squash
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Re: squash
Jurko, Kryglouši, Malcolme!Srneček píše:Dohodnuto - sobota od 11 do 13, tak tužte svaly.
Přimlouvám se za skvoší a rykočetový hochy (a ďoučata), esi by se někde nedal najít skvoší nebo rykočetovej smajlík.
a ještě nějaká ovceJiri Nyvlt píše:Jurko, Kryglouši, Malcolme!Srneček píše:Dohodnuto - sobota od 11 do 13, tak tužte svaly.
Přimlouvám se za skvoší a rykočetový hochy (a ďoučata), esi by se někde nedal najít skvoší nebo rykočetovej smajlík.

tužíme, tužíme... Marti podvádí a trénuje, dnes vyklepla kamarádku ve squashi...
tak už začínám mít obavy...

tak už začínám mít obavy...

punker
Tak zítra nezapomeňte - od jedenácti na kurtu. Možná přijde i Sušík!
Pankí můžeš nás zase nabrat
Zpátky už půjdem po svých

Pankí můžeš nás zase nabrat

Zpátky už půjdem po svých

Srneček
Tak co srnečku, udržel si se v čele, nebo už tě pankí porazil?
Příští týden už určitě půjdu a už se těším

Příští týden už určitě půjdu a už se těším

Příští týden ale naštěstí pracuje, tak bude klid

Srneček
Tak toho neznám, nicméně mne uklidnilo, že příští týden pracujeSrneček píše:porazil, porazil, ale né pankí ale Sušík. A mám obavu, že se mu to zalíbilo a bude v tom chtít pokračovat, jeho podání jsou naprosto zdrcující
Příští týden ale naštěstí pracuje, tak bude klid.

Jo jo, taky mě to moc potěšiloMartina2 píše:Jé, ovčák už má svoji ovečku

tak včerejší Rico byl více než šílený... byli jsme s Marti poněkud společensky unaveni...
dle výkonů jsem byl velice společensky unaven...
tak snad příští týden, ale bez Martiny. Má účast je zatím naznámá, kolega má narozeniny, tak se obávám opět společenské únavy...

tak snad příští týden, ale bez Martiny. Má účast je zatím naznámá, kolega má narozeniny, tak se obávám opět společenské únavy...

punker
Já bych docela šlá na rico 

jsi se ani nepochlubila, že jsi byla s námi!...Večernice píše:Já bych docela šlá na rico

punker
tadypunker píše:jsi se ani nepochlubila, že jsi byla s námi!...Večernice píše:Já bych docela šlá na rico

ale bylo to jako bych tam ani nehrála