to sa stalo na hajich?Tomas_2007 píše:Jestli chytnu toho zmetka co nastrikal montazni penu do vyfuku u auta, tak mu slibuju ze mu ten ksicht zmaluju takovym zpusobem , ze ho vlastni matka nepozna!!!!!A ruce zprerazim, ze uz je nepouzije!!!!![]()
Jsou to hovada... Kdybyste si toho nevšiml, mohl Vám bouchnout motor. Zřejmě někomu vadili Vaše názory (se kterými souhlasím) na fóru. Nemá cenu sem něco psát, lidi jsou strašně mstiví a jakmile s nimi nesouhlasíte a máte jiný názor, takhle to dopadá. My už to známe. V noci se volají policajti, když parkujete mimo parkoviště atd... A můžete mi říct, stál jste na parkovišti, nebo mimo? Pokud mimo, tak před jakým domem? Možná to dělá ten samý člověk, co nám objel auto klíček a vysypal odpadky... Díky.Tomas_2007 píše:u dráhy...nastesti nic...podarilo se mi to dratem vystrourat...ale stejne jsem s tim byl v servisu ...kde to cele vycistili
hmm, tak to asi niekomu vadilo to tvoje stanie v zakaze ...Tomas_2007 píše:pravda, h....a se najdou vsude....mimo parkoviste...naproti domu č.312
Spekulace o tom, že někdo někomu nastříká montážní pěnu do vejfuku kvůli názorům artikulovaným na fóru mi přijde paranoidně šílená (při vší úctě). Asi žijeme každej v jinym světě, protože já si vůbec nedovedu představit), že diskuze a psaní názorů může vést k poškozování mého majetku lidmi, kteří mé postoje nesdílejí.Danila píše:Jsou to hovada... Kdybyste si toho nevšiml, mohl Vám bouchnout motor. Zřejmě někomu vadili Vaše názory (se kterými souhlasím) na fóru. Nemá cenu sem něco psát, lidi jsou strašně mstiví a jakmile s nimi nesouhlasíte a máte jiný názor, takhle to dopadá. My už to známe. V noci se volají policajti, když parkujete mimo parkoviště atd... A můžete mi říct, stál jste na parkovišti, nebo mimo? Pokud mimo, tak před jakým domem? Možná to dělá ten samý člověk, co nám objel auto klíček a vysypal odpadky... Díky.Tomas_2007 píše:u dráhy...nastesti nic...podarilo se mi to dratem vystrourat...ale stejne jsem s tim byl v servisu ...kde to cele vycistili
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti