Smrad
Smrad
Tímto bych rád požádal obyvatele domu v ulici Hlavní, č.p. 69, aby radikálně přehodnotili svůj způsob vytápění domu. Dne 25.10. se v centru obce nedalo být. Netroufám si odhadnout čím se v tento den v domě topilo, ale ať to bylo cokoliv, rozhodně nebyl brán ohled na to, co tímto způsobem vytápění vzniká. Nebylo to nic příjemnějšího než puch provázený oblakem, který měla i auta problém prosvítit.
Děkuji za pochopení.
Děkuji za pochopení.
Re: Smrad
Ale no tak pane kolego, to snad ne... To by potom každý pálil všechno na co přijde jenom aby dostal tu dotaci, jak to v tomto cirkusovém státě chodí. Zde by spíše měla zakročit vedení obce, které to zjevně nechává chladným, případně co zavolat hasiče s tím, že je tam někde požár. Když tam jdu po chodníku, tak je to vždy můj první dojem.Mydlan píše:Když projíždím obcí, automaticky zavírám vzduch a zapínám vnitřní cirkulaci v autě.
Nechápu, jak dole v obci vůbec lidé větrají, nevím jak přes den, ale večer to je hrozný smrad.
Tohle by měl podpořit stát, každému smraďochovi dotaci na plynový či el. kotel.
Vedení obce ani hasiči s tím nic neudělají - pokud by například smrad pocházel z uškrceného kotle na uhlí (a to dokáže teda pěkně smrdět) nemůžou říct jeho majiteli ani pididi...rada-m píše:Ale no tak pane kolego, to snad ne... To by potom každý pálil všechno na co přijde jenom aby dostal tu dotaci, jak to v tomto cirkusovém státě chodí. Zde by spíše měla zakročit vedení obce, které to zjevně nechává chladným, případně co zavolat hasiče s tím, že je tam někde požár. Když tam jdu po chodníku, tak je to vždy můj první dojem.Mydlan píše:Když projíždím obcí, automaticky zavírám vzduch a zapínám vnitřní cirkulaci v autě.
Nechápu, jak dole v obci vůbec lidé větrají, nevím jak přes den, ale večer to je hrozný smrad.
Tohle by měl podpořit stát, každému smraďochovi dotaci na plynový či el. kotel.
Srneček
Já mám jednu perličku. Před koncem roku jsem byl na obci pro známky na popelnici a potkal obyvatelku "staré Chýně" a ta mi povídala, jak se byli projít nahoře a jak se jim tam pěkně dýchalo, ale dole si připadá jako v udírně.
Myslím, že se jedná pořád o stejné komíny, nejvíce tedy v oblouku před OÚ.
To to fakt sousedům vůbec nevadí? Myslím, že se nejedná o přiškrcený kotel, ten kouř je jak dehet.
Myslím, že se jedná pořád o stejné komíny, nejvíce tedy v oblouku před OÚ.
To to fakt sousedům vůbec nevadí? Myslím, že se nejedná o přiškrcený kotel, ten kouř je jak dehet.