Zubař/ka v okolí
Zubař/ka v okolí
Neporadil by někdo dobrého zubního lékaře tady v okolí? Hlavně tedy dětského.
A aby samozřejmě přibíral pacienty:). Díky za kontakt, nejlépe telefon.
A aby samozřejmě přibíral pacienty:). Díky za kontakt, nejlépe telefon.
Re: Zubař/ka v okolí
Tak teda nevím, 50 shlédnutí a žádná odpověď.
1. Buď se všichni bojí, že když se k jeho zubaři zaragistrujeme, bude kvůli nám čekat déle na objednání.
2. Nebo 50 lidí nechodí k zubaři
.
Asi mi nezbyde nic jiného než otevřít zlaté stránky a obvolávat, achjooo.
1. Buď se všichni bojí, že když se k jeho zubaři zaragistrujeme, bude kvůli nám čekat déle na objednání.
2. Nebo 50 lidí nechodí k zubaři

Já bych poradil, ale Praha - Holešovice je trochu z ruky.
Michal
Michal
Mydlan píše:Tak teda nevím, 50 shlédnutí a žádná odpověď.
2. Nebo 50 lidí nechodí k zubaři![]()
![]()
.
jo jo díky za ochotu
, já mám zas v centru na Vinohradech, ale s klukama se mi tam jezdit nechce,
tak hledám blíž asi pro nás pro všechny, když se najde nějaký dobrý

tak hledám blíž asi pro nás pro všechny, když se najde nějaký dobrý
Pche, celá rodina jezdíme do Kyjí - projedem celé béčko až na Rajskou zahradu a pak už je to jen dvacet minut rychlou chůzí...ale stejně má plno, nové případy nebere
.

Srneček
Jenže rychlá chůze u Srny je cval koně.
Srneček píše:Pche, celá rodina jezdíme do Kyjí - projedem celé béčko až na Rajskou zahradu a pak už je to jen dvacet minut rychlou chůzí...ale stejně má plno, nové případy nebere.
My jezdíme taky na Vinohrady....myslím, že dobrého zubaře je lépe ne-pu-stit! 

- Dádule
- Kontaktovat uživatele:
No my hledali nedavno pro dcerku (1.5) zubare....a na doporuceni jsme sli k zubarce na polikliniku Barrandov. Zatim tedy mame jen jednu zkusenost a v pohode. Mala nechce otvirat pusu, ale zubarka to zvladla. A jsou tam hned dve nebo tri..takze si vyberete a vsechny berou nove deti.
no tě péro teda, vypadá to, že jsem sehnal v Řepích, zajdem na zkoušku a uvidíme
Srnečku - velkej obdiv teda, takovou dálku, to je s dětma na den dovolený a rodinnej výlet

Srnečku - velkej obdiv teda, takovou dálku, to je s dětma na den dovolený a rodinnej výlet

-
Ahoj, já jsem naštěstí narazila na tohoto zubaře http://stomatologiejecna.cz/ V současnosti bere nové pacienty, takže se na něj nebojte obrátit, rozhodně bude rád. Já ho mohu pouze doporučit, opravdu výborné zařízení a je jedinečnou příležitostí, že zrovna teď hledají nové pacienty. Normálně byste asi byli bez šance.
Já byl v Řepích na doporučení u kakéhosi MUDr. Qadráta, připadal jsem si u něj jako v době kamenné,
po první návštěvě jsem byl šíleně naštvanej, nespokojenej s prací, za týden jsem šel k němu reklamovat
dvě bílé plomby, chování hrozné, jednu mi zase zkazil, přede mnou tam byl pán a že prý jde na opravu bílé
plomby potřetí, tak jsem mu ukázal záda a vrátil se ke své soukormé zubařce na Vinohrady, sice si musím
brát větší volno, je mnohem dražší, ale má zlaté ruce, a ordinaci a vybavení na max úrovni, takže jsem se
poučil v tom, že dobrého zubaře je lepší nepouštět, ikdyby za ním měl člověk cestovat přes celou Prahu.
po první návštěvě jsem byl šíleně naštvanej, nespokojenej s prací, za týden jsem šel k němu reklamovat
dvě bílé plomby, chování hrozné, jednu mi zase zkazil, přede mnou tam byl pán a že prý jde na opravu bílé
plomby potřetí, tak jsem mu ukázal záda a vrátil se ke své soukormé zubařce na Vinohrady, sice si musím
brát větší volno, je mnohem dražší, ale má zlaté ruce, a ordinaci a vybavení na max úrovni, takže jsem se
poučil v tom, že dobrého zubaře je lepší nepouštět, ikdyby za ním měl člověk cestovat přes celou Prahu.
Tak ja tam chodim a prijde mi OK. Pravda, za posledni 4 roky mi delal jen jednu obycejnou plombu (ale ta drzi).Mydlan píše:Já byl v Řepích na doporučení u kakéhosi MUDr. Qadráta, připadal jsem si u něj jako v době kamenné,
já měl bohužel zkušenost velmi špatnou, dvakrát, nikdy bych už k němu nešel.......