Chyba chodnik za zahradami - problem s buducimi opravami
Chyba chodnik za zahradami - problem s buducimi opravami
Videl som povodne plany kde bol navrhnuty chodnik za zahradkami. Dokonca som to mal aj v povodnom navrhu SSBK. Nakoniec mi Oxes povedal ze tam 'pesina' nebude pretoze ludia sa buria ze im ukrajuju zo zahrad.
Jedna vec je mensia zahradka oproti slubenej a druha je doprava materialu a buduce opravy.
Uz ste sa niekto zamyslal kadial sa dopravi napr. material a lesenie na opravu odpadnutej omietky, okapu, okna, atd ? Predpokladam, ze umysel nie je to presuvat cez prizemene byty!
Dal vby sa yuzit ochranny val, je dost siroky ale potreboval by najazd za 0-tym domom a upravu tak aby sa tam dalo prejist aspon s rucnym vozikom.
dik za nazory a pripadne info
-cs-
Jedna vec je mensia zahradka oproti slubenej a druha je doprava materialu a buduce opravy.
Uz ste sa niekto zamyslal kadial sa dopravi napr. material a lesenie na opravu odpadnutej omietky, okapu, okna, atd ? Predpokladam, ze umysel nie je to presuvat cez prizemene byty!
Dal vby sa yuzit ochranny val, je dost siroky ale potreboval by najazd za 0-tym domom a upravu tak aby sa tam dalo prejist aspon s rucnym vozikom.
dik za nazory a pripadne info
-cs-
Val
To s tím valem mě napadlo taky. Říkal jsem si, že si to kdyžtak sám na valu proseču, budeme v domě 8. Je to dost široký na vozíček, kolečko nebo na půjezd do zahrady na kole atd. Plánuju si tam udělat schůdečky. Jinak se nediv, že se lidi brání zmenšování zahrad. Naše je např. o 1/4 menší než ji Oxes reklamoval. Michal
Re: Val
Napadlo ma podobne riesenie ale riesit je to potrebne uz teraz a minimalne dosiahnut to aby Oxes nechal pristup na val zo strany 0-teho domu.MIr píše:To s tím valem mě napadlo taky. Říkal jsem si, že si to kdyžtak sám na valu proseču, budeme v domě 8. Je to dost široký na vozíček, kolečko nebo na půjezd do zahrady na kole atd. Plánuju si tam udělat schůdečky. Jinak se nediv, že se lidi brání zmenšování zahrad. Naše je např. o 1/4 menší než ji Oxes reklamoval. Michal
Mozno s tym napadom "pres byt" prides bohuzial ty sam, res. vsetci co byvaju na prizemi pretoze nebude ina sanca a nenechas si znehodnotit
celu nemovitost napr. tecenim okapu na stenu.
Mimochodom, mame zahradku a radsej by som obetoval 1,5 metra (aj napriek zmensenej vymere nez slubovanej) ako riskovat tento scenar.