V ulici U dráhy štěká a vyje každou noc, mezi půlnocí a pátou, už asi měsíc pes v tom hradu v půlce ulice. Copak asi s tím?
1. nahlásit policii,
2. naložit na česneku,
3. jakmile začne, jít zvonit na majitele, aby se taky nevyspal
Má někdo ještě jiný návrh?
Michal
Psí vytí a štěkot
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Re: Psí vytí a štěkot
Rada k zefektivnění sociální (sousedské) interakce (vzájemnosti):MIr píše:V ulici U dráhy štěká a vyje každou noc, mezi půlnocí a pátou, už asi měsíc pes v tom hradu v půlce ulice. Copak asi s tím?
1. nahlásit policii,
2. naložit na česneku,
3. jakmile začne, jít zvonit na majitele, aby se taky nevyspal
Má někdo ještě jiný návrh?
Michal
Zajít za majitelem v rozumnou denní dobu, zazvonit, pozdravit, představit se, zdvořile vysvětlit, čím Ti jeho pejsánek vstupuje do spánku a požádat ho (opět zdvořile), aby věc nějak řešil (pro začátek mu neraď jak

Ovšem doporučoval bych se smířit s faktem, že svět vyluzuje nemilé zvuky: psi štěkají a vyjí, slepice kdákají, kohouti kokrhají, auta sousedů startují, sousedé pod okny projíždějí (co já bych vo tom moh vyprávět), ožralové vyřvávají, vlaky rachtají a houkají, manželky zvyšují hlas, harantí řvou (to hřiště se musí zarazit!

Pevný nervy a dobrej spánek Michale.

p.s. Já bych zrušil úplněk. Noc z neděle na pondělí byla pekelná. Já na ty keczy o úplňku nikdá nevěřil, ale já fakt blbě spim, když je noční puchejř kulatej!