Dům č.8, lokalita Háje
Mám odpověď od paní Machové, přesné datum kolaudace našeho domu prý zatím nemají, předběžně ale někdy v listopadu.
Pokud to bude stejné jako u sousedních domů, u nichž jsem se někde
na fóru dočetla, že ve smlouvě měli termín do 31.8., návrh na kolaudaci
byl podán 21.8. a klíče jim předávali 15.9., tak to vypadá ještě na měsíc čekání (ve smlouvě máme termín do 31.10.)...
Pokud to bude stejné jako u sousedních domů, u nichž jsem se někde
na fóru dočetla, že ve smlouvě měli termín do 31.8., návrh na kolaudaci
byl podán 21.8. a klíče jim předávali 15.9., tak to vypadá ještě na měsíc čekání (ve smlouvě máme termín do 31.10.)...
-
Ahojte všichni, mám velkou radost, že mám tak akční nové sousedy. Jsem budoucí majitelka přízemního bytu 3+kk se zahrádkou. Byla jsem se tam podívat vcera a uz mi udelali obklady v koupelne- pan si s tim opravdu vyhral. Jinak je v mem byte skladiste vsech dveri a taky neci modra vana
Řemeslníci říkali že do mesíce je to hotovo+kolaudace-vidim to na konec roku. Proto sjem nevahala arychle jedu objednat kuchyn. Nmate nekdo tip na elektrikare, ktery umi zapojit vestavene spotrebice?
Zdravim vsechny
Lucie

Zdravim vsechny
Lucie
MIr
Zdravím Lucie,
to jsme se včera museli o kousek minout. Jsem rád, že je tu další obyvatel domu. Už zbývá je jeden byt. v prvním patře a jsme komplet. V druhém patře to bude zatím asi prázdný.
Ňěkteří řemeslníci jsou opravdu šikulkové. Někteří zas ne
Jinak nechci strašit, ale termínů už jsme slyšeli mooooooc.
Pokud si objednáš kuchyň i se spotřebičema pak ti to namontujou, pokud to koupíš kdekoliv jinde tak taky.
Přeju pěkný den, Irča se určitě ozve sama. Michal
PS: co ty a názor na výměnu oxesu jako správce domu? a další řešený otázky?
to jsme se včera museli o kousek minout. Jsem rád, že je tu další obyvatel domu. Už zbývá je jeden byt. v prvním patře a jsme komplet. V druhém patře to bude zatím asi prázdný.
Ňěkteří řemeslníci jsou opravdu šikulkové. Někteří zas ne

Pokud si objednáš kuchyň i se spotřebičema pak ti to namontujou, pokud to koupíš kdekoliv jinde tak taky.
Přeju pěkný den, Irča se určitě ozve sama. Michal
PS: co ty a názor na výměnu oxesu jako správce domu? a další řešený otázky?

-
No já tam byla dopoledne do cca pul10, neb chodim do prace...
Jinak jsem pro výmenu spravce-i když po pravdě řečeno nevím v čem je problem- nemela jsem cas se projit tim chatem. Zrejme jde o finance? Jinak s kuchyni- na netu v bilem zbosźi to vyjde o 15tis. levnejsi nez od toho kuchyn. centra a to mi prijde dost. Bohuzel Bile zbozi spotrebice nezapojuje