SNÍH aneb: až se zima zeptá
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
SNÍH aneb: až se zima zeptá
Moc by mě zajímalo, jak se to bude řešit v Chejni:
http://zpravy.idnes.cz/domaci.asp?c=A09 ... domaci_abr
http://zpravy.idnes.cz/domaci.asp?c=A09 ... domaci_abr
- Dádule
- Kontaktovat uživatele:
Re: SNÍH aneb: až se zima zeptá
No me snad ani radsi ne
I kdyz se poridil profi stroj ne, tak hlavni tahy jako k autobusum apod. by mohli odklidit (i kdyz otazky kdy ze...v 10 rano je uz prd platny).
Navic vsechny chodniky by nestihli ani nahodou, takze pred barakem si budeme nadale zametat sami.

I kdyz se poridil profi stroj ne, tak hlavni tahy jako k autobusum apod. by mohli odklidit (i kdyz otazky kdy ze...v 10 rano je uz prd platny).
Navic vsechny chodniky by nestihli ani nahodou, takze pred barakem si budeme nadale zametat sami.
Nepochybuji o tom, že dole v obci stejně jako dosud. Vždyť by nám to chybělo, není nic krásnějšího, než si v sobotu a v neděli ráno přivstát, uklidit si chodník, popovídat se sousedem, uvařit grog a jít si znovu lehnout. Tuhle radost nám ústavní soud nesebere!!! V týdnu ale nevím, to nechám na obecním úřadu.
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Dyž se soused "povede"
Já mam báječnýho souseda. Když bych chtěl odhazovat sníh nebo zametat chodník před domem, musel bych nespat a číhat po každé sněhové vločce. Páč, jak začne padat sníh, Jirka Musil popadne bez ohledu na denní/noční hodinu koště a hrablo a jak je s tím odhazováním rozjetej, tak skončí až u nás před vraty. Každoročně jej po zásluze odměním příslušným objemem zahřívacích tekutin.
Ovšem to neni jaksi systémové řešení pro celou obec... To by Jirka asi "nedal".
Ovšem to neni jaksi systémové řešení pro celou obec... To by Jirka asi "nedal".
No kdo jste četli a dostali do schránky zpravodaje - je tam výzva občanům:
něco jako, dobrý den - my na to nemáme - prosíme ukliďte to za nás - děkujeme
takže je asi jasný jak se k tomu obec postaví - bude se snažit ze všech sil
takže pěkně po ránu, hrabla a lopaty a práci zdar

něco jako, dobrý den - my na to nemáme - prosíme ukliďte to za nás - děkujeme

takže je asi jasný jak se k tomu obec postaví - bude se snažit ze všech sil

takže pěkně po ránu, hrabla a lopaty a práci zdar

U nas v ulici Slepa uz se pred nekolika lety velice prozirave s moznosti nedostatku penez pocitalo a v rozporu s puvodnim planem se chodniky ani na jedne strane ulice pro jistotu neudelaly 

Mydlan píše:No kdo jste četli a dostali do schránky zpravodaje - je tam výzva občanům:
něco jako, dobrý den - my na to nemáme - prosíme ukliďte to za nás - děkujeme![]()
takže je asi jasný jak se k tomu obec postaví - bude se snažit ze všech sil![]()
![]()
![]()
takže pěkně po ránu, hrabla a lopaty a práci zdar![]()
![]()

já s tím ani moc velký problém nemám, podle mně je to nesmysl, aby se o chodníky starali obce...
po chodníku před naším barákem se stejně projdu jen já se sousedy, tak si ten sníh rád odklidím

po chodníku před naším barákem se stejně projdu jen já se sousedy, tak si ten sníh rád odklidím

punker
Mě osobně nedělá problém uklidit si před vraty.
Jen by mě zajímalo, kdo to bude uklízet u těch prázdných pozemků.
Jen by mě zajímalo, kdo to bude uklízet u těch prázdných pozemků.

Podle me je nesmysl, aby se o chodniky staral nekdo, komu nepatri, osobne ale s odklizenim snehu pred barakem problem nemam, clovek se aspon trocha protahnepunker píše:já s tím ani moc velký problém nemám, podle mně je to nesmysl, aby se o chodníky starali obce...![]()

- Dádule
- Kontaktovat uživatele:
Ja si myslim, ze nam stejne nic jineho nezbyde, kdyz obec sice schvalila zakoupeni stroje na uklid chodniku, ale dle zpravodaje se zakoupi az bude podepsana smlouva s Oxesem a to bude buhvikdy
Takze sice z domu dojdes ke svemu autu...ale na autobusovou zastavku uz se budes brodit ci klouzat, neb postavenych domu kolem chodniku je minimum a obec to neuklidi

Takze sice z domu dojdes ke svemu autu...ale na autobusovou zastavku uz se budes brodit ci klouzat, neb postavenych domu kolem chodniku je minimum a obec to neuklidi

Tak kolik celkově na obci dělá lidí? Možná by po ránu zvládli, ovšem nikdo by nesměl zaspat
Michal

Michal
Já se moc těším, až zaměstnanci obce začnou uklízet dole v obci ty rozbité chodníky-nechodníky. Minimálně jednou by si to měla zkusit i paní starostka, aby se už stavem chodníkú začala zabývat.
Z těch navrhovaných "antukových" chodníků se to asi taky bude mizerně uklízet, ale to jen tak střílim od boku, nemám s tím zkušenosti.
přesně s tímto argumentem (a několika dalšími...) jsem také vystupoval. Z posledního jednání vyplývá, že už se nebudou toliko protlačovat mlaty. No myslím, že když se do toho mlatu někdo opře po ránu hrablem, tal z toho bude rychle pěkná oranice...martinF píše:Z těch navrhovaných "antukových" chodníků se to asi taky bude mizerně uklízet, ale to jen tak střílim od boku, nemám s tím zkušenosti.

punker