Bowling bar Chyne?????
Bowling bar Chyne?????
Snim ci bdim???????? Byla bych mirne v soku a prijemne prekvapena, kdyby v Chyni byl opravdu bowling...ja teda v byvalym Music baru byla a na pripadny bowling to tam opravdu nevypadalo...vi nekdo neco blizsiho???
Diky
Martina
Diky
Martina
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bowling bar Chyne?????
Včera jsem slyšel od místostarostky, že prý to tam skutečně má bejt. Jenom trnu, aby tam netočili ten krušovickej kentus...Martina píše:Snim ci bdim???????? Byla bych mirne v soku a prijemne prekvapena, kdyby v Chyni byl opravdu bowling...ja teda v byvalym Music baru byla a na pripadny bowling to tam opravdu nevypadalo...vi nekdo neco blizsiho???
Diky
Martina
Blýskání na lepší časy?
Trojjediný podnik (vinárna, hospoda a bar) vylepšený o kuželník, hmmm, ...
Do hospody jsem zašel někdy na jaře, abych si rozšířil obzory chýňské, u výčepu sedělo pár chlapíků pod obrazovkou, já sám vedle ve větší místnosti u obrazovky potemnělé. Když odbila osmá, složil jsem noviny a poprosil hospodskou, jestli by mi pustila Ligu mistrů. Jemně mi naznačila, že přece kvůli jednomu člověkovi nebude drahocenný přístroj spouštět a hlavně - rušilo by to pány ve výčepu, kteří chtějí koukat na seriál. Gambrinus a ještě tohle, i zařekl jsem se, že jsem tam poprve a naposledy.
Ta vinárna je někdy otevřená?
Do hospody jsem zašel někdy na jaře, abych si rozšířil obzory chýňské, u výčepu sedělo pár chlapíků pod obrazovkou, já sám vedle ve větší místnosti u obrazovky potemnělé. Když odbila osmá, složil jsem noviny a poprosil hospodskou, jestli by mi pustila Ligu mistrů. Jemně mi naznačila, že přece kvůli jednomu člověkovi nebude drahocenný přístroj spouštět a hlavně - rušilo by to pány ve výčepu, kteří chtějí koukat na seriál. Gambrinus a ještě tohle, i zařekl jsem se, že jsem tam poprve a naposledy.
Ta vinárna je někdy otevřená?
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak co já vím vinárna někdy chvilku fungovala,nikdy jsem tam nebyla a hospoda mně ani trochu neláká. Ať se na mně místní nezlobí,je to pajzl. A bowling-docela dobrý. Jen mám obavy jaký bude kšeft,když je bowling na Břvích. Hlavně že tam nebude diskotéka. Nejdříve jsem se s majitelem chtěla domluvit na pronájmu pro obchod,ale vyhrál bowling. (prý je tam dost velký nájem,tak stejně nevím jestli by to bylo reálné.)
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Nějakej pán s komplexem? Proboha co jste mu v Chýni provedli, že je tak traumatizovaný?CIA CTU píše:![]()
,pro lepší život v chejni jsem nic neudělal, a tak to zůstane. Vživotě se tu nic nedělo tak nevim proč bych měl něco dělat. Je mi uplně fuk co bude s chejní.
Nemám čas na vymejšlení kravin , to radší dělám něco užitečnějšího.
Ještě bych něco napsal ale to by jste po mě asi vyhlásili pátrání co?

-
- Kontaktovat uživatele:
Asi trauma z dětství.vikue píše:Nějakej pán s komplexem? Proboha co jste mu v Chýni provedli, že je tak traumatizovaný?CIA CTU píše:![]()
,pro lepší život v chejni jsem nic neudělal, a tak to zůstane. Vživotě se tu nic nedělo tak nevim proč bych měl něco dělat. Je mi uplně fuk co bude s chejní.
-
tohle asi nebude nejlepší způsob, jak někoho přesvědčit, aby se podílel na dění v obciKatka Žáková píše:Asi trauma z dětství.vikue píše:Nějakej pán s komplexem? Proboha co jste mu v Chýni provedli, že je tak traumatizovaný?CIA CTU píše:![]()

Aleš
Nechápu. Nám se v Chejni líbí, lidi tu jsou fajn ( a to nejenom na oxesím vršku ) - a to jsme rozmazlený PražáciCIA CTU píše:Nás traumatizovaných je tu víc

Navíc kroky nového zastupitelstva nás přesvědčují, že můžeme být i hrdými chejńáky

Ale je pravda, že nadávat se dá vždy a za všech okolností - holt český folklór.
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je příjemný čtení.vikue píše:Nechápu. Nám se v Chejni líbí, lidi tu jsou fajn ( a to nejenom na oxesím vršku ) - a to jsme rozmazlený PražáciCIA CTU píše:Nás traumatizovaných je tu víc![]()
Navíc kroky nového zastupitelstva nás přesvědčují, že můžeme být i hrdými chejńáky
Ale je pravda, že nadávat se dá vždy a za všech okolností - holt český folklór.