Bezpečnostní agentura v obci
Bezpečnostní agentura v obci
Ahoj všichni,
vzhledem k relativně vysoké kriminalitě v okolí mne napadla myšlenka, že by nebylo špatné, kdyby tu měla sídlo nějaká bezpečnostní agentura, a pravidelně objížděla autem, nebo i pěšky kolem domů. Známej, co má agenturu kousek odtud se toho chytil, a kdyby byl zájem, udělal by tu sídlo. Tak se chci zeptat ostatních, zda by jste to uvítali, nebo případně o nějakej nápad, jak by to mohlo fungovat, aby se nám tu žilo všem bezpečněji.
Pavel
vzhledem k relativně vysoké kriminalitě v okolí mne napadla myšlenka, že by nebylo špatné, kdyby tu měla sídlo nějaká bezpečnostní agentura, a pravidelně objížděla autem, nebo i pěšky kolem domů. Známej, co má agenturu kousek odtud se toho chytil, a kdyby byl zájem, udělal by tu sídlo. Tak se chci zeptat ostatních, zda by jste to uvítali, nebo případně o nějakej nápad, jak by to mohlo fungovat, aby se nám tu žilo všem bezpečněji.
Pavel
- Dádule
- Kontaktovat uživatele:
Ja teda taky neznam podrobnosti, jak by to fungovalo, ale napada me snad jen, ze takova agentura nema zadna prava jako policie apod. - takze by nemohla vytrznikum ci nicitelum nic rict ci zadrzet apod.
A druha otazka - moje zkusenosti s pracovniky techto agentur nejsou nejlepsi...vetsinou jsou to postarsi paprdove, kteri jsou radi, ze dojdou do prace, nic se nedeje a zase jdou dom.
A druha otazka - moje zkusenosti s pracovniky techto agentur nejsou nejlepsi...vetsinou jsou to postarsi paprdove, kteri jsou radi, ze dojdou do prace, nic se nedeje a zase jdou dom.
Bezpečnostní agentura
Pro majitele rodinnych domku, a mozna i pro nekoho z bytovek by byla prinosem uz jen moznost napojeni domu nebo bytu na PCO s relativne kratkym dojezdem. Urcite by si to spousta lidi ocenila. Projizdeni obci bychom si taky museli zaplatit, pochybuju ze by obec do toho chtela nebo mohla neco investovat. O podrobnostech by se dalo urcite dlouho diskutovat. O tom to je, abychom si rekli, jestli to vubec ma smysl nebo ne. Jak jsem slysel co se deje s auty na Hajich na parkovisti, tak bych to celkem uvital.
P.
P.
Re: Bezpečnostní agentura v obci
a
Naposledy upravil(a) stryc dne 10 kvě 2010, 13:29, celkem upraveno 1 x.
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Uplně k ničemu
A hele, domobrana 
Já sem (zatím) žádný zlodějny (ani zlodějiny, že Ir?
) nezaznamenal.
Mě auto ukrást ani vykrást nikdo nemůže, protože žádný nemam...
A rozhodně žádný "agentůře" nedám ani floka.
Spíš pevně věřím, že se obci (až se přihlásej ty lemplove, co už tu bydlejí a nemaj tu trvalku) časem podaří obecní policajt (kterej snad nebude línej vylézt i na vršek - koupil bych mu babetu, aby moh pronásledovat).

Já sem (zatím) žádný zlodějny (ani zlodějiny, že Ir?

Mě auto ukrást ani vykrást nikdo nemůže, protože žádný nemam...
A rozhodně žádný "agentůře" nedám ani floka.
Spíš pevně věřím, že se obci (až se přihlásej ty lemplove, co už tu bydlejí a nemaj tu trvalku) časem podaří obecní policajt (kterej snad nebude línej vylézt i na vršek - koupil bych mu babetu, aby moh pronásledovat).

Já pořád slýchávám, že tam někomu přes noc vykradli auto. Tady na Kamenici sousedovi ukradli vozejk za auto, měl ho za plotem (provizornim) přivázanej řetězem. Na obecním úřadě říkali, jak se tu všude krade, tady už po několikáté někdo ukrad víka od kanálů na silnicích, a to i ta plastová.MIr píše:a co se děje s auty na Hájích? Michal
P.
Zloději - bezpečnostní agentura
ahoj,
pokud jde o mě a mého manžela, tak jsme ochotni platit bezpečnostní
agentuře, když bude v noci hlídat okolí, protože kvůli dojíždějí jsme si
museli pořídit druhé auto a už nás opravdu nebaví, každý měsíc kupovat na dvě auto doplňky, které s nám ztrácejí z aut a bát se, že jednou ráno tam auto ani nenajdeme.
Pokud by bylo potřeba něco udělat, aby se agentura zajistla, tak to
klidně zajistíme.
Díky Jana
museli pořídit druhé auto a už nás opravdu nebaví, každý měsíc kupovat na dvě auto doplňky, které s nám ztrácejí z aut a bát se, že jednou ráno tam auto ani nenajdeme.
klidně zajistíme.
Díky Jana
Re: Zloději - bezpečnostní agentura
Bohužel je nás málo, majitel agentury o tom asi už přestal uvažovat (díky zdejší reakci). Také jsem čekal, že bude zájem větší.Jana J. píše:ahoj,
klidně zajistíme.
Díky Jana
P.
Zloději
To je velká škoda, že nemá moc lidí zájem o to, aby někdo v noci
hlídal naše auta a domy. Zrovna ve středu v noci nám někdo očesal
auto a je to opravdová bezmoc, když s tím člověk vlastně nemůže
nic udělat a čekat každé ráno, co mu zase ukradnou na autě nebo
jestli tam to auto vůbec bude.
Zatím marně doufáme, že až se v okolí přestane stavět, že se situace
zlepší, ale vzhledem k tomu, že to asi hned tak nebude, nemáme moc