hele pankáčí nosí holínky naruby a přeplněnej autobus nechávaj ujet... takže nemaj ani žádný káry, protože si myslej, že je to známka punku!Srneček píše:Krásná opuka je vybagrovaná v zatáčce uliceTočivý. Je to parcela vedle budoucího polyfunkčního domu a ta hromada nejde přehlédnout. Už jsem i zjistil majitele...zase ale chybí ta doprava, leda, že by se našli nějaký pankáči s károu (nemyslím ruční vozík) a nějaký ten materiálek na tarásek přivezli. Schválně se tam běžte podívat, nebyl jsem teda až u toho kamení, ale vypadá to fakt dobře, úplná škoda to vyhodit na skládku, z něčeho podobného se před sto lety v Chýni normálně stavěly baráky.
pěšinka kolem zahrádek
punker píše:hele pankáčí nosí holínky naruby a přeplněnej autobus nechávaj ujet... takže nemaj ani žádný káry, protože si myslej, že je to známka punku!Srneček píše:Krásná opuka je vybagrovaná v zatáčce uliceTočivý. Je to parcela vedle budoucího polyfunkčního domu a ta hromada nejde přehlédnout. Už jsem i zjistil majitele...zase ale chybí ta doprava, leda, že by se našli nějaký pankáči s károu (nemyslím ruční vozík) a nějaký ten materiálek na tarásek přivezli. Schválně se tam běžte podívat, nebyl jsem teda až u toho kamení, ale vypadá to fakt dobře, úplná škoda to vyhodit na skládku, z něčeho podobného se před sto lety v Chýni normálně stavěly baráky.
Hele, včera jsem mluvil s místním dopravcem i se správcem obecní kasy - dohoda by byla možná. Teď by bylo potřeba:
1. Omrknout opuku, zda by to bylo OK.
2. Kontaktovat vlastníka kameniva a vyžádat si jeho svolení.
3. Nechat přistavit nízký kontejner Avia k hromadě kamení.
4. Naložit šutráky + nějakou tu hlínu místo malty.
5. Nechat to vyklopit na pěšinku.
6. Postavit taras.
7. Dát si sedm piv a jednu zelenou (III).
6. Postavit taras.
Srneček
body 1 až 6 bych přeskočil a rovnou bych začal bodem 7!Srneček píše:Hele, včera jsem mluvil s místním dopravcem i se správcem obecní kasy - dohoda by byla možná. Teď by bylo potřeba:
6. Postavit taras.
na opuku juknu, nejni problém... zbytek bude asi na tobě, hórt jseš ten pan organizátor, noo...
No jo, ty trhy mě nějak nenapadly
. Tu opuku bysme mohli přehodit na neděli - to by snad šlo taky, nebo budem muset v sobotu trochu pohnout a zrychlit tempo (aspoň se zahřejem). Nezapomínejte, že se nejdřív budou muset kameny naložit, pak převézt, vyklopit a pak ještě postavit tu zídku.
Do vzniklé "ohrádky" se pak naveze zase nějaká výplň a to už pak bude zaplať pánbů konec - ale to bude další etapa.
Do vzniklé "ohrádky" se pak naveze zase nějaká výplň a to už pak bude zaplať pánbů konec - ale to bude další etapa.
Srneček
hmm, od kolika chtějí tržit?Srneček píše:No jo, ty trhy mě nějak nenapadly. Tu opuku bysme mohli přehodit na neděli - to by snad šlo taky, nebo budem muset v sobotu trochu pohnout a zrychlit tempo (aspoň se zahřejem). Nezapomínejte, že se nejdřív budou muset kameny naložit, pak převézt, vyklopit a pak ještě postavit tu zídku.
tak domluv auťák klidně nějak dřív, na 8hod??? nejni problém