nevím, zda tato vlákna čte někdo z obce či nikoliv a proto rovnou podotýkám, že tento můj příspěvek pošlu na e-mail obce.
Opravdu nechápu přístup obce k údržbě silnic. Dnes jsem jel po ránu asi v 5.00 hodin do práce a na křižovatce ulic U Dráhy a Točivá, jsem se díky nahrnutím haldy sněhu ( ta vznikla když někdo s radlicí projel přímo ulicí točivá , nikoliv u dráhy ) , který zmrznul dostal do situace kdy jsem musel je po totálně neudržované silnici u dráhy pomalu aby mi auto neuklozlo a v okamžiku , kdy jsem přejížděl haldu jsem zůstal vyset o podvozekpůl na půl a nemohl jsem ani couvat ani jet dopředu !!! Po několika neúspěšných pokusech mě napadlo vystoupit a auto rozhoupat směrem dopředu a tím jej převalit hroudu.
Zajímalo by mě proč obec udržuje takovýmto stylem obecní silnice ?? Potkal jsem rána na točně pána s traktorem a poprosil ho , zda by mohl tento úsek upravit, že tam asi budou mít problémy i ostatní a ten mi sdělil, že jen solí

Každý den se rovněž setkávám s problémem , kdy na již zmiňovaných místech v ulici příčné stojí auta u chodníků a jak řidiči osobních aut, tak i uklidová auta mezi nimi kličkují jak zajíci !! Již cca před měsícem jsem psal na obec stížnost ohledně špatného parkování těchto aut, které neustále ohrožují provoz v těchto úsecích a stále nevidím , že by MP Hostivice jezdily do satelitu dávat pokuty či auta rovnou odtahovat.
Píšu tedy dnes sem znovu a rovněž budu psát na obec a žádám ihned nápravu stavu silnice u Dráhy do sjízdného stavu, zajištění postihu řidičů špatně parkujících v ulici příčná a u Dráhy !!
Nebude-li opět OPĚT v těchto věcích nic dělat podám na zastupitelstvo obce trestní oznámení za úmyslné ohrožení bezpečnosti obyvatel u Dráhy ve smyslu bránění příjezdových komunikací pro případný příjezd záchraných složek !!!