ricochet a squash 2010
Re: ricochet a squash 2010
nechtěl jít mladej v neděli? v sobotu by jsme začli na čumendu na BaštuSrneček píše:Jaká je nabídka?...spíš teda asi ricochet, že?

punker
tak co plantážnící?... zajdem na ricóóó?
jsem pro klasickou sobotu
možná se k nám přidá i další player...
co Jelene?

jsem pro klasickou sobotu

co Jelene?
punker
no tak jedem busem v 10:27... Dlouhej je tam taky napsanej...Srneček píše:Jo, šel bych
punker
Nó, tak já teda asi nejdu
škrábe mne na průdušničce
.
Dlouhej by měl dorazit s raketama. Zamluvený to taky zatím není, ale to by snad neměl být problem.

Dlouhej by měl dorazit s raketama. Zamluvený to taky zatím není, ale to by snad neměl být problem.
Srneček
už jsem s dlouhym mluvil, dorazí... a do picošky jsem taky volal a mají volnoSrneček píše:Nó, tak já teda asi nejduškrábe mne na průdušničce
.

a copa, že Tě přepadla chcípavka?...
punker
No nevim, možná to je po tom běžeckým závodu, co jsme podnikli s Nývltem - 5 km při mínus třinácti. Ale je divný, že to tu doma mají všichni a při tom jsem byl na běžkách akorát já
.

Srneček
tak vhledem k tomu, že Longer nejde, Jelen má nemocný průdušničky a pankíš s Martinou jdou na obídek k mamince, se ricochetová sobota co?
se ricochetová sobota nekoná...
se ricochetová sobota nekoná...

punker
ok, dopo se ozvu, jak dorazímeSrneček píše:rico - zavolám tam a také už jsem připraven

punker
ujel by Ti...Srneček píše:Zamluveno od jedenácti, asi pojedu busem 10:27.
punker