Jak se tu bydlí nově příchozím nebo již stávajícím obyvatelům. Co je nového a jak to ve vsi chodí...
-
Večernice
Příspěvek
od Večernice » 28 lis 2007, 22:28

Tak, jak se vám líbí nový obchod?

Já jsem velice spokojena.
Nákup v příjemném prostředí. Dobrá otevírací doba. Chutné pečivo.

Uzenina.

Zelenina.

Trochu vína.
Je to bezva !
-
Pulcoun
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Pulcoun » 29 lis 2007, 07:49
Mno abych řekl pravdu, byl jsem tam 2x v největší nouzy pro rohlíky a ani v jednom případě, se mi rohlíky nepodařilo zastihnout... Zkusím štěstí zase jindy.
-
Večernice
Příspěvek
od Večernice » 29 lis 2007, 08:35
Pulcoun píše:Mno abych řekl pravdu, byl jsem tam 2x v největší nouzy pro rohlíky a ani v jednom případě, se mi rohlíky nepodařilo zastihnout... Zkusím štěstí zase jindy.

no jo rohlíky ! to chce čas

-
Martina2
Příspěvek
od Martina2 » 29 lis 2007, 08:48
Některé z těch rohlíků, co se ti je nepodařilo zastihnout, byly zrovna u mě

Mimochodem, pečivo je dobré, nezgumovatí hned následujícího dne, jak bývá v těchto krajích zvykem.
-
Pulcoun
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Pulcoun » 29 lis 2007, 10:10
Martina2 píše:Některé z těch rohlíků, co se ti je nepodařilo zastihnout, byly zrovna u mě

Mimochodem, pečivo je dobré, nezgumovatí hned následujícího dne, jak bývá v těchto krajích zvykem.
no jo no, zatim nemohu bohužel posoudit...
V kterejch hodinách bejvaj rohlíky ještě k zastižení?
-
Martina2
Příspěvek
od Martina2 » 29 lis 2007, 10:29
No, abych pravdu řekla, myslím, že to bylo ráno. Ale pečivo (třeba koláčky, mňam) bylo i o víkendu, možná i ty rohlíky, já to zas tak nesleduju. A ze začátku jsem dokonce viděla dost rohlíků v bedně suchého zlevněného pečiva, takže asi se teprve snaží nějak trefit s jejich počtem na pravou míru.
Tak hodně štěstí!
-
-cs-
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od -cs- » 29 lis 2007, 17:31
Martina2 píše:No, abych pravdu řekla, myslím, že to bylo ráno. Ale pečivo (třeba koláčky, mňam) bylo i o víkendu, možná i ty rohlíky, já to zas tak nesleduju. A ze začátku jsem dokonce viděla dost rohlíků v bedně suchého zlevněného pečiva, takže asi se teprve snaží nějak trefit s jejich počtem na pravou míru.
Tak hodně štěstí!
minule som si kupil vanocku a bola vyyyyborna ...
uz som ich prestal kupovat, je to asi tak 4roky pretoze to bolo ako piliny.
Tuto som si kupil pretoze nebolo uz ziadne ine pecivo a dobre som urobil

-
martin+dáša
Příspěvek
od martin+dáša » 30 lis 2007, 11:00
hlavne ze tam mam maji noviny a koblihy!

a super chleba
-
Martina2
Příspěvek
od Martina2 » 30 lis 2007, 11:05
Jo, a nesmíme zapomenout na dvd, která jdou na dračku

Já už mám 4 z tanku a pes a Účastníci zájezdu. Nemluvě o dětských titulech, které jsou taky v kurzu, jak jsem měla možnost pozorovat ...
-
Jitka
Příspěvek
od Jitka » 30 lis 2007, 13:46
Pulcoun píše:Martina2 píše:Některé z těch rohlíků, co se ti je nepodařilo zastihnout, byly zrovna u mě

Nezlobte se,ale nemohu nereagovat. Pečivo je jeden z největších problémů a řešíme ho s manželem denně.A strašně špatně se to dá vychytat,protože v tom není vůbec žádná pravidelnost. Některé dny večer vyhazujeme spousty pečiva,jiné dny se zase nedostává.Je to strašně složité a to když vidíme,že dochází dopoledene,tak ho na odpoledene někde koupíme,i když to pro nás znamená prodělek. Jinak samozřejmě pečiva je dostatek ráno a v dopoledních hodinách a většinou ještě bývá při otevření v 16.00hod.A jak jsem již zmiňovala některé dny je i večer při zavíračce.
Doufám že se to do budoucna trošku vylepší,ale je to vážně dost složité a upřímně říkám málokdo by věřil co takový malý obchůdek vyžaduje času a práce a bohužel jen to pečivo nás neuživí.Jsme teprve na žačátku,tak omluvte jisté nedostatky určitě se to časem usadí.
-
Dádule
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Dádule » 30 lis 2007, 14:12
Neda mi to a musim to napsat.
Ale nevyresilo by tuto situaci napr. tzv. dopekaci pecivo?
Vydrzi pomerne dlouho a pokud dojde cerstve, tak bych si radeji koupila toto a doma dopekla nez nemit co k snidani nebo jet na Zlicin.
V byvale praci jsme tento problem resili take tim, ze se pecivo navecir spotrebovavalo na bagety apod. a tvrde na strouhanku.
jen navrh....

-
Pulcoun
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Pulcoun » 30 lis 2007, 14:15
Jitka píše:Pulcoun píše:Martina2 píše:Některé z těch rohlíků, co se ti je nepodařilo zastihnout, byly zrovna u mě

Nezlobte se,ale nemohu nereagovat. Pečivo je jeden z největších problémů a řešíme ho s manželem denně.A strašně špatně se to dá vychytat,protože v tom není vůbec žádná pravidelnost. Některé dny večer vyhazujeme spousty pečiva,jiné dny se zase nedostává.Je to strašně složité a to když vidíme,že dochází dopoledene,tak ho na odpoledene někde koupíme,i když to pro nás znamená prodělek. Jinak samozřejmě pečiva je dostatek ráno a v dopoledních hodinách a většinou ještě bývá při otevření v 16.00hod.A jak jsem již zmiňovala některé dny je i večer při zavíračce.
Doufám že se to do budoucna trošku vylepší,ale je to vážně dost složité a upřímně říkám málokdo by věřil co takový malý obchůdek vyžaduje času a práce a bohužel jen to pečivo nás neuživí.Jsme teprve na žačátku,tak omluvte jisté nedostatky určitě se to časem usadí.
nezlobim se
Ps: v některejch večerkách řešej situaci s pečivem pomocí menší pekárny, kde dopejkají nejaky polotovary housek;-) kdyz teda doujdou;-) berte to jen jako nápad

nemám páru o pořizovacích nákladech ani o provozních;-)
-
Jitka
Příspěvek
od Jitka » 30 lis 2007, 14:19
Dádule píše:Neda mi to a musim to napsat.
Ale nevyresilo by tuto situaci napr. tzv. dopekaci pecivo?
Vydrzi pomerne dlouho a pokud dojde cerstve, tak bych si radeji koupila toto a doma dopekla nez nemit co k snidani nebo jet na Zlicin.
V byvale praci jsme tento problem resili take tim, ze se pecivo navecir spotrebovavalo na bagety apod. a tvrde na strouhanku.
jen navrh....

Nějaké to dopékací pečivo tam máme a trošku to možná pomůže.
Ale doufám že to vyřeší manželův nápad.Už máme koupenou pec (jen nám ji ještě nezprovoznili) a pečivo budeme péct přímo v konzumu.Teda ne na normální prodej,ale právě v případě že by docházelo,protože ty ceny mraženého pečiva jsou bohužel trošku vyšší.Ale myslím si že by to mohlo být řešení

-
Dádule
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Dádule » 30 lis 2007, 14:23
Nějaké to dopékací pečivo tam máme a trošku to možná pomůže.
Ale doufám že to vyřeší manželův nápad.Už máme koupenou pec (jen nám ji ještě nezprovoznili) a pečivo budeme péct přímo v konzumu.Teda ne na normální prodej,ale právě v případě že by docházelo,protože ty ceny mraženého pečiva jsou bohužel trošku vyšší.Ale myslím si že by to mohlo být řešení

No tak to je super. Jinak diky moc, ze takhle komunikujete pres net.
Jestli budete pect svoje pecivo...a treba casem i neco dobreho - strudl, vanocka apod...tak bude u konzumu fronta

a budeme se muset zapisovat, co kdo chce

-
Pulcoun
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Pulcoun » 30 lis 2007, 14:27
No jestli budete péct tak je to fakt čupr!! předem informuji, že nemusim věci s mákem a mám rád s tvarohem a jablkama;-) takže díky!!;-))