Michal
Myslím, že s tou komunikací obci, potažmo starostovi, trochu křivdíte. Je snad jasné, že opravdu nemůže sedět nad fórem a reagovat na každý příspěvek. Mám pocit, že za ty tři měsíce, co starostuje, už dal na fórum víc příspěvků, než bývalé vedení za celou dobu (samozřejmě se světlou a nedostižnou výjimkou Srnečka! ). Skutečně nejsem správce starostova mailboxu, ale přesto si troufám tvrdit, že kdo napíše na starostovu adresu, ten taky dostane odpověď, zatímco dříve si člověk nemohl být jistý odpovědí, ani když na OÚ poslal doporučený dopis.tučňák píše:Utekly tři týdny a koukám, že uvedené téma nikoho z vedení obce neoslovilo.
Škoda, začínám se důvodně obávat, že to s komunikací bude stejné jako dřív.
Nemyslím, že je nutné aby reagoval přímo starosta. Mohl reagovat někdo ze zastupitelů, členů SDK, pracovníků obce (domnívám se, že toto spadá do agendy p. Plaňanského)....Palat píše:Myslím, že s tou komunikací obci, potažmo starostovi, trochu křivdíte. Je snad jasné, že opravdu nemůže sedět nad fórem a reagovat na každý příspěvek. Mám pocit, že za ty tři měsíce, co starostuje, už dal na fórum víc příspěvků, než bývalé vedení za celou dobu (samozřejmě se světlou a nedostižnou výjimkou Srnečka! ). Skutečně nejsem správce starostova mailboxu, ale přesto si troufám tvrdit, že kdo napíše na starostovu adresu, ten taky dostane odpověď, zatímco dříve si člověk nemohl být jistý odpovědí, ani když na OÚ poslal doporučený dopis.tučňák píše:Utekly tři týdny a koukám, že uvedené téma nikoho z vedení obce neoslovilo.
Škoda, začínám se důvodně obávat, že to s komunikací bude stejné jako dřív.
A k provizornímu chodníku v Rudenské: ano, určitě je nutný, a osobně jsem přesvědčen, že bude co nejdřív. Ale přece se nebude dělat v lednu, když je všude sníh, zmrzlo a/nebo mokro! Jak dlouho by asi takový chodník vydržel, než by vypadal stejně jako teď? A už to vidím, jak by se právě tady na fóru zvedaly hlasy o diletantech, kteří vyhazují obecní peníze za takový nesmysl.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 3 hosti