Vanocni stromky
- Dádule
- Kontaktovat uživatele:
Vanocni stromky

Re: Vanocni stromky
tak tato otazka je vysoko pragmaticka. nepracujes ako 'project manager'?Dádule píše:Jen takovy dotaz...vim, ze je daleko do konce Vanoc, ale radeji se ptam predem, jak to funguje s odkladem vanocnich stromku v Chyni? Ceka se na prvni sobotu v unoru a nebo se sbiraji prubezne?

-
- Kontaktovat uživatele:
Počasí se blíží takovému, které je obvyklé na čarodejnice, tak proč neudělat malou vatru, néé??Dádule píše:Jen takovy dotaz...vim, ze je daleko do konce Vanoc, ale radeji se ptam predem, jak to funguje s odkladem vanocnich stromku v Chyni? Ceka se na prvni sobotu v unoru a nebo se sbiraji prubezne?

-
- Kontaktovat uživatele:
Ale to je dobrý nápad. Na Vánoce čarodějnice,o prázdnínách Vánoce a Silvestr a Velikonoce na čarodějnice.Hele tak to trochu otočíme.I když jsem jednou u příbuzných slavila Silvestra o prázdninách.Bylo to super.buncikp píše:Počasí se blíží takovému, které je obvyklé na čarodejnice, tak proč neudělat malou vatru, néé??Dádule píše:Jen takovy dotaz...vim, ze je daleko do konce Vanoc, ale radeji se ptam predem, jak to funguje s odkladem vanocnich stromku v Chyni? Ceka se na prvni sobotu v unoru a nebo se sbiraji prubezne?
Muzete poradit jak jste si "u nas na vrsku" poradili se stromky???co já vím vždy si tady občané se stromky zatopili.Ale je to dost dobrá otázka. Každou první sobotu v měsíci je na návsi kontejner tak asi odložit tam.Jinak nevím. Položit dotaz na obci,jestli by šlo udělat sběrné místo v nových lokalitách a postupně to odvážet.
Vcera vecer jsme ten nas dali k popelnici v dobre vire,ze ho odvezou ve stredu spolu s odpadem (tak jak to funguje v Praze),ale bohuzel ....

Stromek lezi u popelnice dal a pry ma zase prijit vichrice,tak se obavame,ze nas vsichni v okoli budou nenavidet kvuli letajicimu stromku

My jsme stromek rozřezali na kousíčky a dali ve velké tašce IKEA k popelnici. Jednou nám to ale stačilo. Příští rok si koupíme umělý a je po romantice, ale i po starostech. Ale vzhledem k tomu, že se nikde žádný stromky nepovalují, tak soudím, že to odváží.Honzina píše:Muzete poradit jak jste si "u nas na vrsku" poradili se stromky???co já vím vždy si tady občané se stromky zatopili.Ale je to dost dobrá otázka. Každou první sobotu v měsíci je na návsi kontejner tak asi odložit tam.Jinak nevím. Položit dotaz na obci,jestli by šlo udělat sběrné místo v nových lokalitách a postupně to odvážet.
Vcera vecer jsme ten nas dali k popelnici v dobre vire,ze ho odvezou ve stredu spolu s odpadem (tak jak to funguje v Praze),ale bohuzel ....![]()
Stromek lezi u popelnice dal a pry ma zase prijit vichrice,tak se obavame,ze nas vsichni v okoli budou nenavidet kvuli letajicimu stromku
- Dádule
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj. My jsme ho nakonec dali sousedovi z dolni casti obce, ktery ho ekologicky zuzitkuje. Jelikoz se stromky v Hajich nevali, tak predpokladam, ze ostatni maji bud umely a nebo odnesli treba na hnojne plato za tratiHonzina píše:Muzete poradit jak jste si "u nas na vrsku" poradili se stromky???co já vím vždy si tady občané se stromky zatopili.Ale je to dost dobrá otázka. Každou první sobotu v měsíci je na návsi kontejner tak asi odložit tam.Jinak nevím. Položit dotaz na obci,jestli by šlo udělat sběrné místo v nových lokalitách a postupně to odvážet.
Vcera vecer jsme ten nas dali k popelnici v dobre vire,ze ho odvezou ve stredu spolu s odpadem (tak jak to funguje v Praze),ale bohuzel ....![]()

Ze se v Hajich stromky nevaleji prisuzuji tomu,ze bud vetsina obyvatel stromek nemela a nebo mela umely.Nebo tu o Vanocich ani nebyli a nebo uz jsou "vycviceni" a stihli dat stromek do sberneho kontejneru (pokud nejaky ve "stare" Chyni byl).Ahoj. My jsme ho nakonec dali sousedovi z dolni casti obce, ktery ho ekologicky zuzitkuje. Jelikoz se stromky v Hajich nevali, tak predpokladam, ze ostatni maji bud umely a nebo odnesli treba na hnojne plato za trati
No nic ......
Timto tedy nabizim jeden vanocni stromek ... pokud ma Dadulin "odberatel" jeste zajem ....

Koukala jsem,ze u sousedni popelnice (u domu 320) se vali dalsi stromek ...
Pokud mate nekdo zajem,urcite si je muzete odebrat (pokud to stihnete nez je odnese nejaka ta vichrice

Rada z OU zni: udelat ze stromku nejake prijatelne kusy,ktere naskladame do pytlu nebo neceho podobneho.Pytle pak muzeme nechat u popelnic.Stacilo zavolat na OU. Dostal jsem cislo na obecniho zamestnance p. Jamricha 602 831 690, se kterym jsem se bez problemu domluvil...
Igor
Pytlema u popelnic se totiz bude nekdo zabyvat,na rozdil od volne polozeneho stromku.
Takze Martino,neboj! Snad zvladneme jeste pred vichrici sehnat pilu/sekerku

aha, tak tento argument (ze pytle jo, ale stromek ne) me teda moc neuspokojil.Honzina píše:Rada z OU zni: udelat ze stromku nejake prijatelne kusy,ktere naskladame do pytlu nebo neceho podobneho.Pytle pak muzeme nechat u popelnic.
Pytlema u popelnic se totiz bude nekdo zabyvat,na rozdil od volne polozeneho stromku.
Navic sekerka, spalek a pilka je bezna soucast vybaveni bytu, porizena a uchovavana za ucelem rozsekani vanocniho stromku.
Vy se aspon o svuj stromek zajimate, ale nam lezi u popelnice (pred 327) jeden nevimkoho. A bude tam tudiz zrejme do te doby, nez ho rozsekame a hodime do popelnice.
Hlasim,ze strach z toho,ze diky dnesnimu pocasi najdeme stromek az nekde v Rudny a vezme pritom okolni auta,byl silnejsi!Zaroven vyhlasuji,ze jestli stromek bude na svem miste jeste pristi tyden,tak jej nemilosrdne narvu do popelnice ... za coz se uz nyni omlouvam sousedum
Stromek jsme rozrezali a dali v pytlich do popelnice.
Doufam,ze spoluuzivatele popelnice se na nas za to nebudou zlobit

Hlasim taky,ze timto tema vanocnich stromku uzaviram a budu s nim "otravovat" zase za rok

Likvidace vánočních stromků v roce 2009.
Svoz vánočních stromků
Občané Chýně, kteří potřebují zlikvidovat přírodní vánoční stromek, jej mohou odložit před svým domem (u odpadových nádob). Zaměstnanci obce stromky odvezou do konce 1. týdne v lednu, pokud to počasí dovolí.
Obecní úřad Chýně
Jinak stále a celoročně platí, že mi stromek můžete hodit přes vrata na dvorek - rád ho ekologicky zlikviduju
.
Vzhledem k relativně malé palivová hodnotě (počítané podle rovnice: 1kg = 2 Kč) a nepříznivému poměru: hmotnost/objem, platí moje nabídka likvidace vánočních stromků pouze v případě dodání na dvoreček. Jinými slovy: se stromkama se z Hájů tahat nebudu
.
Svoz vánočních stromků
Občané Chýně, kteří potřebují zlikvidovat přírodní vánoční stromek, jej mohou odložit před svým domem (u odpadových nádob). Zaměstnanci obce stromky odvezou do konce 1. týdne v lednu, pokud to počasí dovolí.
Obecní úřad Chýně
Jinak stále a celoročně platí, že mi stromek můžete hodit přes vrata na dvorek - rád ho ekologicky zlikviduju

Vzhledem k relativně malé palivová hodnotě (počítané podle rovnice: 1kg = 2 Kč) a nepříznivému poměru: hmotnost/objem, platí moje nabídka likvidace vánočních stromků pouze v případě dodání na dvoreček. Jinými slovy: se stromkama se z Hájů tahat nebudu

Srneček