Parkování
Parkování
Bylo by prosím možné aby se parkovalo pouze
na jedné straně vozovky? Modrá dodávka, bílá dodávka také stává vlevo,
fabia combi Pilsner Urquel a další....., něteří stávají v hranici křižovatky, děláte
křižovatku a vjezd do Točivé zbytečně nebezpečný a nepřehledný. Já chápu, že nemáte
kde parkovat, ale prosím, dojděte těch pár metrů kvůli ohleduplnosti k ostatním.
Děkuji
fabia combi Pilsner Urquel a další....., něteří stávají v hranici křižovatky, děláte
křižovatku a vjezd do Točivé zbytečně nebezpečný a nepřehledný. Já chápu, že nemáte
kde parkovat, ale prosím, dojděte těch pár metrů kvůli ohleduplnosti k ostatním.
Děkuji
- Přílohy
-
- 26112011461.jpg
- (187.11 KiB) Zatím ještě nestaženo
Re: Parkování
Vjezd do Točivý je věčně ucpanej a blbě průjeznej díky autům co stojej po obou stranách. Je to vidět na mydlanově fotce. Bylo by možný stát jen na jedný straně?Mydlan píše:Bylo by prosím možné aby se parkovalo pouze
Děkuji
Nebo ať tam obec osadí na jednu stranu značku se zákazem stání a je po problému. Co na to ostatní co tam bydlíte a co na to dopravní komise. Zkoušela sem to navrhnout starostovi, ten to nejdřív slíbil a pak to zrušil. Prej mu to nedoporučil Plaňanský. Tak mě zajímá, co si o tom myslíte.
Stojí tam velice často...možná by stačilo dát 5x pokutu ne? Jsou to stále stejní lidé, třeba by je to přestalo bavit...
Toto parkování je dopravním přestupkem, přímo na místě kdy jeli cestou mi to potvrdili městští policicsté z Hostivice. Na otázku proč nedají pokutu hned, bylo mi od nich sděleno "cituji" to je zbytečný, voni se stejně nedostaví, to je akorát škoda papírování a práce a botičku tu nemáme". A když přijdou, vymluví se na osobu blízkou, tak je to k ničemu. Minulý týden kolem 19:00. Nevím, na co si jí potom platíme. Auta tam běžně nestojí jen 3,5 m v hranici křižovatky ale dokonce i v křižovatce. Přitom stačí dojít 20 metrů a udělat nám život snazší. Osobně už je mi to úplně fuk, jako už většina věcí tady v Chýni, je to tak lepší...
hmmm tak s tím zkuste něco udělat sama, zavolejte policii, budete se deset minut dohadovat s jakousi praporčicí na telefonu která vám řekne, no kvůli přestupku do Chýně nepojedem a když přijedou, řeknou že je to zbytečný, protože dotyční se nedostaví....tak si to zkuste třikrát a po jisté době to vzdáte... 

Nejsem dopravnim expertem, ale uz jsem na to trochu koukal a mam dojem, ze pokud to nejak dopravni znaceni neupravuje tak v jednosmerce je povoleno parkovat po obou stranach vozovky. Tzn. podle toho co jsem nasel ani jeden z nich vyhlasku neporusuje. Respektive vyhlasku ta parkujici auta porusuji, ale protoze nenechali volny jizdni pruh. Otazkou je, kdo zaparkoval jako druhy, protoze ten prvni tam ten volny jizdni pruh nechal. Tohle je pakarna.Mydlan píše:Toto parkování je dopravním přestupkem, přímo na místě kdy jeli cestou mi to potvrdili městští policicsté z Hostivice
V tomto pripade by asi opravdu bylo nejlepsi, kdyby obec na jedne strane dopravnim znacenim zakazala parkovani na jedne strane, ale to by obec musela chtit. To by me fakt zajimalo proc to pan Planansky nedoporucil
to že porušují dopravní předpisy mi městská policie potvrdila, hlavně polovina z nich parkuje v křižovatce...pravdou ale je, že to jsou stále stejná auta lidí, kteří jsou líní dojít 30 metrů...
Komu vaděj auta a stavební stroje omezující vjezd z Příčný do Točivý tak napište nebo zavolejte přímo starostovi. Podle něj to žádnej problém není a žádný auta tam průjezdu nebráněj. Prej to pravidelně kontrolujou. Jen toho bagru co tam stojí už několikátej den skoro v křižovatce si holt nevšimli.
nevolejte starostu, volejte policii, ta to má v kompetenci, tj. může s tím něco udělat, starosta může leda tak zavolat policii...
Srneček
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Starosta je na dovolený. Volejte, prosím, policii.Iva píše:Komu vaděj auta a stavební stroje omezující vjezd z Příčný do Točivý tak napište nebo zavolejte přímo starostovi. Podle něj to žádnej problém není a žádný auta tam průjezdu nebráněj. Prej to pravidelně kontrolujou. Jen toho bagru co tam stojí už několikátej den skoro v křižovatce si holt nevšimli.
A propos, co si to ten starosta vubec dovoluje, že Vám pravidelně nekontroluje křižovatku!

Vůbec nevíte na co reagujete.Jiří Nývlt píše:Starosta je na dovolený. Volejte, prosím, policii.Iva píše:Komu vaděj auta a stavební stroje omezující vjezd z Příčný do Točivý tak napište nebo zavolejte přímo starostovi. Podle něj to žádnej problém není a žádný auta tam průjezdu nebráněj. Prej to pravidelně kontrolujou. Jen toho bagru co tam stojí už několikátej den skoro v křižovatce si holt nevšimli.
A propos, co si to ten starosta vubec dovoluje, že Vám pravidelně nekontroluje křižovatku!
Před půl rokem se požádala starostu o řešení stání v křižovatce Příčný a Točivý a navrhla aby auta v Točivý když je jednosměrná parkovali po jedný straně, aby se tam dalo project. To de dnes často hlavně zkraje Točivý obtížně jak se tu už psalo. Starosta mě napsal, že tam daj značku zákaz stání na jedný straně. Po půl roce sem starostu urgovala jestli na značku nezapoměl. On mě odepsal, že jí nikam dávat nebudou, protože to s Plaňanskym často kontrolujou a žádný problémy, narozdíl od nás co tam jezdíme, nikdy neviděl. Tak mu je potřeba to co nás trápí ukázat ne? Stačí?
Než zas příště budete mít nějaký chytrý připomínky zjistěte si vo co vůbec de.
Ne starosta tam může dát značky a vyznačit stání jak dřív slíbíl a jak vejš navrhuje Pavel, když už mění značky po celý obci. To snad poldové nedělaj.Srneček píše:nevolejte starostu, volejte policii, ta to má v kompetenci, tj. může s tím něco udělat, starosta může leda tak zavolat policii...
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Vím přesně na co reaguju. Tedy na to, co píšete (a cituji to). K minulé debatě nemám co říct.Iva píše:Vůbec nevíte na co reagujete.Jiří Nývlt píše:Starosta je na dovolený. Volejte, prosím, policii.Iva píše:Komu vaděj auta a stavební stroje omezující vjezd z Příčný do Točivý tak napište nebo zavolejte přímo starostovi. Podle něj to žádnej problém není a žádný auta tam průjezdu nebráněj. Prej to pravidelně kontrolujou. Jen toho bagru co tam stojí už několikátej den skoro v křižovatce si holt nevšimli.
Před půl rokem se požádala starostu o řešení stání v křižovatce Příčný a Točivý a navrhla aby auta v Točivý když je jednosměrná parkovali po jedný straně, aby se tam dalo project. To de dnes často hlavně zkraje Točivý obtížně jak se tu už psalo. Starosta mě napsal, že tam daj značku zákaz stání na jedný straně. Po půl roce sem starostu urgovala jestli na značku nezapoměl. On mě odepsal, že jí nikam dávat nebudou, protože to s Plaňanskym často kontrolujou a žádný problémy, narozdíl od nás co tam jezdíme, nikdy neviděl. Tak mu je potřeba to co nás trápí ukázat ne? Stačí?
Než zas příště budete mít nějaký chytrý připomínky, přečtěte si, prosím, dvakrát, co vlastně píšu a na co reaguji.

Ivo, bacha na to prznění češtinyIva píše: Vůbec nevíte na co reagujete.