Hodně s manželkou zvažujeme, zda vyměnit náš 76m zrekonstruovaný panelák kousek od metra a Milíčovského lesa za stejně velký byt v Chýni se 100m zahrádkou.
Jak se vám bydlí? Měnili byste?
Tohle rozhodování je fakt hrůza...

My jsme se s Kryglikem rozhodli pro Chyni neb jsme patrali po vystavbach na zapade Prahy a to v dostupnosti MHD. Mame brachu na Zlicine a dalsi pribuzne v Hostivici, takze je to idealni. Jinak nas samozrejme zaujal i samotny projekt obytnych domu a po prohlidce ukazkoveho domu bylo jasno.Dalish píše:Zajímalo by nás, proč jste se rozhodli zrovna pro Chýni a ne třeba pro byt v Praze? Byla hlavním důvodem cena? Nechtěli jste bydlet na sídlišti? Atd.
Hodně s manželkou zvažujeme, zda vyměnit náš 76m zrekonstruovaný panelák kousek od metra a Milíčovského lesa za stejně velký byt v Chýni se 100m zahrádkou.
Souhlasím s výše uvedeným, stejná kritéria jsme měli i my. Já bych ale doporučil zkusit si někde postavit domeček, nebudete se muset dohadovat se sousedy o prkotinách typu úklid a budete mít klid. Navíc na vás bude Oxes krátkej...Dádule píše:My jsme se s Kryglikem rozhodli pro Chyni neb jsme patrali po vystavbach na zapade Prahy a to v dostupnosti MHD. Mame brachu na Zlicine a dalsi pribuzne v Hostivici, takze je to idealni. Jinak nas samozrejme zaujal i samotny projekt obytnych domu a po prohlidce ukazkoveho domu bylo jasno.Dalish píše:Zajímalo by nás, proč jste se rozhodli zrovna pro Chýni a ne třeba pro byt v Praze? Byla hlavním důvodem cena? Nechtěli jste bydlet na sídlišti? Atd.
Já a můj přítel jsme se rozhodli pro Chýni, protože to byl dobrý kompromis. Já bydlím na Praze 9, ale pracuji na Zličíně. Přítel je z Příbrami, ale pracuje na Rudné. Chýně je ideální pro nás oba a navíc se nám umístění i nově budované sídliště moc líbíDalish píše:Zajímalo by nás, proč jste se rozhodli zrovna pro Chýni a ne třeba pro byt v Praze? Byla hlavním důvodem cena? Nechtěli jste bydlet na sídlišti? Atd.
rozhodovani je vzdycky tezke, ale zalezi na tom, jak ma clovek serazene priority... ja hledala s pritelem bydleni mimo Prahu, lec v dobrem dosahu, nejlepe nekde v klidnem prostredi... z Chyne je to do mesta kousek, autem 15 minut max. kdyz neni zacpa v Rudne.. mela jsem zalusk i na vystavbu ve Zbuzanech a v Jinocanech, ale nelibila se mi jejich kupni smlouva... hl. kriterium pro vyber Chyne byl take design a prakticnost bytu, myslim, ze jsou opravdu dobre vymyslene (komora super, nemuzu si vynachvalit misto na "veci vseho druhu" nic neprekazi v byte ani ve skrinich...), navic bydlim v podkrovnim bytecku a tam jsou opravdu moc hezky okna, navic take 6 bytu v jednom vchodu je preci jenom o necem jinem nez X bytovych jednotek jako jsou v panelaku... lide se spis dohodnou, protoze se znaji..Dalish píše:Zajímalo by nás, proč jste se rozhodli zrovna pro Chýni a ne třeba pro byt v Praze? Byla hlavním důvodem cena? Nechtěli jste bydlet na sídlišti? Atd.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti