Záložní betonárna Chýně
Záložní betonárna Chýně
Doporučuji všem aby se podívali na informace k další připravované zrůdnosti "Záložní betonárna Chýně"
Deatily na http://www.ceu.cz/eia/is kód záměru STC 420
Deatily na http://www.ceu.cz/eia/is kód záměru STC 420
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Re: Díky za upozornění,
Jirko, to bude chtít ale hodně 12tek. Jsou tam takové body, jako např. "všechny mixy které jezdí přes obec jezdí, takjezdí na stavbu rodinných domů v Chýni (Oxesu)".
Jen tak pro zajímavost, obec Chýně neposlala žádné vyjádření k zamýšlené stavbě. (je to tichý souhlas?).
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Re: Díky za upozornění,
No potěšpánbůh moje játra.PaMi píše:Jirko, to bude chtít ale hodně 12tek. Jsou tam takové body, jako např. "všechny mixy které jezdí přes obec jezdí, takjezdí na stavbu rodinných domů v Chýni (Oxesu)".
Jen tak pro zajímavost, obec Chýně neposlala žádné vyjádření k zamýšlené stavbě. (je to tichý souhlas?).

Obec Chýně se přeci k žádným záměrům nevyjadřuje.... Na zastupitelstvu (veřejné schůzi), kde se mluvilo o Polyfunkčním (logistickém) centru v souvislosti s žádostí o stanovisko obce (k EIA) k této - ehm, no jak to nazvat - "stavbě" - muselo zaznít hodně moc slov i hlasitě vyslovených, aby obec napsala aspoň něco. I když to něco za prd (pardon) stojí... Nelze mi tedy jinak, žejmě jako tobě, než konstatovati, že se zřejmě jedná o tichý souhlas, ergo podporu projektu, který podle všeho ztíží lidem (občanům) život.
Průmyslová zóna: Chýně
Zdravím. Když jsem kupoval pozemek, tak to vypadalo, že Chýně bude centrum moderního bydlení, příliv nových obyvatel, nová výstavba a klid v čistém životním prostředí. Teď to vypadá (jeden mega projekt za druhým, koho je to zájem, proč?), že místo bydlení v blízkosti rezervace Křivoklátských lesů budu bydlet uprostřed průmyslové zóny a to mě DĚSÍ. Nejde to nějak zastavit!!! Co třeba projekty nové školy, sportovního areálu, nákupního střediska, zdravotního střediska.... snad jen to dětské hřiště bude. Co v tom vězí?
Re: Průmyslová zóna: Chýně
Přijďte se podívat někdy na veřejné zasedání zastupitelstva a pochopíte čí je to zájem. Ale to by bylo na dlouhé povídání.RomJel píše:Zdravím. Když jsem kupoval pozemek, tak to vypadalo, že Chýně bude centrum moderního bydlení, příliv nových obyvatel, nová výstavba a klid v čistém životním prostředí. Teď to vypadá (jeden mega projekt za druhým, koho je to zájem, proč?), že místo bydlení v blízkosti rezervace Křivoklátských lesů budu bydlet uprostřed průmyslové zóny a to mě DĚSÍ. Nejde to nějak zastavit!!! Co třeba projekty nové školy, sportovního areálu, nákupního střediska, zdravotního střediska.... snad jen to dětské hřiště bude. Co v tom vězí?
A co se týká Vaší otázky "Nejde to nějak zastavit!!!" odpovídám: Jde to zastavit - přijďte k volbám a pomožte změnit zastupitelstvo.