Fotografie - Pejsek
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahojky lidičky.čí je to pejsek? Je to stašný. Proč si pejska pořizují když tak trpý. Jinak dobrý útulek je útulek Bouchalka u Kladna.Již dvakrát jsem tam volala a do druhého dne si pejska odvezli,ale to byl jiný případ.Pejska někdo vyhodil po vánocích z auta a toulal se po vsi.Vzala jsem ho domu vykoupala,nakrmila a zavolala do útulku. Tohle by se muselo řešit asi jinak,ale začala bych přes útulek,třeba poradí.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ještě adresa na útulekKatka Žáková píše:Ahojky lidičky.čí je to pejsek? Je to stašný. Proč si pejska pořizují když tak trpý. Jinak dobrý útulek je útulek Bouchalka u Kladna.Již dvakrát jsem tam volala a do druhého dne si pejska odvezli,ale to byl jiný případ.Pejska někdo vyhodil po vánocích z auta a toulal se po vsi.Vzala jsem ho domu vykoupala,nakrmila a zavolala do útulku. Tohle by se muselo řešit asi jinak,ale začala bych přes útulek,třeba poradí.
psi-utulek.bouchalka@seznam.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
telefon 312250508Katka Žáková píše:Ještě adresa na útulekKatka Žáková píše:Ahojky lidičky.čí je to pejsek? Je to stašný. Proč si pejska pořizují když tak trpý. Jinak dobrý útulek je útulek Bouchalka u Kladna.Již dvakrát jsem tam volala a do druhého dne si pejska odvezli,ale to byl jiný případ.Pejska někdo vyhodil po vánocích z auta a toulal se po vsi.Vzala jsem ho domu vykoupala,nakrmila a zavolala do útulku. Tohle by se muselo řešit asi jinak,ale začala bych přes útulek,třeba poradí.
psi-utulek.bouchalka@seznam.cz
Re: Utulek
To je zbytecny...Moje rodice by si ho vzali...Maji rodiny dum,zahradu a hlavne chteji hafana...
strýci chtěla jsem se zeptat na ty dva vaše labradory... to jsou feny nebo fena a kluk? Jsou úžasní, jak tam spolu dovádějístryc píše:neni to zlatak, je to hovawartMichala píše:mam pocit, ze Max neni s prukazem puvodu, nepripada mi jako retrivr s rodokmenem.mozna by bylo dobre se poradit s panem a pani Capovymi, maji 2 krasny retrivri chlapiky, bydli ve 312.

Re: Utulek
to by se měl, to by bylo super, kdyby to vyšlo a někdo by se o něho postaralFlundr píše:To je zbytecny...Moje rodice by si ho vzali...Maji rodiny dum,zahradu a hlavne chteji hafana...
-
- Kontaktovat uživatele:
od zname
zprava od jedne zname a jeji psi chovatelky z Tabora:
To je fakt hnus. Toho chlapa by tam měli zahnat nahatýho a nechat ho v tom bahně chcípnout! Je to krásnej pejsek! Základem je pozvat tam okresní veterinární správu - prostě je udat! Pak je možný, pokud to označí jako týrání - očemž nepochybuju, domluvit se přímo s nimi nebo s ochranou zvířat, že psa odeberou a předají novému majiteli. Pokud je to pes s rodokmenem, měl by to s úřady řešit chovatel.
To je fakt hnus. Toho chlapa by tam měli zahnat nahatýho a nechat ho v tom bahně chcípnout! Je to krásnej pejsek! Základem je pozvat tam okresní veterinární správu - prostě je udat! Pak je možný, pokud to označí jako týrání - očemž nepochybuju, domluvit se přímo s nimi nebo s ochranou zvířat, že psa odeberou a předají novému majiteli. Pokud je to pes s rodokmenem, měl by to s úřady řešit chovatel.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- Dádule
- Kontaktovat uživatele:
Soused ve vedlejsim baraku a pravdepodobne i jeho byvala partnerka. Tu se snazime take zkontaktovat.Katka Žáková píše:Kdo je vlastně majitel?Dádule píše:Zkousime jeste kontaktovat majitele. Ale vcera jsme byli na schuzi, takze z nasi strany bohuzel zadny pokrok. Ale dnes uz treba svitne nadeje.Katka Žáková píše:Je nějaký pokrok? Už někdo dával dohromady nějaké info jak pejskovi zajistit lepší domov???