Jsem opravdu rád , že se o nás obec opravdu stará

Takže kdo čakáte balíček a možná aj psaní, zajděte si rovnou na poštu asi sami. Od 30.12.2010 se mi tam válí na poště zásilka a ve schránce nic

Tohle je fakt obec snů !!!!
Mohu potvrdit. Jsem doma téměř neustále, balíčky mi Česká pošta téměř NIKDY nedoručila. Řekla bych, že je problém v Hostivici, tam se zásilky nejvíce "zdržují"!lidenka píše:Dobrý den,
myslím, že tentokrát pláčete na nesprávném hrobě. Česká pošta balíky nedoručuje ani na Hlavní. Ještě sprostě pošlou smsku, že jste nebyl zastižen, přestože nevytáhnete celý den paty z domu, a že balík je na poště v Hostivici.
Nesjízndost na kopci je ale i tak problém. Chápu.
Jiří Nývlt píše:Další varianta: vy***t se na Českou poštu a připlatit za PPL.
kubajs píše:Tak, problém je na poště Hostivice (aspoň v létě to tak bylo), podle mě se tam střídá více řidičů a minimálně 1 z nich se prostě k nám vůbec neobtěžuje zajíždět, párkrát se mi to taky stalo, podával jsem 3 stížnosti. Automaticky uvedli vždy adresát nezastižen, i když manželka byla vždy doma.
Když jsem na nějaký balík spěchal, vždy jsem sledoval tracking number a balík vyzvedl přímo v Hostivici.
Situace je takováto:
1. den - balík dorazí na poštu Hostivice
-tentýž den, kdy má dojít k rozvozu, k němu dojde pouze virtuálně, ale fyzicky nikoliv. Tzn. papírově se balík vrací dodávkou z Chýně zpět do Hostivice.
2. den - přijde balík (dopoledne tuším) z Hostivice do Chýně, ale jelikož naše pošta nerozváží balíky, ve schránce je v optimálním případě oznámení o zásilce.
-V praxi se člověk z práce vrátí pozdě, tudíž nestihne vyzvednout na poště v Chýni.
3. den - už člověk ráno vyzvedne balík na poště, pokud má čas.
Ale nesnažme se pořád všechno uspěchávat, lidi by naopak měli konečně zvolnit životní tempo, není kam se furt hnát.
Balík jednou dojde, neřešte.
to je divné, pokud si zaplatíš zásilkovou službu od ČP, tak by to měli dovalit jako PPL autem, nezastihnou-li Tě, tak balíček uloží na příslušné poště, teprve poté by Ti měl dorazit lístek o uložený zásilce...Mydlan píše:No já mám jiné informace získané na poště dole v Chýni, objednával jsem z e-shopu - dodání bylo pouze českou poštou. Balíček byl velký jako...no jako třeba
krabice od mobilu. Doma jsem byl a paní pošťačka jezdící na kole měla dopředu vypsaný papír, abych si balíček vyzvednul dole na Chýňské poště, ptám se proč, když platím poštovné až domů. No a paní pošťačka mi sdělila, mě se to na kolo nevejde, bohužel, musíte si ho vyzvednout Tak jsem tam hned jel, hledali, hledali, samozřejmě ho nenašli že ano, tak jsem si pro něj opět jel druhý den, a to tam byl. Řečeno mi ale bylo, co se mi nevejde na kolo, to si musíte vyzvednout dole v Chýni. Asi tak. Jináč co se týče dopisů a jiné korespondence jsem po dva roky spokojený, nikdy žádný problém. Souhlasím ale s názorem výše - připlatit PPL, DPD pokud to jde, ono je to někde i stejně drahé, ti vám zavolají aspoň kdy přijedou apod...a je to až do domu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti