ricochet 2009
ricochet 2009
Tak už se nám to zase namnožilo... v sobotu už nás má být 7!
Prodloužil jsem rezervaci až do 14:30, ale měli bychom se nějak trochu rozdělit, né? Navrhoval bych, aby sušík s kámošem a ovečkou přijeli třeba až na 12? Já s Večernicí bych zatím trochu rozvařil pankiho a martoucha - chvíli pak budeme hrát všichni, následně odpadnem a sušík s kámošem a ovečkou se ještě do těch 14:30 dorazí. Co tomu říkáte?
Prodloužil jsem rezervaci až do 14:30, ale měli bychom se nějak trochu rozdělit, né? Navrhoval bych, aby sušík s kámošem a ovečkou přijeli třeba až na 12? Já s Večernicí bych zatím trochu rozvařil pankiho a martoucha - chvíli pak budeme hrát všichni, následně odpadnem a sušík s kámošem a ovečkou se ještě do těch 14:30 dorazí. Co tomu říkáte?
Srneček
Re: ricochet 2009
já myslím, že je to asi ok!Srneček píše:Tak už se nám to zase namnožilo... v sobotu už nás má být 7!

punker
-
Tak kdyz je nas tolik tak proc nejdem radej hrat Squash do Brvi??? 

Důvodů je několik:
v Hostivici to už máme zamluvený
na Břvích to zamluvený není - a mám obavu, že bude plno - lidi šílej
na Břvích to je za 300,- a v Hostivici za 100,-
v Hostivici to už máme zamluvený
na Břvích to zamluvený není - a mám obavu, že bude plno - lidi šílej
na Břvích to je za 300,- a v Hostivici za 100,-
Srneček
Je tu ještě
?? Zase nastala změna - sušík a spol. nepůjde - tak je nás 5, klidně můžem začít společně. Kdyby se chtěl někdo přijít podívat
, tak není problem, rakety jsou k dispozici a kurt zamluven až do 14:30.

Srneček
Jo jo jo, všechno vím a v jedenáct tam jsem

Musím se s Vámí podělit o jednu radostnou událost!
podařilo se mi jednou porazit Srnečkááá!!!
i s Ovčákem to bylo na ostří nože!
dávám jim týden, maximálně dva

podařilo se mi jednou porazit Srnečkááá!!!

dávám jim týden, maximálně dva

punker
Já joSrneček píše:A jak to vidíte tuto sobotu (21.3.) - kdo se chystáte? Abych to zamluvil

já jsem s Marti v Beskydech, takže potrénujte bez nás...Srneček píše:A jak to vidíte tuto sobotu (21.3.) - kdo se chystáte? Abych to zamluvil

ale aby jsme nevypadli z formy, tak jdeme v pátek ráno na sq...

punker
Pěkně jste si to vymysleli jak se tomu masakru vyhnoutpunker píše:já jsem s Marti v Beskydech, takže potrénujte bez nás...Srneček píše:A jak to vidíte tuto sobotu (21.3.) - kdo se chystáte? Abych to zamluvil![]()
ale aby jsme nevypadli z formy, tak jdeme v pátek ráno na sq...

Kurt je tedy zamluven - sobota 11:00 až 13:00, asi by šla i Petulet...raději by ale jela
- mohla by jí nějaká ovečka
vyzvednout na Kamenici?
A nás teda taky, u pošty
,díkas.

A nás teda taky, u pošty

Srneček
Vyzvednout rozhodně můžu, ale musíš upřesnit kde...budu tam v 10:45Srneček píše:Kurt je tedy zamluven - sobota 11:00 až 13:00, asi by šla i Petulet...raději by ale jela- mohla by jí nějaká ovečka
![]()
![]()
vyzvednout na Kamenici?
A nás teda taky, u pošty,díkas.