Sbírka na školu a školku
Sbírka na školu a školku
Zajímalo by mě jak štědří byli Chýňáci ke své škole a školce. Nevíte někdo kolik se vybralo? Pokušel jsem se to najít a o výsledku sbírky není nikde ani slovo.
Re: Sbírka na školu a školku
Starosta to psal do Zpravodaje, byly to nějaké desítky tisíc...přesně si nepamatuji.
Srneček
Tak se musím omluvit za zmatky - starosta to sice psal, ale zřejmě ne do Zpravodaje, ale do informací pro zastupitele....
K 19. 12. 2013 bylo vybráno cca 20 000,- a výtěžek veřejné sbírky bude použit na lehátka do MŠ (původně se také mluvilo o lavicích a stolech do ZŠ).
K 19. 12. 2013 bylo vybráno cca 20 000,- a výtěžek veřejné sbírky bude použit na lehátka do MŠ (původně se také mluvilo o lavicích a stolech do ZŠ).
Srneček
Cituju z žádosti obce:
Veřejná sbírka se koná do 31.12.2013, poté bude veřejnost seznámena s výsledky sbírky.
Je 21.2.2014 a ticho po pěšině. Tak by mě zajímalo kde peníze skončili?
Aspoň si každý může udělat obrázek jak ředitelka a starosta drží slovo.
Veřejná sbírka se koná do 31.12.2013, poté bude veřejnost seznámena s výsledky sbírky.
evča píše:Cituju z žádosti obce:
Ve veřejné sbírce se vybralo 18900,-Kč

Přeji pěkný víkend
Tak asi tak, raději přispěji tím, že donesu pastelky, papíry, lepidla atd, než něco prohánět přes školu a obec. 

Ipomoea batatas