Někdy se můžeš zastavit a zkusit si toMartina2 píše:Mně se třeba taková Točivá moc líbíLíbilo by se mi bydlet na takové adrese.

No, většinou to zůstane na zastupitelích, pomáhaly ale například také děti ze školy (vím, že se tam musela dělat nějaká cenzura, protože ulice Chudá a Bohatá by mohla být politicky nevhodnámartinF píše:srnečku prosímtě a ty názvy navrhují také zastupitelé, nebo někdo jiný?Srneček píše:Milý Rnarovče, sem si málem zlomil prsty na klávesnici, to je teda jméno! Zastupitelé naštěstí sáhli při vymýšlení jmen ulic ke klasice a tak na Kamenici najdeš jména jako jsou: Topolová, Javorová, Lipová, Modřínová atd. - srozumitelné, české, nepobuřující. Ulice už tam jsou vyasfaltovány, ale na cedule je zatím moc brzy. Víc by ti ale řekli na OÚ, já si to už přesně nepamatuju
taková Točivá třeba, to by mě teda nenapadlo.........
Srneček píše: Náměty na názvy ulic nejsou ale žádným privilegiem zastupitelů, nápady jsou vítány, jen doufám, že to nebudou takové jazykolamy jako Kandíkovápsízubová nebo Kokoškovápastušítobolková i takové návrhy tu byly, když se schvalovaly názvy ulic na Kališti - Slunečnicová, Levandulová, Liliová - kytka jako kytka...
http://www.mvcr.cz/adresa/s/chyne/index.htmlobyvatel píše:Byl by velký problém uveřejnit, pokud už to není, úplný seznam všech názvů ulic v obci? A ještě lepší by bylo zveřejnit zjednodušenou mapu, která by obsahovala pouze názvy ulic, popřípadě čísla popisná. Pokud to již někde k dispozici je, rád příjmu poučení, kde hledat. Díky
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 5 hostů