squash 2011
squash 2011
A co takhle začít hrát na domácím kurtu - u Kuchaře je už asi měsíc k dispozici fungl nový! Hodinová sazba 200,- na permici se dá získat dvacka slevy...kdyby někdo zorganizoval turnaj...jdu do toho 

Srneček
Re: squash 2011
dobrý nápad...Srneček píše:A co takhle začít hrát na domácím kurtu - u Kuchaře je už asi měsíc k dispozici fungl nový! Hodinová sazba 200,- na permici se dá získat dvacka slevy...kdyby někdo zorganizoval turnaj...jdu do toho
nebo by jsme mohli udělat amatérskou chýňskou ligu v sq...

každopádně na sq ještě nemám porádně po kupě to rameno...

punker
Případně se taky hlásim!
No Ondro, uplne jsi me vzal tema. Zrovna jsem se chtela zeptat, jestli by si nekdo nesel se mnou zahrat....jak mame doma mimco, bohuzel muzeme uz jenom jeden z rodicu:-)))
Martina
jo a turnaj, do toho jdu...kdyz me nechate nejakou prestavku na kojeni:-))
zahradnm@seznam.cz
Martina
jo a turnaj, do toho jdu...kdyz me nechate nejakou prestavku na kojeni:-))
zahradnm@seznam.cz
no sláva
návrat ztraceného hráče
tak to už jsme tak nějak čtyři,
budu se teda muset zeptat pana Kuchaře - ten by nám to mohl zorganizovat

budu se teda muset zeptat pana Kuchaře - ten by nám to mohl zorganizovat
Srneček
hele Srno, v sobotu máme s Marťouchem čas, tak by jsme to mohli jít zkusit... rameno se už tváří docela dobře 

punker
sa sq dobrý, kurt pěknej, je tam teplo akorát, prostředí domácí, jenom v šatně bylo vedro na zdechnutí, cena odpovídá... takže ten turnaj?
punker
jj, jak říká pank, milé překvapení - z venku to vypadá o dost hůř jak zevnitř
...v šatně sice vedro na padnutí a skříňky žádná sláva...ale to jsou drobnosti.
Mluvil jsem s paní Kuchařovou, turnaji se rozhodně nebrání a v lednu by se to mohlo rozjet, zatím se teda bude věnovat tréninku.

Mluvil jsem s paní Kuchařovou, turnaji se rozhodně nebrání a v lednu by se to mohlo rozjet, zatím se teda bude věnovat tréninku.
Srneček
Mluvil jsem s panem Kuchařem, myšlenku turnaje furt neopustil a má v plánu ho zorganizovat. Ještě mu to připomenu...nebo by se té organizace chopil někdo jiný?
Srneček
Turnaj už je vyhlášen - sobota 7. 5. 2011 od 14 hodin, přihlášky na tel:
777 244 666 (pan Kuchař)
777 244 666 (pan Kuchař)
Srneček
turnaj totálních amatérů?Srneček píše:Turnaj už je vyhlášen - sobota 7. 5. 2011 od 14 hodin, přihlášky na tel:
777 244 666 (pan Kuchař)

budeme muset jít trénovat

punker