Svoz odpadu a otevirací doby - kalendář 2011
- malcolm.reynolds
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Svoz odpadu a otevirací doby - kalendář 2011
Pro zprehledneni jsem pridal kalendar na rok 2011 jako oznameni (coz bude vzdy prvni na strance).
Posledni aktualizace: 26.03.2011
Posledni aktualizace: 26.03.2011
- Přílohy
-
- kalendar 2011.pdf
- Aktualizovany kalendar na 2011
- (263.81 KiB) Staženo 397 x
Re: AKTUALIZACE - Svoz odpadu a otevirací doby - kalendář 2009
Paní doktorka změnila odrinační dobu. Plus jsem přidal ordinaci v Jenči.
Přiložil jsme aktualizovaný kalendář. Malcome, updatuješ ho, ať tam nemáme ten starý? Dík.
Díky Večernici že mi ty změny servíruje přímo pod nos.
Update 28/3 - oprava spatneho telefoniho cisla v Chynske ordinaci
V.
Přiložil jsme aktualizovaný kalendář. Malcome, updatuješ ho, ať tam nemáme ten starý? Dík.
Update 28/3 - oprava spatneho telefoniho cisla v Chynske ordinaci
V.
Naposledy upravil(a) Vasek dne 28 bře 2009, 08:01, celkem upraveno 2 x.
- malcolm.reynolds
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: AKTUALIZACE - Svoz odpadu a otevirací doby - kalendář 2009
updatovano. Zkusim promyslet jak to udelat, abys to mohl primo editovat.Vasek píše:Paní doktorka změnila odrinační dobu. Plus jsem přidal ordinaci v Jenči.
V.
- malcolm.reynolds
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Svoz odpadu a otevirací doby - kalendář 2010
Aktualizovano... diky za kalendar!
Bacha, plasty odvážejí jinak. Jedou tento týden a pak vždy za 14 dní.
Srneček
V roce 2010 probíhá svoz plastů ve stejných termínech jako vloni, t.j. každý čtvrtek v lichý týden. Nejbližší další svoz plastů bude proveden firmou Rumpold ve čtvrtek 21.1.2010.
Obecní úřad Chýně
Obecní úřad Chýně
Srneček
Tady něco nehraje. V některých kalendářích je tento týden (s 21. lednem 2010) označován jako čtvrtý. Vzhledem k tom, že na přelomu roku bylo víc dnů z roku 2009, tak se jednalo o 53. týden roku 2009 a 1. týden roku 2010 začal až dnem 4. ledna 2010. Proto je podle mě kalendář od Vaška chybný, ale jinak je ten kalendář super.Srneček píše:V roce 2010 probíhá svoz plastů ve stejných termínech jako vloni, t.j. každý čtvrtek v lichý týden. Nejbližší další svoz plastů bude proveden firmou Rumpold ve čtvrtek 21.1.2010.
Obecní úřad Chýně
Pokud dnes odvezou plasty, moje teorie je správná a je nyní lichý týden.
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě má obyvatel recht. Koukám taj na stolní kalendář a hore na aktuálním listě je napsáno 3. týden.obyvatel píše: Tady něco nehraje. V některých kalendářích je tento týden (s 21. lednem 2010) označován jako čtvrtý. Vzhledem k tom, že na přelomu roku bylo víc dnů z roku 2009, tak se jednalo o 53. týden roku 2009 a 1. týden roku 2010 začal až dnem 4. ledna 2010. Proto je podle mě kalendář od Vaška chybný, ale jinak je ten kalendář super.
Pokud dnes odvezou plasty, moje teorie je správná a je nyní lichý týden.

Tady to mate opraveny dle obecniho webu a jirkova kalendare.
Trideni odpadu zdar!
- Přílohy
-
- kalendar 2010.pdf
- (349.84 KiB) Staženo 589 x

Re: Svoz odpadu a otevirací doby - kalendář 2011
Ahoj,
Budete mit zajem o kalendar 2011 nebo se spokojite s tim co je a snad bude na webu obce? Zaridim se podle odezvy.
Jinak, investigoval jsem problem cisla tydne: do roku 1994 se za prvni tyden pocital tyden obsahujici datum 1.leden. Od roku 1995 se ridime ISO 8601 ktera rika, ze kazdy tyden spojen s rokem, ve kterem se vyskytuje jeho ctvrtek.
Takze 1 tyden roku 2011 zacne v pondeli 3.ledna, a plasty se povezou 6.ledna.
1 a 2 ledna doporucuji prospat, abychom v tom nemeli zmatek.
Tak to bychom meli.
V
Budete mit zajem o kalendar 2011 nebo se spokojite s tim co je a snad bude na webu obce? Zaridim se podle odezvy.
Jinak, investigoval jsem problem cisla tydne: do roku 1994 se za prvni tyden pocital tyden obsahujici datum 1.leden. Od roku 1995 se ridime ISO 8601 ktera rika, ze kazdy tyden spojen s rokem, ve kterem se vyskytuje jeho ctvrtek.
Tak to bychom meli.
V
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Určitě! A bych to tapetoval, kde to jde! Nabídni Jelenovi nebo novýmu starostovi - sichr Tě odpoví a poděkujou a vyvěsí.Vasek píše:Ahoj,
Tak to bychom meli.
V
hmm to jsou mi věci... sím, copa dneska není normováno?Vasek píše:Ahoj,
Tak to bychom meli.
V
copa by jsi chtěl dělat jinýho takhle na Nový rok o víkendu?
kalendář pro rok 2011 by byl super! ale počítáme, že se v něm provedou změny, až nové zastupitelstvo rozlouskne problém se svozem papíru, biodpadu atd....
punker
- malcolm.reynolds
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Pridal jsem aktualizovanou verzi kalendare na rok 2011 (jiz se spravnym date svozu bioodpadu). Ke stazeni je hned v prvnim prispevku.