Odkazy a jiné věci, které kdo našel a můžou se hodit
-
skritulka
Příspěvek
od skritulka » 14 zář 2011, 21:05
Díky za informace

Je skvělý, že alespoň ten přivaděč bude celý

... jééé nejsem náhodou basník?

-
MIr
Příspěvek
od MIr » 19 zář 2011, 09:53
Lidi,
když je tam zákaz vjezdu, tak je tam zákaz vjezdu. Neříkejte mi, že 7 aut, které jedou přede mnou dnes těsně před 7, vjede u Kuchaře do zákazu! Pak se otočí 2 auta u Kuchaře a vjedou tam taky, když to vidí. To mi mozek nebere.
Včera kolem 18:45 to samé.
Jo holt v Chýni žijí jen borci, kteří můžou vše, že???
Michal
-
Miracle
Příspěvek
od Miracle » 19 zář 2011, 13:25
Chápu dobře, že uzavírka stále platí? Celý víkend jsem se vracela domů kolem 20-21hod a vyjížděla ráno mezi 5-6tou hod, pokaždé jsem jela romantickou cestou kolem rybníků, ale auta co jela předemnou i zamnou jezdila po Hlavní.

-
Iva
Příspěvek
od Iva » 19 zář 2011, 15:57
Taky jsem se divila kolik aut nerespektuje zákaz vjezdu. Nejenže ničí rozdělanou silnici, ale hlavně ohrožují sebe i dělníky co na stavbě cesty dělají.
Bohužel nerespektování jakýchkoli pravidel se v Chýni stálo běžnou normou.
-
stryc
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od stryc » 20 zář 2011, 09:54
Iva píše:Taky jsem se divila kolik aut nerespektuje zákaz vjezdu. Nejenže ničí rozdělanou silnici, ale hlavně ohrožují sebe i dělníky co na stavbě cesty dělají.
Ja si naopak myslim, ze mnozi spravne vyhodnotili situaci a napr. vjezdem po osme vecerni neposkodili nic a nikoho...
-
Iva
Příspěvek
od Iva » 20 zář 2011, 12:45
stryc píše:Iva píše:Taky jsem se divila kolik aut nerespektuje zákaz vjezdu. Nejenže ničí rozdělanou silnici, ale hlavně ohrožují sebe i dělníky co na stavbě cesty dělají.
Ja si naopak myslim, ze mnozi spravne vyhodnotili situaci a napr. vjezdem po osme vecerni neposkodili nic a nikoho...
Byla jsem tam kolem třetí, akorát když tím velkým strojem pokládali asfalt. Ty auta se jim tam vysloveně motala.
-
MIr
Příspěvek
od MIr » 20 zář 2011, 13:44
Aha, takže ono se někam někdy smí a někdy nesmí? Hmmm, to koukám
stryc píše:Iva píše:Taky jsem se divila kolik aut nerespektuje zákaz vjezdu. Nejenže ničí rozdělanou silnici, ale hlavně ohrožují sebe i dělníky co na stavbě cesty dělají.
-
Srneček
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Srneček » 18 říj 2011, 10:15
Dle informace od pana starosty, budou ještě namalovány na vozovku dva přechody pro chodce (tam co byly) - někdo (Dádule) se mě na to onehdá ptal

krajnice a vodící čáry ne e.
Srneček
-
stryc
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od stryc » 18 říj 2011, 10:50
Srneček píše:Dle informace od pana starosty, budou ještě namalovány na vozovku dva přechody pro chodce (tam co byly) - někdo (Dádule) se mě na to onehdá ptal

krajnice a vodící čáry ne e.
Uz jsem se podivoval driv, ze u hrbitova se prechod osvitil, semotamo tam blikaji diody a jinde se jen placne kilo barvy, napr. prechod u bowlingu.
Predpokladam tedy, ze obnova bude zase jen nastrikem?
Protoze konkretne tento prechod, kdyz zahybas v noci z Rudenske doprava, je v uplne tme (neni tam lampa) a je tam videt celkove kulove. Auto tam jeste nesviti, a uz jsi na zebre.
-
Srneček
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Srneček » 18 říj 2011, 11:49
bude jen nástřik, ale osvětlení by mohlo vyřešit nové veřejné osvětlení

co se má budovat ještě tento rok...
Srneček