Apropó, shání (kdekoliv v Chýni) garážování pro svého dvěstěkilového drobečka.
Tak ses trefil, myslím že by to finálně nebyla dobrá kombinace k hraníOndřej Fingerhut píše:super!!!...... a jestli chcete, tak já přes volejbal domluvím ohlídání pejska u nás manželkou, můžou si pohrát s naším smetákem ...................pokud tedy není člověkožrout ani pesožrout....................(nechce se mi ty bojová plemena vyjmenovávat)
nenapsala ani noha...Srneček píše:Tak kolik lidí napsalo![]()
Spíš bych to viděl na nějaké víkendové zahrání - když nebude mráz, sníh a tma. Tělocvična asi neprojde - je nás málo a nikdo se moc vázat nechce. Osobně peníze za tělocvičnu radši investuju spíš do ricochetu
jj přesně tak to realizuji s partou z Hostivice... je nás asi 12pravidelných, mezi které se to rozpočítalo, hosté platí mám tucha taky 50 za návštěvu, ta jde do banku a při další sezóně se to odečte...Ondřej Fingerhut píše:...když by nás bylo 10 stálých hráčů, tak 50,- Kč. za hodinu a půl není až tak hrozná částka...... muselo by se to vybrat dopředu a ještě bychom vybírali po padesátikoruně od hostujících, pokud by přišli ....................a o to bychom pak další období pořídili levněji (takhle jsme to praktikovali, když jsem chodil v Praze).......ale podmínkou je alespoň těch 10 stálých hráčů, kteří zaplatí dopředu...... do příště zjistím, jak by se na to tvářili Teršovi z Dobrovíze (Iva + manžel)...... myslím, že by chtěli chodit............
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti