Praxe ukázala, že je asi lepší nechat stromečky opřené zvenku o vrata, to přehazování je asi moc brutální, ale klidně to zkuste, pes snad uhne

na který dvorek můžu hodit stromek?Srneček píše:Likvidace vánočních stromků v roce 2009.
Svoz vánočních stromků
Občané Chýně, kteří potřebují zlikvidovat přírodní vánoční stromek, jej mohou odložit před svým domem (u odpadových nádob). Zaměstnanci obce stromky odvezou do konce 1. týdne v lednu, pokud to počasí dovolí.
Obecní úřad Chýně
Jinak stále a celoročně platí, že mi stromek můžete hodit přes vrata na dvorek - rád ho ekologicky zlikviduju.
Vzhledem k relativně malé palivová hodnotě (počítané podle rovnice: 1kg = 2 Kč) a nepříznivému poměru: hmotnost/objem, platí moje nabídka likvidace vánočních stromků pouze v případě dodání na dvoreček. Jinými slovy: se stromkama se z Hájů tahat nebudu.
stromeček už je rozřezaný na menší kusy v černém pytli (špatně by se vcházel do auta), cestou z práce ho vyložímSrneček píše:Že Ty jsi chtěla adresu?![]()
.
Stromečkový dvorek je v ulici 1. máje č. 79 - za rohem je poštovní úřad a proti vratům (přes které dělají smrčky loping) je těžko popsatelné torzo něčeho nepopsatelného. Kdysi to měla být prodejna pečiva a teď je to už jen pár trámků za vlnitým plechem. To musíš najít, jdu brousit sekyrku.
Hlavně tam nestuj! Ať nenosíš vorvanej igelit a zbytky stromku v paroží.Srneček píše:OK, jsem připraven.
Tak jsi se trefila - opřela pytel o správný vrata. Už jsem si ho zatáh na pozemečekmartina.no píše:stromeček už je rozřezaný na menší kusy v černém pytli (špatně by se vcházel do auta), cestou z práce ho vyložímSrneček píše:Že Ty jsi chtěla adresu?![]()
.
Stromečkový dvorek je v ulici 1. máje č. 79 - za rohem je poštovní úřad a proti vratům (přes které dělají smrčky loping) je těžko popsatelné torzo něčeho nepopsatelného. Kdysi to měla být prodejna pečiva a teď je to už jen pár trámků za vlnitým plechem. To musíš najít, jdu brousit sekyrku.
takže pesa to přežila a Jelen je bez odpadků ve vlasech, tedy parožííí...Srneček píše:Tak jsi se trefila - opřela pytel o správný vrata. Už jsem si ho zatáh na pozemečekmartina.no píše:stromeček už je rozřezaný na menší kusy v černém pytli (špatně by se vcházel do auta), cestou z práce ho vyložímSrneček píše:Že Ty jsi chtěla adresu?![]()
.
Stromečkový dvorek je v ulici 1. máje č. 79 - za rohem je poštovní úřad a proti vratům (přes které dělají smrčky loping) je těžko popsatelné torzo něčeho nepopsatelného. Kdysi to měla být prodejna pečiva a teď je to už jen pár trámků za vlnitým plechem. To musíš najít, jdu brousit sekyrku..
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti