Nevite nekdo jake je to spravne cislo kam se clovek muze dovolat? Pripadne jestli policie v Hostivici nema nejakou omezenou oteviraci dobu?
pavel píše:19.7. v nedeli vecer po pulnoci vyhravala celkem dost nahlas u jednoho z nasich spoluobcanu v lokalite Haje hudba. Vzhledem k tomu, ze to nebylo poprve, jsem se tam vydal, abych zjednal napravu. Misto rozumne debaty nebo nedej panbu omluvy jsem se dockal vyhruzek a dotazu jak se jmenuji a kde bydlim (musim doplnit, ze dotycny spoluobcan mluvil se silnym ruskym prizvukem). Rozhovor jsem dal nerozvijel a sel jsem domu s tim, ze na nej postvu policii. Na webu jsem nasel cislo policie v Hostivici +420974882750, ale na volani nikdo neodpovidal. Tak jsem nasel jine cislo +420220980482, ale na tom to taky nikdo nebral. Nakonec jsem zavolal na statni policajty.
Nevite nekdo jake je to spravne cislo kam se clovek muze dovolat? Pripadne jestli policie v Hostivici nema nejakou omezenou oteviraci dobu?
clipperczech píše: Dobrý den,
no tu situaci dobře z nám.Moji "milovaní " sousedi paří téměř každý víkend u jednoho z nich a neberou vůbec ohledy na to , že každý nesdílí potřebu je poslouchat po 22.00.
co je pozvat a zaparit s nimi, mozna se dohodneteclipperczech píše: Psal jsem na obec jak toto řešit, a paní mi řekla že prý nejlépe dohodou, tak to jsem se zasmál, protože dohoda nepomáhá.Pak prý formou policie a žádat aby se to řešilo jako přestupek a tím dotyčný dostal pokutu od obce.
pozděMilena píše:Přátelé, mobil na MP Hostivice je 724022053
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 4 hosti