chtel bych touto cestou varovat vsechny, ktere by napadlo, ze by se na kole, natoz pak pesky vydali z Chyne do Uhonic kolem statku po leve strane zhruba na puli cesty.
Majitel ma v arealu pustene 2 velke psy, kteri nemaji naprosto zadny problem s volnym vybehem mimo areal.
Oba me v sobotu odpoledne prohnali smerem do Chyne takovym zpusobem, ze si to budu dlouho pamatovat.
Abyste z toho taky neco meli, trochu se pokusim nastinit situaci:
Za toho nejagresivnejsiho stekotu a vrceni, ktere jsem zatim v zivote slysel, me prohnali zhruba 400 metru.
Dorazeli na me, snazili se me nadbihanim pred kolo zastavit a z boku zrejme pokousat. Behem chvile jsem dosahl maximalni rychlosti a prudkym klickovanim a dokonce jednim najetim na psa se snazil utok odrazet. K memu prekvapeni mi adrenalin dodal mnoho sil, aby se mi nasledne darilo celkem dlouhou dobu odolavat

V dobe, kdy uz jsem zacinal byt se silami znacne v koncich a premyslel, co dal, se (zrejme vedouci s sluzebne starsi

Po teto udalosti jsem mel co delat, abych vubec dojel zpet do Chyne, nohy se mi trasly ne strachem, ale naprostym vycerpanim.
Dle pani inzenyrky Kovarove zastupcu obce Uhonice neni s majitelem psu pry dohoda a cela vec byla predana prestupkove komisi v Hostivici, kde se cela vec resi.
Zatim tedy vsem pesim a cyklistum doporucuji se uvedene ceste radeji obloukem vyhnout. Psi se ukazou prilis pozde na to, aby bylo mozne nejak vhodne zareagovat utekem.