Setkání
- Dádule
- Kontaktovat uživatele:
Setkání
Koukám, že je nás už pár zaregistrovaných - co by jste říkali nějakému srazíku, kde bychom se potkali tváří v tvář a probrali vše co nás napadne?
Může to být klidně někde v restauraci, nebo u ohniště v Chýni, to je jedno. Napiště svůj názor a kdyžtak něco zorganizujeme.
Může to být klidně někde v restauraci, nebo u ohniště v Chýni, to je jedno. Napiště svůj názor a kdyžtak něco zorganizujeme.
Re: Den dětí
Je skoda, ze je to zrovna ve volebni den ... myslim, ze hromada lidi bude mimo (minimalne tech mimo-chynskych) :-\čapka píše:V sobotu 3. června se koná na dětském hřišti v Chýni den dětí, organizuje ho občanské sdružení Arbor, opékání buřtů, hry pro děti. Přesný čas pošlu večer, mám doma letáček.
Re: Den dětí
Kde je tam hriste? Je to ta vetsi mezera mezi domy, kde ma RDR sve "minibunky"? To asi nebude ono...čapka píše:V sobotu 3. června se koná na dětském hřišti v Chýni den dětí, organizuje ho občanské sdružení Arbor, opékání buřtů, hry pro děti. Přesný čas pošlu večer, mám doma letáček.
den dětí
no právě, my taky doma nebudem manžel už je "chýňák" ten bude volit v pátek, ale já ješt bydliště přehlášený nemám a tak jedem na víkend do východních čech odvolit si, taky sme plánovali den dětí, ale rovnou na toho 1.6., což je tuším čtvrtek, jen vůbec nevím jak na tom budu s časem, možná ještě něco malýho zpunktujeme 

ne to je na děstkým hřišti v chýni, dole v obci, já taky přesně nevím kde je ale zjistím vám to, v lokalitě háje nic kromě pole, stavby a pakroviště není, ohniště jsme vybudovali vlastníma silama, ale beztak je na pozemku co se budou stavět domy tak časem asi bude muset zmizet a o nějkých hřištách a parcích si asi můžem nechat tak počítám 3-5 let zdát 

spis jsme si rikali nejakou vlastni akci, proste treba si rict, ze za 14 dni si dame pokec u ohne a sejit se. Uz je tu myslim dost lidi na to abychom mohli pokecat i "nazivo".
Misto muze byt i jine nez ohniste, nevim jak je na tom treba pivovarsky dum nebo treba uplne mimo Chyni? Nevim kolik lidi je treba jeste prazskych (tipl bych, ze se taky najdou) tak se muze udelat neco po praci nekde v Praze? Pro ty co jeste nejsou "chynsti" by to urcite bylo schudnejsi (a ona ta mhd do Chyne taky porad nic moc intervaly).
Co vy na to ?
Misto muze byt i jine nez ohniste, nevim jak je na tom treba pivovarsky dum nebo treba uplne mimo Chyni? Nevim kolik lidi je treba jeste prazskych (tipl bych, ze se taky najdou) tak se muze udelat neco po praci nekde v Praze? Pro ty co jeste nejsou "chynsti" by to urcite bylo schudnejsi (a ona ta mhd do Chyne taky porad nic moc intervaly).
Co vy na to ?