Kdo má chuť se zúčastnit zpívání ve sboru - stačí chuť - hudební sluch není podmínkou - zkoušky v pátek od 18.30 u Kovářů, Hájecká 218.
Kdo chuť nemá, tak ať zavítá alespoň na rozsvěcování stromku.

Letos nestíhám chodit na "nácvik", ale myslím, že se nebudou zpívat koledyDádule píše:Vánoce se blíží a tak je tu opět rozsvěcování stromku a zpívaní koled.
já bych to asi tak neřešil... hlavní je že se na návsi sejde v míru a dobré náladě hodně lidí a budou se bavit...obyvatel píše:Jak krásně a hrdě zní "Rozsvěcení vánočního stromu". Mám tomu rozumět, že se bude rozsvěcet postupně, tedy nové osvětlení se světelným efektem postupného rozsvícení, nebo není vzhledem ke stáří osvětlení jisté, že se vůbec rozsvítí, a proto bude několik pokusů, až se to podaří, pokud se to vůbec podaří.
Varianta druhá je, že se jedná o "Rozsvícení vánočního stromu".
Tak teď vůbec nevím.
Po loňské zkušenosti (vypadával proud) - to bude nejspíš rozsvěcení.obyvatel píše:Jak krásně a hrdě zní "Rozsvěcení vánočního stromu". Mám tomu rozumět, že se bude rozsvěcet postupně, tedy nové osvětlení se světelným efektem postupného rozsvícení, nebo není vzhledem ke stáří osvětlení jisté, že se vůbec rozsvítí, a proto bude několik pokusů, až se to podaří, pokud se to vůbec podaří.
Tak teď vůbec nevím.
Jiri Nyvlt píše:Po loňské zkušenosti (vypadával proud) - to bude nejspíš rozsvěcení.obyvatel píše:Jak krásně a hrdě zní "Rozsvěcení vánočního stromu". Mám tomu rozumět, že se bude rozsvěcet postupně, tedy nové osvětlení se světelným efektem postupného rozsvícení, nebo není vzhledem ke stáří osvětlení jisté, že se vůbec rozsvítí, a proto bude několik pokusů, až se to podaří, pokud se to vůbec podaří.
Tak teď vůbec nevím.
To co stále visí na té velké jedli (je tam minimálně pět let v kuse), stálo asi 7 tisíc. Tak už začni šetřitMIr píše:hele kolik tak může stát osvětlení na strom? Já bych ho i koupil nebo přidal, aby měl synek radost. Tedy až z toho bude mít rozum
Jiri Nyvlt píše:Po loňské zkušenosti (vypadával proud) - to bude nejspíš rozsvěcení.obyvatel píše:Jak krásně a hrdě zní "Rozsvěcení vánočního stromu". Mám tomu rozumět, že se bude rozsvěcet postupně, tedy nové osvětlení se světelným efektem postupného rozsvícení, nebo není vzhledem ke stáří osvětlení jisté, že se vůbec rozsvítí, a proto bude několik pokusů, až se to podaří, pokud se to vůbec podaří.
Tak teď vůbec nevím.
Brý nápad!obyvatel píše:Dnes už osvětlení na stromy stojí pár korun. Nestálo by za úvahu koupit nové osvětlení. To stávající je spíš pro ostudu než pro okrasu. Něco by mohla dát obec, podnikatelé jako sponzorský dar a zbytek dobrovolné příspěvky občanů.
Teď jsem kupoval do firmy osvětlení na takovou přerostlou tuji co máme před oknama (výška cca 6m) a stálo to skoro 15tis (5 řetězů žárovek po 2.900,-). Proto odhaduji osvětlení na takový strom co stojí na návsi (aby to k něčemu vypadalo) tak na 50tis. plus instalace (je potřeba zapůjčit vysokozdvižnou plošinu).obyvatel píše:Dnes už osvětlení na stromy stojí pár korun. Nestálo by za úvahu koupit nové osvětlení. To stávající je spíš pro ostudu než pro okrasu. Něco by mohla dát obec, podnikatelé jako sponzorský dar a zbytek dobrovolné příspěvky občanů.
A sakra.... Já uvažoval o sumách v řádu stovek (jako že bych pustil chlup).PaMi píše:Teď jsem kupoval do firmy osvětlení na takovou přerostlou tuji co máme před oknama (výška cca 6m) a stálo to skoro 15tis (5 řetězů žárovek po 2.900,-). Proto odhaduji osvětlení na takový strom co stojí na návsi (aby to k něčemu vypadalo) tak na 50tis. plus instalace (je potřeba zapůjčit vysokozdvižnou plošinu).obyvatel píše:Dnes už osvětlení na stromy stojí pár korun. Nestálo by za úvahu koupit nové osvětlení. To stávající je spíš pro ostudu než pro okrasu. Něco by mohla dát obec, podnikatelé jako sponzorský dar a zbytek dobrovolné příspěvky občanů.
tak to by jsi musel pustit vícero chlupů... bylo by z tebe holátko...Jiri Nyvlt píše:A sakra.... Já uvažoval o sumách v řádu stovek (jako že bych pustil chlup).PaMi píše:Teď jsem kupoval do firmy osvětlení na takovou přerostlou tuji co máme před oknama (výška cca 6m) a stálo to skoro 15tis (5 řetězů žárovek po 2.900,-). Proto odhaduji osvětlení na takový strom co stojí na návsi (aby to k něčemu vypadalo) tak na 50tis. plus instalace (je potřeba zapůjčit vysokozdvižnou plošinu).obyvatel píše:Dnes už osvětlení na stromy stojí pár korun. Nestálo by za úvahu koupit nové osvětlení. To stávající je spíš pro ostudu než pro okrasu. Něco by mohla dát obec, podnikatelé jako sponzorský dar a zbytek dobrovolné příspěvky občanů.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 3 hosti