Bowling bar Chyne?????
Ale no tak..., v Pivovarskem Dvoře je obsluha slušná, pravda, je to spíš pro ty bohatší - jedny z nejbohatších, z toho důvodu tam chodím když už, tak na polední menu, které je za hodně rozumnou cenu. V Krčmě mívají hodně dobré jídlo za hodně rozumnou cenu, pravda, jednou jsem zažil horší chování obsluhy, ale na tom si zas tak nepotrpím, dá se to překousnout. Hlavně když se člověk dobře najíCIA CTU píše:Vinárna fungovala dlouho a vždy když jsem tam byl tak to bylo dobrý, možná asi nejlepší co tu bylo . Hospoda je pořád stejná, nic zvláštního se tam neděje a "Scarlet, Music bar ..." ten byl opravdu super před několika lety (4-5ti) když tam byli diskotéky, to co následovalo pozděli byly spíš parodie na diskotku. A na bowling to jsem opravdu zvědavej.
No je to zatim jediný centrum dění v týhle zku***** vsi. Pokud mužu radit tak pokud se chcete jít bavit tak jeďte někam jinám.
PS: Největší pajzl najdete dole v chejni ,u pivovaru. Maji absolutně nejhorší zaměstnance, pivo je taky hnusný a vlastně ani nic jinýho tam kromě jídel nemaji....prej staročeská hospoda![]()
ještě teď se směju.

Co se týká centra dění v Chejni - buďme naopak rádi, že není centrem dění výše uvedeného tipu. Alespoň se ve vsi po večerech a nocích nevyskytují podobná individua jako někde poblíž centra Prahy. Když bez toho někdo nemůže vydržet, může směle vyrazit "žít" do Prahy a pozdě v noci nebo k ránu alespoň vystřízliví pochodem/během přes Chrášťany

Re: Bowling bar Chyne?????
Tak jenom pro info..v bowlingu jsme byli v sobotu, obsluha vic nez prijemna, bowling za 200/hod, jidlo nejake maji ale nezkouseli jsme, kulecnik, sipky, 11 stupnu Krusovice za 23, rezany a cerny taky maji........jeste udelat venku misto bordelu na dvore zahradku a myslim, ze je to dobra konkurence pivovaru a sikovne misto na obcasne posezeni s prateli...tot vse..
Martina
Martina
Martina píše:Snim ci bdim???????? Byla bych mirne v soku a prijemne prekvapena, kdyby v Chyni byl opravdu bowling...ja teda v byvalym Music baru byla a na pripadny bowling to tam opravdu nevypadalo...vi nekdo neco blizsiho???
Diky
Martina
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Až na ty Krušnovíce...Martina píše:Tak jenom pro info..v bowlingu jsme byli v sobotu, obsluha vic nez prijemna, bowling za 200/hod, jidlo nejake maji ale nezkouseli jsme, kulecnik, sipky, 11 stupnu Krusovice za 23, rezany a cerny taky maji........jeste udelat venku misto bordelu na dvore zahradku a myslim, ze je to dobra konkurence pivovaru a sikovne misto na obcasne posezeni s prateli...tot vse..
Martina
Martina píše:Snim ci bdim???????? Byla bych mirne v soku a prijemne prekvapena, kdyby v Chyni byl opravdu bowling...ja teda v byvalym Music baru byla a na pripadny bowling to tam opravdu nevypadalo...vi nekdo neco blizsiho???
Diky
Martina
Ne nadarmo jsme na jedné dávné středoškolské akci vymysleli heslo "Krušovice, nikdy více"Jiri Nyvlt píše:Až na ty Krušnovíce...Martina píše:Tak jenom pro info..v bowlingu jsme byli v sobotu, obsluha vic nez prijemna, bowling za 200/hod, jidlo nejake maji ale nezkouseli jsme, kulecnik, sipky, 11 stupnu Krusovice za 23, rezany a cerny taky maji........jeste udelat venku misto bordelu na dvore zahradku a myslim, ze je to dobra konkurence pivovaru a sikovne misto na obcasne posezeni s prateli...tot vse..
Martina
Diky
Martina

- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
kubajs píše:Ne nadarmo jsme na jedné dávné středoškolské akci vymysleli heslo "Krušovice, nikdy více"Jiri Nyvlt píše:Až na ty Krušnovíce...Martina píše:Tak jenom pro info..v bowlingu jsme byli v sobotu, obsluha vic nez prijemna, bowling za 200/hod, jidlo nejake maji ale nezkouseli jsme, kulecnik, sipky, 11 stupnu Krusovice za 23, rezany a cerny taky maji........jeste udelat venku misto bordelu na dvore zahradku a myslim, ze je to dobra konkurence pivovaru a sikovne misto na obcasne posezeni s prateli...tot vse..
Martina
. Asi chápeš, jak jsme po pár kouscích Krušovic dopadli

Sorry za OT
Mirne off topic, omlouvam se:
Jezdim radeji pres Rudnou, i kdyz je to o cca kilak delsi. Zato nehrozi, ze me tam nekdo sestreli (projede max 5 aut za cestu Chyne - Rudna).
Trasa je nasledujici: Rudna, Jinocany, Zbuzany, Orech, Reporyje, Prokopak, Smichov, po nabrezi, pres most Legii, Mustek.
Celkem 27,5 km. Zpet jedu stejnou trasu, ale vyhybam se extremnimu terenu (viz zelena - krpal v lese). Tam bych se asi se svym svetylkem jak za dusicky zabil
.
Horni cast Prokopaku (po zelene az k modre turisticke) uz se da projet terenem, aniz by byl clovek zabahneny az za usima, celkem to stacilo vyschnout.
Doufejme, ze bude pocasi i nadale tak rozumne, jak tomu bylo o letosni zime
.
Kdyby ses chtel pridat, dej vedet!
Kubajs (jamesik)
BTW Jirko, jeste sedlas dvoukoleho ore smer Prokopak a Smichov? Nebo je na Tebe zatim zima? Ja jsem konecne zacal pred nekolika dny zase jezdit, na Mustek do prace mi to vychazi cca hodina deset, z prace asi 1:30.Jiri Nyvlt píše: Až na ty Krušnovíce...
Jezdim radeji pres Rudnou, i kdyz je to o cca kilak delsi. Zato nehrozi, ze me tam nekdo sestreli (projede max 5 aut za cestu Chyne - Rudna).
Trasa je nasledujici: Rudna, Jinocany, Zbuzany, Orech, Reporyje, Prokopak, Smichov, po nabrezi, pres most Legii, Mustek.
Celkem 27,5 km. Zpet jedu stejnou trasu, ale vyhybam se extremnimu terenu (viz zelena - krpal v lese). Tam bych se asi se svym svetylkem jak za dusicky zabil

Horni cast Prokopaku (po zelene az k modre turisticke) uz se da projet terenem, aniz by byl clovek zabahneny az za usima, celkem to stacilo vyschnout.
Doufejme, ze bude pocasi i nadale tak rozumne, jak tomu bylo o letosni zime

Kdyby ses chtel pridat, dej vedet!
Kubajs (jamesik)
Mě fascinuje, že se vždycky najde někdo, kdo bude jen hledat mouchy. Nechápu co máte s Krušovicema. Hrajete si na pivaře a jak tomu rozumíte, ale podle mě nepoznáte nealkoholický pivo od normálního. Tak chlastejte víno nebo lemtejte sladkou vodu, ale hlavně se nevzdalujte od vámi oblíbeného pivovaru - jinak Vám bude všude blivno.
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Vážená "náplavo"fanfaron píše:Mě fascinuje, že se vždycky najde někdo, kdo bude jen hledat mouchy. Nechápu co máte s Krušovicema. Hrajete si na pivaře a jak tomu rozumíte, ale podle mě nepoznáte nealkoholický pivo od normálního. Tak chlastejte víno nebo lemtejte sladkou vodu, ale hlavně se nevzdalujte od vámi oblíbeného pivovaru - jinak Vám bude všude blivno.

Nesouhlasím, zatím v tomto případě neplatí.Jiri Nyvlt píše:Vážená "náplavo"fanfaron píše:Mě fascinuje, že se vždycky najde někdo, kdo bude jen hledat mouchy. Nechápu co máte s Krušovicema. Hrajete si na pivaře a jak tomu rozumíte, ale podle mě nepoznáte nealkoholický pivo od normálního. Tak chlastejte víno nebo lemtejte sladkou vodu, ale hlavně se nevzdalujte od vámi oblíbeného pivovaru - jinak Vám bude všude blivno.z Oxesvršku, Zkaliště, Kamenného plácku a Sluncového dolu, seznamte se, prosím, s jedním z archetypů souseda v Chýni. Tento "model" je bohužel značně rozšířen. Vyznačuje se zejména tím, že osoba mající na jakékoliv náhodně vygenerované téma, předmět, či okolnost jiný názor, je okamžitě dehonestována a případně ostrakizována jako nepřítel, rozvraceč a štváč.

Večernice píše:Nesouhlasím, zatím v tomto případě neplatí, JiříJiri Nyvlt píše:Vážená "náplavo"fanfaron píše:Mě fascinuje, že se vždycky najde někdo, kdo bude jen hledat mouchy. Nechápu co máte s Krušovicema. Hrajete si na pivaře a jak tomu rozumíte, ale podle mě nepoznáte nealkoholický pivo od normálního. Tak chlastejte víno nebo lemtejte sladkou vodu, ale hlavně se nevzdalujte od vámi oblíbeného pivovaru - jinak Vám bude všude blivno.z Oxesvršku, Zkaliště, Kamenného plácku a Sluncového dolu, seznamte se, prosím, s jedním z archetypů souseda v Chýni. Tento "model" je bohužel značně rozšířen. Vyznačuje se zejména tím, že osoba mající na jakékoliv náhodně vygenerované téma, předmět, či okolnost jiný názor, je okamžitě dehonestována a případně ostrakizována jako nepřítel, rozvraceč a štváč.
To chce brat trochu s nadhledemfanfaron píše:Mě fascinuje, že se vždycky najde někdo, kdo bude jen hledat mouchy. Nechápu co máte s Krušovicema. Hrajete si na pivaře a jak tomu rozumíte, ale podle mě nepoznáte nealkoholický pivo od normálního. Tak chlastejte víno nebo lemtejte sladkou vodu, ale hlavně se nevzdalujte od vámi oblíbeného pivovaru - jinak Vám bude všude blivno.