za... piráti Chejňských silnic
a preco tu nedas popis auta a znacku. Ked ho stretnem, posvietim mu tiez - urcite mi bude vadit osvetlenie jeho znacky.Lucie píše:Hezký zážitky jen co je pravda, brrr...
Ton si otevřel dvěře(starší chlap)a tak jsem na něj spustila, co to jako má znamenat a proč celou dobu svítí dálkovýma, co mu jako vadí...a pán mi řekl, že mu vadí moje mlhovky, tak jsem se ho ptala, co si jako pomůže tím, že mě oslňuje, že já nemůžu vědět, co mu vadí. Prohodili jsme ještě pár slov a jeli dál, byla jsem docela ráda, že bydlí dole ve vsi. Pěkně mi pán zvednul můj nízký tlak.
Jinak, úmyslně s mlhovkama nejedím, jen když si myslím, že jsou potřeba!
Ja som to uz skor hovoril, ale nie tu - aj osobne auto si treba vybavit bullbarom v predu a vzadu (nemusi byt ani chromovany). Potom bude riesenie takychto situacii jednoduche.
Nevím přesnou SPZ, vím jen, že tam měl "A" . A barva? V tu chvilku jsem viděla rudě
, ale bylo to něco světlého, stříbrná metalíza nebo něco takového a auto typu škoda octavie, ale vážně hádám...Pokračoval uličkou ke škole...Myslím si, že si to pán ale už rozmyslí někoho oslňovat, stejně jako já jsem si ujasnila, že už nebudu v autě ukazovat sprostá gesta
. Naposledy jsem něco udělala na chlapa, co se mi tlačil"na zadek"a dělal gesta, že děsně překážím jeho rychlejšímu autu. Po tom co mě předjel a viděl to mé gesto, tak mě zablokoval a šel si se mnou taky povídat
. Od té doby se držím zuby nehty a jen tyhle rychlíky v autě vždycky pojmenuju
.

byl vtipMIr píše:nee, ja mam Forda Fusiona
punker píše:hele nemáš ty tmavý bmw combi rok výroby tak 95?MIr píše:Tak já taky přidám. Až zase ten človíček se stříbrnou oktávkou ze spodní části ulice U dráhy nebude ukazovat na žádný křižovatce od betonárky až na Háje, tak mu tu prdel nabourám!!
Michal
Re: za... piráti Chejňských silnic
Nepřeji nikomu nic špatného, ale tomu idiotovi v autě SPZ AHP 73-29, který dnes ráno v půl sedmé předjížděl celou cestu v Chejni a dál až do Chrášťan před zatáčkami, nesvítil a vůbec jel jako prase, aby si brzo rozbil hubu. Hlavně, ať neohrozí ostatní lidi!
taky přiložím dalším zajímavým postřehem...
včera jsem si to takhle šňěroval kolem 17:30 za busem od točny směrem z kopce v ulici Ke Skále, autobus jel poměrně rychle a začal se mi fofrem vzdalovat...
no nekecám jestli jel takovejch 70km/hod. a to je profesionální řidič... retardér na něj!
... profionální řidič prase?...
včera jsem si to takhle šňěroval kolem 17:30 za busem od točny směrem z kopce v ulici Ke Skále, autobus jel poměrně rychle a začal se mi fofrem vzdalovat...

punker
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Bonz www.dpp.cz.punker píše:taky přiložím dalším zajímavým postřehem...
včera jsem si to takhle šňěroval kolem 17:30 za busem od točny směrem z kopce v ulici Ke Skále, autobus jel poměrně rychle a začal se mi fofrem vzdalovat...no nekecám jestli jel takovejch 70km/hod. a to je profesionální řidič... retardér na něj!
![]()

nepamatuji si SPZ, kašlu na něj, hovado...Jiri Nyvlt píše:Bonz http://www.dpp.cz.punker píše:taky přiložím dalším zajímavým postřehem...
včera jsem si to takhle šňěroval kolem 17:30 za busem od točny směrem z kopce v ulici Ke Skále, autobus jel poměrně rychle a začal se mi fofrem vzdalovat...no nekecám jestli jel takovejch 70km/hod. a to je profesionální řidič... retardér na něj!
![]()

punker
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Víš den a čas, v místě jezdí jediná linka.punker píše: nepamatuji si SPZ, kašlu na něj, hovado...
Až vyvedeš mladý, budeš uvažovat jinak.
No mercy s ožralejma řidičema a dobytkama.
Tím méně s profesionálama. Dnes ČESMAD zveřejnil, že zavádí bonzlinku na řidiče kamionů.

... a co lidí zařve kvůli bezmozkům.
maj to tam...Jiri Nyvlt píše:Víš den a čas, v místě jezdí jediná linka.punker píše: nepamatuji si SPZ, kašlu na něj, hovado...
Až vyvedeš mladý, budeš uvažovat jinak.
No mercy s ožralejma řidičema a dobytkama.
Tím méně s profesionálama. Dnes ČESMAD zveřejnil, že zavádí bonzlinku na řidiče kamionů.
Život tutady má každej jen jeden
... a co lidí zařve kvůli bezmozkům.

my povídej, včéra jsem viděl dost hnusnej crash, auta úplně namaděru, čelní střet...
punker
- Ondřej Fingerhut
....no taky mi říkala manželka (už nevím ale který den to bylo), že měl šofér na Zličíně pokaženej strojek na jízdenky, proto se tam zdržel a pak s nimi jel jako blázen............. v ulici Ke Skále prý chtěl dokonce předjíždět..... 

Ondřej Fingerhut
to je mrzuté, to s tim strojkem, ale neznamená to, že potom bude po obci jezdit jako to prase! a ještě si tim vydělávat!Ondřej Fingerhut píše:....no taky mi říkala manželka (už nevím ale který den to bylo), že měl šofér na Zličíně pokaženej strojek na jízdenky, proto se tam zdržel a pak s nimi jel jako blázen............. v ulici Ke Skále prý chtěl dokonce předjíždět.....

punker