Takže milí Háječtí, respektujte prosím dopravní značky neb vás takováto neopatrnost může stát mnoho desítek tisíc nejen z povinného ručení, ale i za poškození zdraví. Na ty pražácké návyky byste měli rychle zapomenout

No, já si myslím, že skutečnost, že by se na Háje nastěhovali jen špatní a arogantní řidiči a naopak na Kamenici jen ti dobří a ohleduplní se limitně blíží nulechesneymonkey píše: U nás na Kamenici spolu lidé vycházejí líp a o takovéhle dobytčárně sem tu neslyšela.
Takže milí Háječtí, respektujte prosím dopravní značky neb vás takováto neopatrnost může stát mnoho desítek tisíc nejen z povinného ručení, ale i za poškození zdraví. Na ty pražácké návyky byste měli rychle zapomenout
To tak neni myšleno, jen tím, že jsme menší lokalita, tak se tu v podstatě téměř všichni známe.languageguard píše:No, já si myslím, že skutečnost, že by se na Háje nastěhovali jen špatní a arogantní řidiči a naopak na Kamenici jen ti dobří a ohleduplní se limitně blíží nulechesneymonkey píše: U nás na Kamenici spolu lidé vycházejí líp a o takovéhle dobytčárně sem tu neslyšela.
Takže milí Háječtí, respektujte prosím dopravní značky neb vás takováto neopatrnost může stát mnoho desítek tisíc nejen z povinného ručení, ale i za poškození zdraví. Na ty pražácké návyky byste měli rychle zapomenout.
No tak to je spíš blbost. Mám na Hájích výborné přátele, jde jen o to, že odtamtud opravdu mnoho aut vystřelí jako hovada a konkrétně tento pán byl opravdu nemožnejkopretina píše:..to je určitě nějakej sociologickej výzkumjde o to, vyvolat tady hádku mezi obyvateli Hájů a Kamenice a pak z toho uplácat nějakou studii...protože jinak je to totální úlet
Rozhodně nebudu reagovat tak, že to byl určitě kretén z Hájů, protože v Kamenici bydlí jen "super lidičky"chesneymonkey píše:No tak to je spíš blbost. Mám na Hájích výborné přátele, jde jen o to, že odtamtud opravdu mnoho aut vystřelí jako hovada a konkrétně tento pán byl opravdu nemožnejkopretina píše:..to je určitě nějakej sociologickej výzkumjde o to, vyvolat tady hádku mezi obyvateli Hájů a Kamenice a pak z toho uplácat nějakou studii...protože jinak je to totální úlet
úlet by to byl, kdybych to neubrzdila...až se to jednou stane Vám, sem zvědavá, jestli budete reagovat jinak. nechtěla bych dopadnout jako ta paní, co jí srazilo auto u zastávky a ujelo..nebyla ta paní náhodou taky z Hájů?hned z jednoho z těch krajních domů....?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host