 46, 49, 52, 55, 58, 61, 64, 67, 70, 73, 76, 79 a stanovil dny jejich konání na pátek a sobotu 15. a 16. října 2010.
Dále pak podle § 3 odst. 1 zákona č. 491/2001 Sb., o volbách do zastupitelstev obcí a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, vyhlásil volby do zastupitelstev obcí a zastupitelstev městských obvodů a městských částí ve statutárních městech a stanovil dny jejich konání na pátek a sobotu 15. a 16. října 2010.
Radim Ochvat
ředitel Tiskového odboru
V Praze dne 18. června 2010
Prezident republiky Václav Klaus rozhodl v pátek dne 18. června 2010 o termínu konání voleb do Senátu Parlamentu České republiky, do zastupitelstev obcí a zastupitelstev městských obvodů a městských částí ve statutárních městech a do Zastupitelstva hlavního města Prahy a zastupitelstev jeho městských částí.
Prezident podle čl. 63 odst. 1 písm. f) Ústavy České republiky a podle § 1 odst. 3 zákona č. 247/1995 Sb., o volbách do Parlamentu České republiky a o změně a doplnění některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů, vyhlásil volby do Senátu Parlamentu České republiky ve volebních obvodech č. 1, 4, 7, 10, 13, 16, 19, 22, 25, 28, 31, 34, 37, 40, 43, 46, 49, 52, 55, 58, 61, 64, 67, 70, 73, 76, 79 a stanovil dny jejich konání na pátek a sobotu 15. a 16. října 2010.
Dále pak podle § 3 odst. 1 zákona č. 491/2001 Sb., o volbách do zastupitelstev obcí a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, vyhlásil volby do zastupitelstev obcí a zastupitelstev městských obvodů a městských částí ve statutárních městech a stanovil dny jejich konání na pátek a sobotu 15. a 16. října 2010.
Radim Ochvat
ředitel Tiskového odboru
V Praze dne 18. června 2010
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Re: KOMUNÁLNÍ VOLBY 2010
V této souvislosti si dovoluji přihrát tuto polívku:
www.chyneprovsechny.cz
a skupinu na facebooku Chýně pro všechny.
Budu rád (a nejen já) za čas, kterej tomu budete věnovat i za zpětnou vazbu.
www.chyneprovsechny.cz
Jiří Nývlt píše:V této souvislosti si dovoluji přihrát tuto polívku:
www.chyneprovsechny.cz
Dobrý den pane Nývlte
také bychom se zde mohli prezentovati ale myslím si že je to proti pravidlům tohoto fóra a kdo jiný by měl dodržovat pravidla než volební strany, sdružení atd.
bez dodržování pravidel asi daleko nedojdeme

s pozdravem
David
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den pane Davide, Neznámé jméno,David píše: Dobrý den pane Nývlte
také bychom se zde mohli prezentovati ale myslím si že je to proti pravidlům tohoto fóra a kdo jiný by měl dodržovat pravidla než volební strany, sdružení atd.
s pozdravem
David
obávám se, že se mýlíte ve své domněnce, že prezentace kandidátky je v rozporu s pravidly fóra. Nikde jsem nic takového nenašel. Nejsem rád okřikován mravokárci odvolávajícími se na neexistující pravidla. Navíc, jak lze snadno dohledat, v minulosti se tento druh prezentace na fóru objevoval.
Spíš bych od Vás očekával, že budete diskutovat o programu naší/vaší kandidátky a volební strany, že "byste se zde mohli prezentovat". Bohužel však netuším(e) vlastně ani kdo je to "my". Domýšlím se, že též kandidujete - jistě dobře víte, že se ve skutečnosti jedná o službu veřejnosti: nabízíte své kapacity zdarma ve prospěch obce jako kandidát na zastupitele. Co by na tom bylo špatně takovou nabídku prezentovat? Jejím cílem není generovat zisk... Práce v zastupitelstvu (současní zastupitelé to potvrdí) je spíše zodpovědnost (včetně trestně-právní), práce (opět zdarma) a často taky pěkná průda.
Pusťte se raději do našeho programu. Věcně, konkrétně, korektně. Tady, na našem webu, na facebooku - dle předložené nabídky.
- malcolm.reynolds
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
David píše:Dobrý den pane Nývlte
s pozdravem
David
Sdruzeni sou na foru preci vitana, jedine co tu nechci je komerce. Takze k zadnemu poruseni pravidel nedoslo.
Koukal jsem se na ty stranky Chyne pro vsechny - sympaticky program.
Jéé díky za info asi jsem si pravidla vyložil trochu jinakmalcolm.reynolds píše:David píše:Dobrý den pane Nývlte
s pozdravem
David
Sdruzeni sou na foru preci vitana, jedine co tu nechci je komerce. Takze k zadnemu poruseni pravidel nedoslo.

přikládám tedy odkaz i na naše stránky WWW.chyne2010.cz
Ty .doc soubory sou cesta do pekel; vzdyt export do PDF uz prece v dnesni dobe neni problem, ne?David píše:Jéé díky za info asi jsem si pravidla vyložil trochu jinak
přikládám tedy odkaz i na naše stránky http://WWW.chyne2010.cz
To jo ale v PDF formátu to vypadá "nehezky" to víš nemáme v teamu takového IT experta jako jsi tykryglik píše:Ty .doc soubory sou cesta do pekel; vzdyt export do PDF uz prece v dnesni dobe neni problem, ne?David píše:Jéé díky za info asi jsem si pravidla vyložil trochu jinak
přikládám tedy odkaz i na naše stránky http://WWW.chyne2010.cz

Copak že nemáte experta, ale kde je ten devátý statečný, to by mne spíš zajímalo
Se koukám nějak leknul
asi...
G. stanovuje
a) aby počet členů zastupitelstva obce Chýně pro volební období 2010 – 2014 byl 9 členů;

Se koukám nějak leknul

G. stanovuje
a) aby počet členů zastupitelstva obce Chýně pro volební období 2010 – 2014 byl 9 členů;
Srneček
David píše:To jo ale v PDF formátu to vypadá "nehezky" to víš nemáme v teamu takového IT experta jako jsi ty
Takze ten zbytek dokumentu co je na vasem webu je "nehezky"?

9 tý statečný bude ale všechno má svůj čas a nesmí se to uspěchatSrneček píše:Copak že nemáte experta, ale kde je ten devátý statečný, to by mne spíš zajímalo![]()
Se koukám nějak leknulasi...
G. stanovuje

No commentkryglik píše:David píše:To jo ale v PDF formátu to vypadá "nehezky" to víš nemáme v teamu takového IT experta jako jsi ty
Takze ten zbytek dokumentu co je na vasem webu je "nehezky"?

Tento soubor tam neni...
STANOVY Chýně 2010 o.s..pdf (30,7 kB)

STANOVY Chýně 2010 o.s..pdf (30,7 kB)

- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Jó buzerovat za to, že Nývlt fiktivně porušuje pravidla, to jó. Ale slibovat devět kandidátů a pochlubit se vosmi je OK.David píše:9 tý statečný bude ale všechno má svůj čas a nesmí se to uspěchatSrneček píše:Copak že nemáte experta, ale kde je ten devátý statečný, to by mne spíš zajímalo![]()
Se koukám nějak leknulasi...
G. stanovuje