Zasedání obecního zastupitelstva
Já bych třeba preferoval zasedání od 21:00, to jsou všichni, tedy skoro-soused někdy přijíždí dýl, už doma. Já se den před tím, pokud mě něco bude zajímat, vyspím a přijdu. A když mě něco bude pálit natolik, že to budu chtít řešit se zastupiteli, tak přijdu třeba i v 18:00. Popř. na Kamenici bydlí zastupitel, jen nevím, jestli mi poradí. Pak bych musel do vsi. A tam obejít zastupitele. Kurňa já si budu muset udělat seznam, kde kdo bydlí a kdo co vede za výbor, abych nerušil ty nepravý.
Michal
Michal
...už se poprali?
S váma je legrace, já věděl, že se to tu teď bude víc mrskat
.
Mně je to teda celkem jedno - v 18 nebo v 19 i mám pocit, že není moc takových, kteří by opravdu jen kvůli svému pracovnímu zaneprázdnění na schůzi nemohli přijít. Jak už psal Michal - pokud někdo něco chce, čas si udělá.
A ještě jedna drobná připomínka - minulé vedení drželo termín schůzí dost přesně - středa od 19 hodin (to je na Pamiho, že nemůže mluvit o návratu k minulým pořádkům).

S váma je legrace, já věděl, že se to tu teď bude víc mrskat

Mně je to teda celkem jedno - v 18 nebo v 19 i mám pocit, že není moc takových, kteří by opravdu jen kvůli svému pracovnímu zaneprázdnění na schůzi nemohli přijít. Jak už psal Michal - pokud někdo něco chce, čas si udělá.
A ještě jedna drobná připomínka - minulé vedení drželo termín schůzí dost přesně - středa od 19 hodin (to je na Pamiho, že nemůže mluvit o návratu k minulým pořádkům).
Srneček
Tak to sorry, já mám zafixováno že schůze vždycky začínaly v šest, aby se stíhala středeční liga mistrů. Omlouvám se za mystifikaci. Když jsi seděl v zastupitelstvu tak uznávám že si to musíš pamatovat.Srneček píše:...už se poprali?![]()
![]()
S váma je legrace, já věděl, že se to tu teď bude víc mrskat.
Naposledy upravil(a) PaMi dne 24 čer 2008, 17:02, celkem upraveno 1 x.
Hmmm. Já to nebral jako fotbalový zápas a nepočítal jsem skóre. Já chtěl jenom říct, že by se Úřad měl přizpůsobovat lidem a ne obráceně.Večernice píše:Srneček píše:...
A ještě jedna drobná připomínka - minulé vedení drželo termín schůzí dost přesně - středa od 19 hodin (to je na Pamiho, že nemůže mluvit o návratu k minulým pořádkům).1:0 pro Srnečka
Takže bych si dovolil použít Tvoji terminologii (i když je mi takovýto způsob hodocení proti srsti)
OÚ:občané 1:0
P.S. Zatím tady pouze padaly argumenty proč nezačínat v šest ale až v sedm. Škoda že tady nikdo nebyl schopen dát argument opačný.
PaMi píše:Hmmm. Já to nebral jako fotbalový zápas a nepočítal jsem skóre. Já chtěl jenom říct, že by se Úřad měl přizpůsobovat lidem a ne obráceně.Večernice píše:Srneček píše:...
A ještě jedna drobná připomínka - minulé vedení drželo termín schůzí dost přesně - středa od 19 hodin (to je na Pamiho, že nemůže mluvit o návratu k minulým pořádkům).1:0 pro Srnečka
Takže bych si dovolil použít Tvoji terminologii (i když je mi takovýto způsob hodocení proti srsti)
OÚ:občané 1:0
P.S. Zatím tady pouze padaly argumenty proč nezačínat v šest ale až v sedm. Škoda že tady nikdo nebyl schopen dát argument opačný.
Já teprv ne

Já bych v tom nehledal nějaké spiknutí. Co si tak pamatuju, tak minulý pan starosta zašel ještě před schůzí domů na večeři (ve středu jsou úřední hodiny do 18:00 - tak si udělal hodinovou pauzu). Současné vedení to táhne nonstop, bez večeře...PaMi píše:
A co se týká důvodů které by mohly být použity pro začátek v 18:00, tak třeba aby se mohlo jít dřív domů - schůzuje se i tři hodiny a tak jsou jistě i tací, pro které je návrat domů po desáté večerní nepřijatelný. Čím dřív začnem, tím dřív skončíme a to by mohl být důvod, né?
Srneček
Není to najednou. Je to trvalé, i když to možná není vidět. Proto jsem Ti poslal vysvětlující PM. Nemíním to tady publikovat, protože nechci aby se to zase zvrhlo v nějakou nekončící diskusi.MIr píše:PaMi, co najednou takový boj za občana?Začnou se snažit i ostatní z vaší partaje?
Michal
Pavel
P.S. neutíkám z diskuze, ale za chvíli mi sem dorazí auditor na ISO, tak se dnes ode mne dalších reakcí nedočkáš.
......noPaMi píše:Není to najednou. Je to trvalé, i když to možná není vidět. Proto jsem Ti poslal vysvětlující PM. Nemíním to tady publikovat, protože nechci aby se to zase zvrhlo v nějakou nekončící diskusi.MIr píše:PaMi, co najednou takový boj za občana?Začnou se snažit i ostatní z vaší partaje?
Michal

ták jen pro ty co tam dneská nebyli (skoro nikdo tam nebyl!!!)
divadlo bylo pěkné... ale nevím jestli to byla komedie nebo tragédie...
největší akcí byla skvěle sehraná průtrž mračen s kroupama, a ten výpadek proudu zahráli výtečně!!!
vypadáto, že se k nám nastěhuje pěkná kupa nových sousedů... ale snad to bude míti i plus... prachy na nutné realizace.
jediné co mě mrzí je přístup několika zastupitelů k realizaci rekonstrukce pivovarského dvora... bohužel asi jediná významná a zajímavá věc v Chýni, která ji proslavuje a tahkle to dopadlo...
a tá záverečná diskuze a prostor pro řadové občany se zvrhla skorem v bitku, nó mělo to šmrnc... ale příště si budu muset vzít onu svačinu!
takže příště v hojnějším počtu ať netleskám sám

divadlo bylo pěkné... ale nevím jestli to byla komedie nebo tragédie...

největší akcí byla skvěle sehraná průtrž mračen s kroupama, a ten výpadek proudu zahráli výtečně!!!

vypadáto, že se k nám nastěhuje pěkná kupa nových sousedů... ale snad to bude míti i plus... prachy na nutné realizace.
jediné co mě mrzí je přístup několika zastupitelů k realizaci rekonstrukce pivovarského dvora... bohužel asi jediná významná a zajímavá věc v Chýni, která ji proslavuje a tahkle to dopadlo...
a tá záverečná diskuze a prostor pro řadové občany se zvrhla skorem v bitku, nó mělo to šmrnc... ale příště si budu muset vzít onu svačinu!

takže příště v hojnějším počtu ať netleskám sám

- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem zvědavej na osobní reference.punker píše:ták jen pro ty co tam dneská nebyli (skoro nikdo tam nebyl!!!)
divadlo bylo pěkné... ale nevím jestli to byla komedie nebo tragédie...![]()
největší akcí byla skvěle sehraná průtrž mračen s kroupama, a ten výpadek proudu zahráli výtečně!!!![]()
takže příště v hojnějším počtu ať netleskám sám![]()
![]()