O čem se tu hádáme, každý si stejně dělá co chce.
Michal
a kdo jsou parohatý? (kromě vysoké a podvedených manželů)....já jen abych vědělMIr píše:Tak jsem Vám byl včera na pravidelné procházce Chýní. Na dětské hřišti plno vajglů, stoly a lavice přesunutý do pískoviště, lahve od chlastu na stole. Tak si řeknu no nic parohatý se bavili. Pak přecházíme po přechodu a nahoru k Hájům to valí další paroháč v červený felicii nejmíň 100km/h. Řeknu si, no jo blb. Pak jdeme dál do Višňovky, tam se prohání dva psi. U zelený klouzačky psí lejno. A co na to říc??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Michal
Srno, ses tam? Cos delal v cerveny felicii na Hajich?Ondřej Fingerhut píše: a kdo jsou parohatý? (kromě vysoké a podvedených manželů)....já jen abych věděl
moje fantazie mi napovídá, že měli na pískovišti myslivci soutěž ve vábení jelenůMIr píše:ono je v podstatě jedno, jestli parohatý nebo rohatý. Nedokážu posoudit inteligenci ani těch ani těch. Pokud však chcete jmenovat, tak to nemohu. Zbytek nechám na vaší fantazii a dál to nehodlám komentovat.
Michal
já to nemyslel zle ani ironicky.....já myslel, že je to nějaký nový slangový výraz pro určitý typ lidí, tak jsem chtěl být v obrazeMIr píše:ono je v podstatě jedno, jestli parohatý nebo rohatý. Nedokážu posoudit inteligenci ani těch ani těch. Pokud však chcete jmenovat, tak to nemohu. Zbytek nechám na vaší fantazii a dál to nehodlám komentovat.
Michal
No, nejdřív jsem popařil na dětským hřišti a pak jsem makal na Háje, abych viděl to psí hovno dřív než MichalVasek píše:Srno, ses tam? Cos delal v cerveny felicii na Hajich?Ondřej Fingerhut píše: a kdo jsou parohatý? (kromě vysoké a podvedených manželů)....já jen abych věděl
Pěkně napsáno, jen by to chtělo vyřešit líp spolupráci s městskou policií. Myslím, že podle smlouvy tu mají být 4 hodiny týdně a to je urkutně málopavel píše:To smutná realita. Částečně se za to můžeme všichni sami, částečně laxní přístup obecního úřadu.
Nepořádek - každý z nás má možnost napomenout toho, kdo v obci dělá bordel. Tohle bohužel moc lidí v praxi neudělá.
Jízda nepovolenou rychlostí například ulicí Ke skále? Návrhy na instalaci zpomalovacích retarder byly obcí zatím vždy zamítnuty a nějaký důvod pro zamítnutí se vždy našel.
Již existuje spolupráce s Hostivickou policií ohledně parkování. Třeba by bylo možné se s nimi domluvit i na občasném měření rychlosti.
Volně běhající psi v obci? To je ožehavé téma. Párkrát jsem zkusil oslovit majitele psů, kteří po ulicích běhali bez vodítka a dvakrát se mi dokonce stalo, že otevřenými vrátky za mnou vběhli na náš pozemek. Reakci majitelů psů si většina dokáže představit. Třeba by opět pomohla spolupráce s policií. Lidé chodí venčit psy většinou ráno a večer. Proč by se tady občas nemohla projít policie z Hostivic a majitele volně běhajících psů napomenout? Případné pokuty by šly do Hostivické kasy - neměl by být problém se s nimi domluvit.
Spousta věcí jde, jde jenom o to najít řešení.
Můj osobní názor je, že v Chýni nejsou horší lidé než jinde. Ale není zde nastaveno obecné povědomí o pořádku a slušnosti. V tuhle chvíli je zde divoký západ, lidé vědí, že si mohou dělat co chtějí a nikdo jim za to nic neudělá
Může to vypadat jako OT, ale taky to jsou takové "zážitky z procházky (pravda, trochu delší)" a může to i prospět dané věci. Aneb jako to dělají jinde, ale nejedná se o pohádku, ale realituMIr píše:Tak jsem Vám byl včera na pravidelné procházce Chýní. Na dětské hřišti plno vajglů, stoly a lavice přesunutý do pískoviště, lahve od chlastu na stole. Tak si řeknu no nic parohatý se bavili. Pak přecházíme po přechodu a nahoru k Hájům to valí další paroháč v červený felicii nejmíň 100km/h. Řeknu si, no jo blb. Pak jdeme dál do Višňovky, tam se prohání dva psi. U zelený klouzačky psí lejno. A co na to říc??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Michal
Pekne! Mam obavu, ze u nas to bude chtit vic nez jednu generaci nez (a jestli vubec) k tomu dospejem...kubajs píše: Může to vypadat jako OT, ale taky to jsou takové "zážitky z procházky (pravda, trochu delší)" a může to i prospět dané věci. Aneb jako to dělají jinde, ale nejedná se o pohádku, ale realitu....
neprekvapuje ma to ani trochu. bola a je to len otazka casu.MIr píše:Tak jsem Vám byl včera na pravidelné procházce Chýní. Na dětské hřišti plno vajglů, stoly a lavice přesunutý do pískoviště, lahve od chlastu na stole. Tak si řeknu no nic parohatý se bavili. Pak přecházíme po přechodu a nahoru k Hájům to valí další paroháč v červený felicii nejmíň 100km/h. Řeknu si, no jo blb. Pak jdeme dál do Višňovky, tam se prohání dva psi. U zelený klouzačky psí lejno. A co na to říc??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Michal
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů