Ale ktery inteligent vymyslel, ze na Hajich na zastavce je rozpis autobusu 347 z jedne strany stangle a 358 z druhe strany stangle...hrozneeee prehledne

To ste snad nikdo nečekal... že to bude jezdit na Háje. Z úřadu zní stále stejná mantra: je to drahý.David píše:Hm co na to říci a já se předčasně radoval že všechny spoje budou zajíždět na Háje ) no do háje kdo vymyslel tu vyhlídkovou trasu přes Baštu? Myslel Vůbec někdo na to že v zimě tam Bus asi těžko projede? Kde se bude točit pak? asi na parkovišti u úřadu
Sbírám fakta pro logický důvod, proto se ptám: Kde by nastupovali a vystupovali lidi ze starý vsi?zajbo píše:pomuzete mi najit logicky duvod proc se proste ta zastavka nezrusi ?
zajbo píše:pomuzete mi najit logicky duvod proc se proste ta zastavka nezrusi ?
Nikoliv, to jsme si špatně rozuměli. Vyhlídková trasa je stejně dlouhá jako trasa přes Okružní a zpět po Hlavní na křižovatku U Bláži (Chýně/Litovice/Újezd/Břve) - a to v případě, že nezajíždí na Háje. Jinými slovy: je jedno, jestli autobus projede Okružní a otočí se zpět na Hlavní k Pivovárů a po Strahovský hrázi směr křitovatka, nebo pokud (nezajížděje v obou případech na Háje) pokračuje po Hlavní po hrázi Bašty na Brabčárnu (Křižovatka Újezd/Jeneček/Břve/Chýně) a pak dolů na zmíněnou křižovatku U Bláži. A vlastně by to platilo velmi podobně i v případě, že by na Háje zajížděl - obě trasy budou víceméně stejně dlouhé (varianta vyhlídková, varianta skrz ves kol Pivovaru) - bo zajížďka na Háje je vlastně pořád stejná smyčka.David píše: Jak píšete vyhlídková trasa je také stejně dlouhá jako kdyby zajížděl autobus na háje a tam se točil zpět takže proto nevidím v tom žádnou logiku.
To je omyl, že by to přineslo užitek všem. Protože by si lidi z dolní vsi museli dělat výlet nahoru s každým busem. Vyrobil bys nevýhodu, kterou by okamžitě vzali na mušku nejen lovci nevýhod. Užitek skutečně všem by přineslo, kdyby stály všechny příslušné zastávky a do všech zajížděly všechny busy. Předesílám, že mě se přesouvání zastávek nedotýká a netýká, bo vylejzám i nalejzám u pívováru.David píše: Ohledně zastávky pro mě za mě ať jsou na hlavní v obou směrech ale kdyby se zastávka v okružní zrušila a na hlavní se nestavěla nová a dále za předpokladu že by každý spoj zajížděl na háje se využívala pouze stávající zastávka na Hlavní ulici pro oba směry myslím že by to přineslo užitek všem. PS:Když může "soukromník" spojbus zajíždět na háje každým spojem tak proč to samé nemůže činit DP.
Souhlasim, že chválit není příliš co... Ale já sem nepsal, že máš chválit, já sem v typologii lovce nevýhod jenom zmínil jednu z jeho charkteristik. "Chválí zřídka, pozitiva vystřílí jako škodnou v revíru nevýhod." A žádal jsem zároveň, abyste to nikdo nebrali (tu typologii) osobně, bo i já se v řadách lovců nevýhod čas od času přistihnu... nebo jsem přistižen...David píše: PPS: samo sebou bych rád pochválil "obec" za nějakou realizovanou občansko prospěšnou činnost ale bohužel pátrám v paměti co se tady za poslední 4 roky zrealizovalo ale nic mě nenapadá, Jo pravda máááme krásnej projekt na revitalizaci višňovky, centra obce a nové školky ( jen projekty stály jestli se nemílím něco přes milion) takže není opravdu co chválit![]()
V tomhle vláknu se to už loni řešilo - nějaký p. JelínekIvetV píše:vsechny spoje na Haje...tak to mozna bude tahak pred volbama
![]()
Ale vazne, nevim kolik by to stalo, aby vsechny spoje se tocily nahore, ale budu vdecna tomu, kdo to zaridi. Na matersky bez auta a se spojem jen dole na navsi, ja to proste nestihamJsem vazana na dite, kdy si rekne o dlabanec a pak na autobus pres den 1x za hodinu a jeste dole ve vsi.
Copak je tu mamin na matersky tak malo? Pochybuju. Vsechny deti jsou hlaseny v Chyni (nebo vetsina). Na vitani obcanku praskala mistnost ve svech a sama pani starostka rikala kolik ze je letos deti.
Tak zkuste "mili zastupitele" udelat neco pro rodice tech, kteri sem prinasi dalsi penize do obecni pokladny.
Ted jsem si vylila srdicko, sice se to ke spravnym rukam nedostane, ale tak
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti