Tohle ale prece neni argument... Protoze pak by to znamenalo, ze na chodnik hazes odpad, protoze nahodou kolem nebyl kos... Je tomu snad tak?rada-m píše:Vážený Kygliku,
to se nedá nic dělat, nejsou k dispozici žádné odpadkové koše s náčiním na sebrání exkrementu. Běžně je v obcích zaveden systém takový, že na každém rohu je koš s pověšenými papírovými pytlíky s lopatkami, s kterými je možné hygienicky exkrement sebrati a do koše vyhodit. Papírové pytlíky jsou průběžně doplňovány a koše vyváženy.
Vzhledem k tomu, že toto zde zařízeno není, přičemž se platí poplatek za psa, je dle slov paní starostky tato problematika vyřešena tím, že každý pejskař to zvládne mikrotenovým pytlíkem. Nevím jak Vám, ale mě argumentace paní starostky připadá více než směšná.
kryglik píše:Tohle ale prece neni argument... Protoze pak by to znamenalo, ze na chodnik hazes odpad, protoze nahodou kolem nebyl kos... Je tomu snad tak?rada-m píše:Vážený Krygliku,
to se nedá nic dělat, nejsou k dispozici žádné odpadkové koše s náčiním na sebrání exkrementu. Běžně je v obcích zaveden systém takový, že na každém rohu je koš s pověšenými papírovými pytlíky s lopatkami, s kterými je možné hygienicky exkrement sebrati a do koše vyhodit. Papírové pytlíky jsou průběžně doplňovány a koše vyváženy.
Vzhledem k tomu, že toto zde zařízeno není, přičemž se platí poplatek za psa, je dle slov paní starostky tato problematika vyřešena tím, že každý pejskař to zvládne mikrotenovým pytlíkem. Nevím jak Vám, ale mě argumentace paní starostky připadá více než směšná.
Tohle je o pristupu a zodpovednosti lidi. A proto sou u me vsichni co po sobe neuklizi prasata.
Panička na něj křičela FUJ, to je přec v pořádku ne? To nebylo myšleno na tebe, ale na psa, že má přestat skákatMydlan píše:Ono by stačilo i to málo, na veřejném prostranství, což je v Chýni kde se venčí
mimo parcel prkaticky všude, přece musí mít majitel psa na vodítku, tak když vidí že chce srát na chodník nebo na silnici, tak ho zatáhnu do trávy ne???
Jenomže oni nechávají volně pobíhat velké psy naprosto všude, v tom je ten problém. Ono to není ani o tom se potom sehnout, já bych se třeba poblil kdybych musel zvednout teplý čoklí hovno! Nedávno na mě začal nějakej velkej pes skákat, a panička něj ještě křičela FUJ:(((, až příště ke mě takhle poběží pes, vytáhnu z batohu pepřovej kasr a nastříkám mu to do čumáku!!!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů