squash
Re: squash
Co tuto sobotu rico ? ...srnečku a spol... 

OK tak to prosím objednej na sobotu od 11 ... a všichni ostatní se nebojte a přidejteSrneček píše:Jsem pro, zas od 11? A kdo se přidá???

Zamluveno
, pro ostatní připomínám, že jsou také zváni - se můžem vystřídat a při čekání se zabavit
nebo
. Hele, ten taky hraje rico
.

Srneček
Tak fajn, hele nevím jestli tima smajlíkama neděsíme potencionální spoluhráčeSrneček píše:Zamluveno, pro ostatní připomínám, že jsou také zváni - se můžem vystřídat a při čekání se zabavit
nebo
. Hele, ten taky hraje rico
.

hmm nemám v sobotu do čeho píchnout, že bych dorazil prozkoumat terén?
jaký je rozdíl mezi squashem a ricochetem? abych se dostal do obrazu?
půjčíte mi plácačku a nebude te se mi smát?

jaký je rozdíl mezi squashem a ricochetem? abych se dostal do obrazu?

půjčíte mi plácačku a nebude te se mi smát?

punker
Rozdíl je ve velikosti kurtu (na ricochet je menší), u rico se hraje také i o strop, pak je ještě nějaký rozdíl při podání, ale jinak je to dost podobný, máš menší raketu, o chloupek větší míček, ale mydlíš do toho stejně jako u SQ
. Tak se určitě zastav, ve třičtvrtě od nás startuje ovečka
. Rakety a míček mám, vem si jen nějaký nebarvící boty a něco co můžeš propotit
.

Srneček
ok sejdeme se před popř. v picošce, pofrčím poté nach Prague...Srneček píše:Rozdíl je ve velikosti kurtu (na ricochet je menší), u rico se hraje také i o strop, pak je ještě nějaký rozdíl při podání, ale jinak je to dost podobný, máš menší raketu, o chloupek větší míček, ale mydlíš do toho stejně jako u SQ. Tak se určitě zastav, ve třičtvrtě od nás startuje ovečka
. Rakety a míček mám, vem si jen nějaký nebarvící boty a něco co můžeš propotit
.

botky mám, ňáky triko na pocení taky...

punker
tak jsem byl dneska se zvířenou na Ricochetu, dobrý!!! jsem zmučenej jako hovado...
doufám, že se přidá nějaká další oběť!

doufám, že se přidá nějaká další oběť!

punker
Ovčáků v sobotu Ricochet od 11hod v Hostivici?
Srna asi nedorazí, páč ho skolila paní chřipka... ale plácačky určitě rád půjčí!
Srna asi nedorazí, páč ho skolila paní chřipka... ale plácačky určitě rád půjčí!

punker
dik plantážníků... dej si ruma na zdraví, za mněSrneček píše:Jasně, rakety jsou připravený - já až někdy příště.

punker
Tady je ještě to číslo na picošku 220 980 547. A místo rumu si dám nějakou naší dobrotu - boryt barvířský, sice mi asi stejně nepomůže, ale budu mít aspoň pocit, že jsem udělal něco rozumného.
Srneček
ještě jednou díky plantážníků...Srneček píše:Tady je ještě to číslo na picošku 220 980 547. A místo rumu si dám nějakou naší dobrotu - boryt barvířský, sice mi asi stejně nepomůže, ale budu mít aspoň pocit, že jsem udělal něco rozumného.

no neví co to je, každopádně to zní dosti hrozivě... bych raději vsadil na klasiku v podobě domácí kořky...

punker
tak co Ovčáku?
nebo se najde na sobotu ještě nějaký plantážník???
neříkejte mi,že si budu pinkat vo zeď sám?

nebo se najde na sobotu ještě nějaký plantážník???

neříkejte mi,že si budu pinkat vo zeď sám?

punker