Našel by se tu někdo, kdo by chtěl vyhrát a někdo, kdo by sestavil tabulku (já můžu klidně prohrát a na tabulku nemám mozek

Já bych si zahrál...sice už jsme tak rok nehrál, ale snad se to nezapomíná.Srneček píše:Co takhle udělat turnaj ve skvoši? A sestavit tabulku Chýňanů dle SQ výkonnosti?
Našel by se tu někdo, kdo by chtěl vyhrát a někdo, kdo by sestavil tabulku (já můžu klidně prohrát a na tabulku nemám mozek :D ).
Hurápunker píše:když mi někdo pučí plácačku, tak klidně zapleju... ale upozorňuju, že jsem při skvoši v zápalu boje rozsekl kámošovi vobočí, se pletl...![]()
tabulku klidně udělám, přihlásí-li se ňácí borci a borkyně...
Případně taky raketu rád zapůjčím.Srneček píše:Hurá :lol:punker píše:když mi někdo pučí plácačku, tak klidně zapleju... ale upozorňuju, že jsem při skvoši v zápalu boje rozsekl kámošovi vobočí, se pletl... :D
tabulku klidně udělám, přihlásí-li se ňácí borci a borkyně... :D
Raketku zapůjčím a budu dávat pozor, abych se při pletí nepletl.
Myslíš, že by šlo nějakou punkerskou tabulku umístit přímo sem na forum? Byla by tak veřejně přístupná a stimulovala by k většímu výkonu.
Nevíte někdo, jak se taková liga hraje? Každý s každým? Hm, ale chtělo by to, aby se do toho mohlo vstupovat i později - aby měli šanci i opozdilci...Pak se taky musí dohodnout pravidla, ale nejdřív se prosím přihlašte, třeba tady v tom vláknu. Tak co? Céesko? Martino? a vůbec lidi z třistadevatenáctky :D . A co Irwinka? Bobina? MIr? Mařenka z ODS? Mladej Švehla? Clarry? Ty všechny jsem už viděl s raketou.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti