dokončení domů
-
dokončení domů
Máte někdo nějaké informace ohledně dokončení bytových domů na Kališti?.....tzn. datumy dokončení jednotlivých domů, kolaudační rozhodnutí atd???
Re: dokončení domů
Nám sdělil Oxes před cca 3. týdny,že se domy během října budou napojovat na sítě a pak se bude žádat o kolaudaci.A že do konce roku,když to dobře dopadne by mělo být zkolaudováno i s nabytím právní moci.kolchoznik píše:Máte někdo nějaké informace ohledně dokončení bytových domů na Kališti?.....tzn. datumy dokončení jednotlivých domů, kolaudační rozhodnutí atd???
Postřehla jsem tu ale názory,že to nejspíš nebude tak jednoduché,jak si myslíme,tak nevím...
Re: dokončení domů
to, ze by domy neboli skolaudovane vobec nehrozi ale dodrzanie terminov kolaudacie ano. Tak sa na to pripravte. Inak, nie vzdy za to moze len OXES (aby som bol objektivny).eliska píše:Nám sdělil Oxes před cca 3. týdny,že se domy během října budou napojovat na sítě a pak se bude žádat o kolaudaci.A že do konce roku,když to dobře dopadne by mělo být zkolaudováno i s nabytím právní moci.kolchoznik píše:Máte někdo nějaké informace ohledně dokončení bytových domů na Kališti?.....tzn. datumy dokončení jednotlivých domů, kolaudační rozhodnutí atd???
Postřehla jsem tu ale názory,že to nejspíš nebude tak jednoduché,jak si myslíme,tak nevím...
napr. U kolaudacie samotneho bytu som musel a) cakat az sa z dovolenky vrati manik z hostivic, ktory to ma nastarosti, b) hned nato ochorel, c) chodil vzdy len v dvoch terminoch v mesiaci
A to vsetko preto lebo prvy pokus zamietol koli tomu, ze neboli dvere do technickej mistnosti a myslim WC. Ale pred tym to veselo kolaudoval bez problemov.
Tak na Kališti, Na Kališti stále nejsou hotový chodníky (to dá rozum, když je taková kosa), ale není mi jasné, jak se tam vypořádáte s kontejnery na odpadky a plasty. Místa tam sice moc není, ale nějaké náznaky fleků na kontejnery tam vidět jsou, tak nevím. Máte někdo představu, jak to bude Oxes řešit?
Před každým domem by mělo být místo na jeden kontejner na TKO a u každého druhého až třetího domu navíc místo na jeden žlutý konťák (pokud teda nebudete chtít sbírat plasty do žlutých pytlů). Taky by se někam měl dát konťák na sklo...
Jo, a taky jsem zvědavej, jak budou vypadat ty parkovací místa před prostředníma domama - mezi silnicí a chodníkem je totiž značný výškový rozdíl.
Před každým domem by mělo být místo na jeden kontejner na TKO a u každého druhého až třetího domu navíc místo na jeden žlutý konťák (pokud teda nebudete chtít sbírat plasty do žlutých pytlů). Taky by se někam měl dát konťák na sklo...
Jo, a taky jsem zvědavej, jak budou vypadat ty parkovací místa před prostředníma domama - mezi silnicí a chodníkem je totiž značný výškový rozdíl.
Srneček
joj, něco podobného jsem ohledně chodníků a parkovacích stání psal do jiného vlákna....Srneček píše:Tak na Kališti, Na Kališti stále nejsou hotový chodníky (to dá rozum, když je taková kosa), ale není mi jasné, jak se tam vypořádáte s kontejnery na odpadky a plasty. Místa tam sice moc není, ale nějaké náznaky fleků na kontejnery tam vidět jsou, tak nevím. Máte někdo představu, jak to bude Oxes řešit?
http://forum.chyne.info/viewtopic.php?p=11158#11158
řeknu ti to naprosto přesně, si každej bude muset pořídit nějakej špalek, či klín, co bude každej večír rvát za kolo... upřímně, to snad nemůže splňovat nějaký normy??? písnu maila povolanému

celkově nechápu, proč je tam takový rozdíl výšek... i samotný přístup k domu bude dost nepohodlný. ona zámkovka dosti klouže...