Obchůdek
-
- Kontaktovat uživatele:
Obchůdek
Ahoj lidičky,
když se podaří vše podle plánu,velice ráda bych v Chýni od ledna otevřela obchůdek.Základní potraviny,tisk,atd. Otevřeno pondělí až neděle.
Jaký je Váš názor? Má to cenu?
když se podaří vše podle plánu,velice ráda bych v Chýni od ledna otevřela obchůdek.Základní potraviny,tisk,atd. Otevřeno pondělí až neděle.
Naposledy upravil(a) Katka Žáková dne 21 lis 2006, 21:25, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
obchůdek
Trošičku jsem se upsala.Otevřeno pondělí až neděle.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Obchůdek
Jsem rozhodne pro. Pokud budes mit rozumnou oteviraci dobu, kde si budu moct nakoupit po prijezdu kolem seste z prace rohliky, tak jsem u tebe pecena varena....
Martina
Martina
Katka Žáková píše:Ahoj lidičky,
- Dádule
- Kontaktovat uživatele:
Kato, drzim palce. Jestli budes mit otevreno ve vecernich hodinach, kdy se vracim z prace, tak urcite prijdu nakoupit. A kdyby jsi nahodou prodavala i ovoce a zeleninu z neci domaci tvorby, tak bude jedine rada...ve velkych shopech je kvalita hrozna.Katka Žáková píše:Ahoj lidičky,
MÁ to cenu, už se těším.
Roman.
Roman.
Katka Žáková píše:Ahoj lidičky,
Já se taky přidávám, určitě by to bylo super a bude třeba čerstvé pečivo v sobotu ráno, že bych si skočila k snídani (rohlíčky, sladké... )Katka Žáková píše:Ahoj lidičky,

Obchodak
ked sa na to tak divam to aby si si otvorila rovno obchodak.
Myslim, ze ono by stacil obchod s kvalitnym pecivom rozsireny o par drobnosti. Alebo naopal - vecierka - aspon do 00:00
Myslim, ze ono by stacil obchod s kvalitnym pecivom rozsireny o par drobnosti. Alebo naopal - vecierka - aspon do 00:00
Já se taky těšímKatka Žáková píše:Tak paráda.Už se těším.Srneček píše:To je jasný, že to má cenu! I daleko menší p vesnička má přece svůj konzum. Držím palce a něco si pak u tebe koupím.

Mohla by sis tady udělat takovej malej průzkum trhu. Ohledně otvírací doby, sortimentu ap.

Určitě super nápad. Myslím, že většina lidí si jednou týdně udělá velký nákup v nějakém hypermarketu. A pak běžné denní věci - jako čerstvé pečivo, ovoce, zeleninu, uzeninu, sýr, máslo, mléko... by si člověk rád koupil v nějakém malém obchodě, který má blízko domů a ve kterém hledáním másla nestráví 2 hodiny.
Co se týče otevíračky - pro nás pracující by asi byla nejlepší večer, když se vracíme domů, tj. mezi 17 a 20 hod... Maminky na mateřské určitě naopak uvítají čas někdy přes den, aby to mohly spojit třeba s procházkou...
Co se týče otevíračky - pro nás pracující by asi byla nejlepší večer, když se vracíme domů, tj. mezi 17 a 20 hod... Maminky na mateřské určitě naopak uvítají čas někdy přes den, aby to mohly spojit třeba s procházkou...