cesta z mesta alias "ke skale"
cesta z mesta alias "ke skale"
Zaujimalo by ma, ci vykonane dielo - asfaltovy koberec na ul. Ke Skale - podlieha nejakej zaruke.
Na urovni vjazdu/vyjazdu z Visnovky je (zatial) maly vytlk, ktory vznikol pocas zimy/mrazov. Staci jeden rok a bude to pasca na napravy.
Mozno sa mylim a skoda vznikla nejak inak, v kazdom pripade by sa to malo odstranit skor nez to bude drahsie - napriklad v ramci dokoncovania dalsej infrastruktury.
Na urovni vjazdu/vyjazdu z Visnovky je (zatial) maly vytlk, ktory vznikol pocas zimy/mrazov. Staci jeden rok a bude to pasca na napravy.
Mozno sa mylim a skoda vznikla nejak inak, v kazdom pripade by sa to malo odstranit skor nez to bude drahsie - napriklad v ramci dokoncovania dalsej infrastruktury.
také si přiložím na téma vozovek...
kde bych mohl získat k nahlédnutí plány komunikací ke stavebnímu povolení na zástavbách v Kamenici a Kališti?
Mám taký pocit, že si to Oxes se Strabagem staví jak jim přijde za vhodné... viz. esíčko v ďolíku při příjezdu na Kamenici (dvě auta proti sobě neprojedou, nemluvim ani o tom, když trochu nasněží...). Dvě příjezdové, ale jen jedna odjezdová cesta od bytových domů na Kamenici, další vznikající šikana před bytovými domy na Kališti, kde opět neprojedou dvě auta...
to musel odsouhlasit opravdu móc študovanej inženýr...
o chodnících ani nemluvě... člověk ujde pár metrů a musí přejít na druhou stranu, po dalších pár metrech zasejc musí přejít... 
a ještě jedna otázka...
Neví někdo jak to vypadá Hájeckou ulicí? resp. s povrchem? panely zmizely, navezl se štěrk a ?....

a ještě jedna otázka...
Neví někdo jak to vypadá Hájeckou ulicí? resp. s povrchem? panely zmizely, navezl se štěrk a ?....
Do plánů je možné nahlédnout na OÚ v úředních hodinách (pondělí a středa do 18 hod), má to na starosti paní Pospíšilová. Další možnost je stavební úřad v Hostivici (je to stavební úřad pro Chýni). Obojí má své mouchy - v Chýni nemusí být k dispozici všechny projekty a v Hostivici je můžou mít založeny v archivu (je v úplně jiné budově) a tak získání informace nemusí být na počkání. Mám ale pocit, že tam stejně žádnou nesrovnalost nenajdeš - všechny esíčka a končící chodníky jsou tam pěkně namalovány a orazítkovány, vše podepsáno odborníkem na dopravní stavby...na druhou stranu, bydlíš tam Ty, a tak je kontrola zcela na místě. Pokud něco vypátráš, třeba by se s tím ještě dalo něco udělat, nebo alespoň zabránit vzniku podobného v lokalitách které ještě nejsou zastavěny.
Co se týká Hájecké, nejnovější info bys získal na schůzi (30. 4. od 19 hodin), já jen vím, že se na tom pracuje - jedná s firmou která měla opravu silnice zajistit.
Co se týká Hájecké, nejnovější info bys získal na schůzi (30. 4. od 19 hodin), já jen vím, že se na tom pracuje - jedná s firmou která měla opravu silnice zajistit.
Srneček
punker píše: o chodnících ani nemluvě... člověk ujde pár metrů a musí přejít na druhou stranu, po dalších pár metrech zasejc musí přejít...
.
inak, co sa tyka chodnikov tak najdokonalejsi je na hajich smerom k 1-vo atapovym radovym domom. Dlho som sa dival, ze co mi vadi ...
a) chodnik je utopeny zarovno alebo len 5cm nad urovnou cesty
b) poulicne osvetlenie "vyrasta" z chodika
-