to je jako vesmirna energie, woe
to je jako vesmirna energie, woe
... velice zajímavý večer věnovaný andělům ...
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Re: to je jako vesmirna energie, woe
To je fakt hustej mazec....stryc píše:... velice zajímavý večer věnovaný andělům ...
moje tělo eště asi neví, že sem dračí bojovník, potřebuje mnohem víc než jenom "vesmírnou šťávu":))))))
0
Naposledy upravil(a) stryc dne 27 dub 2011, 09:06, celkem upraveno 1 x.
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Synkretickej slint, nic jinýho. By mě zajímalo, jestli by Jana Horáková z obecního úřadu rozposílala pozvánky na dýchánky jehovistů konaných na ouřadě...stryc píše:Jiří Nývlt píše:To je fakt hustej mazec....stryc píše:... velice zajímavý večer věnovaný andělům ...
archandel gabriel z new delhi...
0
Naposledy upravil(a) stryc dne 27 dub 2011, 09:05, celkem upraveno 1 x.
no ale zase se nedozvíš spoustu důležitých věcí,
třeba že neteče voda a že na závadě se usilovně pracuje
nebo že nepoteče voda, protože bude výpadek elektřiny
nebo třeba že obec bohužel nemá peníze
já bych si to bejt tebou ještě rozmyslel

třeba že neteče voda a že na závadě se usilovně pracuje
nebo že nepoteče voda, protože bude výpadek elektřiny
nebo třeba že obec bohužel nemá peníze
já bych si to bejt tebou ještě rozmyslel

- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Zcela marně jsem se pokoušel Janě Horákové vysvětlit rozdíl mezi vyžádanou a nevyžádanou poštou - mezi relevantními, chtěnými informacemi a reklamním spamováním příšernejch hovadin. Stejně efektivní by bylo votevřít vokno a vyřvat se z toho - pani to prostě nepojímá.
Jestli ona nema neco spolecneho s panem Horakem, ktery se tak "proslavil" pred Vanocema
? Stejna logika, stejne chapani.
Fakt je, ze by nemel byt problem informace rozlisit ... Co je dulezite a co neni

Fakt je, ze by nemel byt problem informace rozlisit ... Co je dulezite a co neni
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Je to jeho žena.pavel píše:Jestli ona nema neco spolecneho s panem Horakem, ktery se tak "proslavil" pred Vanocema? Stejna logika, stejne chapani.
To se nasli, teda
Nebuďte takový, to se mě moc nelíbí, chlapci, utahovat si tu z někoho, kdo to v podstatě a v jádru s vámi myslí dobře.
Spíše si myslím, že z obecního e-mailu by měli chodit informace důležité, voda, elektřina apod....
Co s kde koná je vždy věcí, na které někdo vydělává peníze, to že je v hospodě bál by obec posíla neměla, páč na tom hospodskej thne a vlastně mu dělá reklamu. Pokud za to ovšem obci nezaplatí, to je zas jiná.
Spíše si myslím, že z obecního e-mailu by měli chodit informace důležité, voda, elektřina apod....
Co s kde koná je vždy věcí, na které někdo vydělává peníze, to že je v hospodě bál by obec posíla neměla, páč na tom hospodskej thne a vlastně mu dělá reklamu. Pokud za to ovšem obci nezaplatí, to je zas jiná.