Dalsi anketa - Autobus rano nebo vecer?
- Dádule
- Kontaktovat uživatele:
Dalsi anketa - Autobus rano nebo vecer?
Pokud by jste si mohli vybrat pouze jednu variantu pridani busu - byli by jste pro dalsi bus rano (v 7:15 nebo v 7:30) z Haju na Zlicin a nebo pro vecerni spoj ze Zlicina do Chyne kolem 20 hod?
-
Re: Dalsi anketa - Autobus rano nebo vecer?
a ona je nejaka realna moznost to zmenit? je jasny, ze lidem BEZ AUTA takovej spoj velmi PROSPEJE a pomuzeDádule píše:Pokud by jste si mohli vybrat pouze jednu variantu pridani busu - byli by jste pro dalsi bus rano (v 7:15 nebo v 7:30) z Haju na Zlicin a nebo pro vecerni spoj ze Zlicina do Chyne kolem 20 hod?

Re: Dalsi anketa - Autobus rano nebo vecer?
Tak mám pocit, že si tu dělíme kůži z medvěda který ještě běhá po lese. Možnost je vždycky, irwinko, jen jde o to, co za to. Možná by to měl ten chlupáč (Malcolmek) převláknovat do rubriky "vzkazy a náměty pro vedení obce", myslím, že zde vykrystalizovalo docela výživné témátko.irwinka píše:a ona je nejaka realna moznost to zmenit? je jasny, ze lidem BEZ AUTA takovej spoj velmi PROSPEJE a pomuzeDádule píše:Pokud by jste si mohli vybrat pouze jednu variantu pridani busu - byli by jste pro dalsi bus rano (v 7:15 nebo v 7:30) z Haju na Zlicin a nebo pro vecerni spoj ze Zlicina do Chyne kolem 20 hod?rano se vzdycky nejak seslapnou lidi v busu, jezdi to docela oki, ale vecer je to teda mazec
Srneček
- Dádule
- Kontaktovat uživatele:
Srnecku, ano tohle je jenom diskuze o necem "moznem". Tak to bylo nadneseno na zastupitelstvu s tim, ze vedeni obce zajima, co si mysli obcane.
Ja bych vlakno nikam nepretahovala, myslim, ze zastupci obce zvladnou dojit na forum a precist si diskuzi o autobusech.
Navic hodny Malcolm hodil odkaz na anketu na titul..takze to najdou raz dva.
Ja bych vlakno nikam nepretahovala, myslim, ze zastupci obce zvladnou dojit na forum a precist si diskuzi o autobusech.
Navic hodny Malcolm hodil odkaz na anketu na titul..takze to najdou raz dva.
Nebylo, ale od dobře informovaného informátora jsem se dozvěděl informaci, že by ten večerní spoj nemusel být tak drahej. Bus co čeká na Zličíně, by si v pauze "odskočil" do Chýně a zpět, mohlo by to stát tak 3 000,- měsíčně. Ten ráno by byl tak za 6 000,- (musel by být sólo vypraven z garáží). Nejdražší by byla varianta, že by se přidal večerní spoj, který by jel do Chýně a pak dál na Motol: 8 000,- (Hostivice by totiž asi nechtěla nic přispět).
Srneček
Tak pokud dobře koukám, od 1.9.2007 bude jezdit do Chýně a dokonce i do Hájů přidaný bus ve 20:15 ze Zličína. http://www.dpp.cz/DataFTP/JRPortalData/ ... 41_2)T.pdf
Jo jo, nějak se ten odkaz neoznačil celý, tak se musí zkopírovat. Toho busu v 15:15 až nahoru jsem si ani nevšiml..no tak ještě lepší.irwinka píše:funguje.. jenom na to neklikej, ale zkopci si to cely az po .pdf..MIr píše:odkaz nefunguje, ale jestli jo, tak je to super!
a WAU8) 15.15 az 20.15 busy po hodine az na haje.. nototedaalekoukam , bezva :lol:
-
Čtu si Vaše reakce na zavedení nových spojů a těší mě, že máte radost!
Doufám, že mě (tedy i obec) potěšíte a budete oba nové spoje hojně využívat!
Proces zavedení linky je samozejmě otázkou peněz, ale i koordinace celé linky - musí být v souladu i s potřebami Hostivice. Linka vznikla jako jakýsi kompromis mezi oběma obcemi. (Původně jezdil autobus jen na Zličín a zpět.)
Jen pro informaci - večerní spoj není levnější než ranní - platíme k tomu ještě cestu do Břví, kde je konečná stanice - dokonce hrozila varianta, že zaplatíme až 10.000,-/měs., nicméně se se podařilo najít variantu za poloviční cenu.
V říjnu bude proveden průzkum vytíženosti linek, tak doufám, že nezklamete!!!
Příjemnou cestu busem
přeje
Věra Kovářová
místostarostka
Doufám, že mě (tedy i obec) potěšíte a budete oba nové spoje hojně využívat!
Proces zavedení linky je samozejmě otázkou peněz, ale i koordinace celé linky - musí být v souladu i s potřebami Hostivice. Linka vznikla jako jakýsi kompromis mezi oběma obcemi. (Původně jezdil autobus jen na Zličín a zpět.)
Jen pro informaci - večerní spoj není levnější než ranní - platíme k tomu ještě cestu do Břví, kde je konečná stanice - dokonce hrozila varianta, že zaplatíme až 10.000,-/měs., nicméně se se podařilo najít variantu za poloviční cenu.
V říjnu bude proveden průzkum vytíženosti linek, tak doufám, že nezklamete!!!
Příjemnou cestu busem
přeje
Věra Kovářová
místostarostka